Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bzikowa']Ale jak zamawiasz te klikery ? Ja bym była chętna, mogę Ci przekazać kasę na jakimś treningu jak będziesz zamawiać.[/quote]

Jak rodzice Oli wrócą to się rozliczymy, teraz Ola prosi o szybką odpowiedź kto ile bierze tych klikerów, więc Ty ile?

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To już nie dzisiaj, ok? :lol: Magda, to z którego zdjęcia Delika wziąć, żeby pasowało?

Banner miał być podlinkowany na galerię i www, i dlatego tak się wkleiło ;)

Albo inaczej, Magda, napisz dokładnie jak ma wyglądać ten banner, żeby już nie poprawiać? ;)

Posted

ja bym chciala jeden kliker:)
pamietam, ze Władczyni tez chciala. Z tego co wiem, to nie ma jej w Polsce na razie, ale mysle z emozesz spokojnie jeden czy dwa jej zmaowic, nie jest to wielki wydatek iwec na pewno zapłaci.

Posted

[quote name='prittstick08']ja bym chciala jeden kliker:)
pamietam, ze Władczyni tez chciala. Z tego co wiem, to nie ma jej w Polsce na razie, ale mysle z emozesz spokojnie jeden czy dwa jej zmaowic, nie jest to wielki wydatek iwec na pewno zapłaci.[/quote]

Napiszę do Oli ale nie wiem, czy nie będzie za późno(w sensie,że rodzice Oli już je kupili),ale napiszę i dam jutro znać.

Posted

[quote name='Olusia']To napiszesz jak ma ten banner wyglądać, jakie zdjęcia, kolory, napis itd.? ;P[/quote]

Tak ale po pracy dziś bo wczoraj nie dałam rady, a dziś mam urwanie głowy.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Mudik [/B]- sorki, że dopiero teraz, ale
[SIZE=4][COLOR=Red][B]OGROMNE GRATULACJE ZA WYSTAWĘ KLUBOWĄ!!!
[/B][/COLOR][/SIZE]
sukces jest ogromny!!!
Pzdr.[/quote]

Iiii tam bez przesady:oops::oops:, to nie to co Twoje wygrane! Choć byłąm w szoku, bo myślałam,że wygra weterany Diri a rasę Deli, a tu siurprajz Victor zgarnia BOB-a:evil_lol::lol::lol:

Dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Władczyni podpasował ich dzwięk, każda firma ma troche inny, no i się zaczęło, teraz kilka osób już chce:evil_lol::evil_lol:, ja nie sprowadzam, przy okazji wyjazdu do USa przywoża jąje rodzice Oli od Deo;)

Posted

[quote name='Od-Nowa']trzymaj się dzielnie w czasach remontu :lol:
jesień pracowita dla wszystkich :roll:[/quote]

No już prawie po:multi:. Dziś mogłam powstawiac meble do pokoju, przy okazji zrobilam generalne porządki i przemeblowanie, podoba mi się ten układ ,który jest teraz:loveu:. Tylko jeszcze trzeba uprać zasłony i rolety i umyc okna, tylko jak odkurzyć ściany??? Wszystko pokrywa pył z cięcia kafelków(taki mam równy pokój ,że trzeba było sztukować:roll::cool1:

Posted

[quote name='Od-Nowa']Twoje psiaki złapały po rogu (pokoju) i rozciągały.. a że są tylko 3 to wyszedł pokoik nie równy :lol:[/quote]

To któreś ciągnęło mocniej , nie równo bo zamiast jednego rogu jest "malowniczy" łuk:diabloti::evil_lol: