Asiaczek Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='michal_unga']Do tej pory telefony były niepewne. Chociaż wczoraj pojawiło się "światełko w tunelu". Więc dalej walczymy ........................[/QUOTE] Co ze światełkiem? Czekamy na info:) Pzdr. Quote
Mudik Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='Asiaczek']Co ze światełkiem? Czekamy na info:) Pzdr.[/QUOTE] Niestety mimo,że to mi się nie mieści w głowie pies faktycznie trafił do veta, ten skierował panie do Przytuliska( byłam tam wczoraj), psa nie ma tam, kojarzą go tam ,ale nie wiedza gdzie zniknął to NIEWIARYGODNE!!!!!! Jeśli nie da rady niczego się od współpracowników dowiedzieć panu, który jest za psy odpowiedzialny,, to trudno będę zmuszona zgłosić to wykroczenie na policję. Zgłoszę tez panią vet, która zapytana przez moją teściową czemu nie sprawdziła chipa, odpowiedziała cyt: Po co skoro i tak nie wiadomo w jakiej jest bazie! TO SKANDAL!!! Quote
FredziaFredzia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 O Matko co za ludzie :/ Nie powinna być vet. Quote
piechcia15 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 w Tuszynie mieszka nasza wolontariuszka, już wysłałam jej fotki psa. A w jakich okolicznościach pies zaginął? w lesie, w mieście? Musisz zadzwonić do gminy Tuszyn czy odławiali ostatnio jakiegoś psa, powinnas t eż poszukać na Kosodrzewiny w łodzi i u nas w Pabianicach ale nie sądzę Quote
Guest Ciocia Gosia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Mudik']To raczej nie ma sensu wątpię by ktoś z Tuszyna był na dogo, co innego jakby zginał w łodzi na pewno bym założyła.[/QUOTE] Mudik, ja jestem z Tuszyna i jestem na dogo- nigdy nie należy wątpić. Niestety nie widziałam Twojego piesia. Mam nadzieję, że się znajdzie. Trzymam mocno kciuki. No i będę się rozglądać cały czas. Powiedz mi jeszcze w której lecznicy byłaś bo jest jedna w Tuszynie na Reymonta i coś koło straży w Tuszyn lesie. Mogę popytać kumpli mojego męża młodszego brata. Oni często sie kręcą po mieście to może coś widzieli. Quote
Mudik Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='piechcia15']w Tuszynie mieszka nasza wolontariuszka, już wysłałam jej fotki psa. A w jakich okolicznościach pies zaginął? w lesie, w mieście? Musisz zadzwonić do gminy Tuszyn czy odławiali ostatnio jakiegoś psa, powinnas t eż poszukać na Kosodrzewiny w łodzi i u nas w Pabianicach ale nie sądzę[/QUOTE] Pies zaginał na Prusa, ale znalzały go 4 sierpnia panie w lesie, był zawieziony do przytuliska w Rzgowie i zaginał stamtąd. Quote
piechcia15 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 faktycznie dziwne, powinno się tam zrobić aferę:( tylko czy pies się od tego znajdzie?:( Quote
Asiaczek Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Mudik']Pies zaginał na Prusa, ale znalzały go 4 sierpnia panie w lesie, był zawieziony do przytuliska w Rzgowie i zaginał stamtąd.[/QUOTE] Przepraszam za to,c onapiszę, ale mam nadzieję, że w tym przytulistku nie usypia się starszych psów... pzdr. Quote
betty_labrador Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 o boze.. to po co sa w takim razie te gówniane czipy? dla szpanu, dla pozoru? mam nadzieje ze sie znajdzie, albo jakis konkretniejszy trop przynajmniej by go odszukac.... Quote
michal_unga Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Asiaczek']Przepraszam za to,co napiszę, ale mam nadzieję, że w tym przytulistku nie usypia się starszych psów... pzdr.[/QUOTE] Ale Vico nie jest jeszcze starszym psem............ Quote
Mudik Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='michal_unga']Ale Vico nie jest jeszcze starszym psem............[/QUOTE] Dokładnie,owszem był wycieńczony i jak to określili panowie z Przytuliska "wyniszczony? "jakoś tak ,ale do ciężkiej cholery od tego jest vet, powinna psa zbadać i przyjąć do leczenia, pies w typie boksia jakiego maja na stanie dwa tygodnie był w lecznicy jak leczył potężną ranę głowy i śmieszą mnie tłumaczenia lekarzy,zę nie mają warunków g..... prawda mają ze 3 solidne spore kojce tylko stoi w nich.... materiał budowlany i taczki! Quote
Mudik Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Delik lansował się na pokazach agility, a Sikurka dostała złoto i piękny opis od Pani Joanny Adamowskiej " 14 letnia we wspaniałej kondycji suka, o ładnej głowie, dobra szyja, doskonała dolna linia, prawidłowo ustawione kończyny, znakomity jak na wiek ruch. Życzę suczce jeszcze wielu lat życia." jeden z naprawdę ładniejszych opisów, było mi na prawdę bardzo miło, dziękuję! To dla Ciebie była dziś Sikurka twoja mamusia Vicuniu na wystawie, aby Cię uczcić! Quote
Asiaczek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Gratulacje. dostac tak piękny opis od sędi J. Adamowskiej to bardzo duże osiągnięcie. Wiem, że jest surowa i ma oko:) pzdr. Quote
anetta Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Gratuluję opisu. Bardzo ładny. A co z Vikiem? Nadal nic? :( Myślę o nim, jest co raz zimniej....A on gdzieś tam...sam...:( Quote
Asiaczek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Przy okazji zimnych nocy myslę i o Vikim i o Wazim... gdzie to nasze chłopaki latają...? pzdr. Quote
Mudik Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Korenia']Żadnych wieści o Victorze? :([/QUOTE] Cisza..... Quote
tulasy Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Sikurka kończy dziś 14 lat. Zdrowia życze starszej pani. Wygłaszczę ja jutro Basia Quote
Recommended Posts