Mudik Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Bzikowa']Ale jak zamawiasz te klikery ? Ja bym była chętna, mogę Ci przekazać kasę na jakimś treningu jak będziesz zamawiać.[/quote] Jak rodzice Oli wrócą to się rozliczymy, teraz Ola prosi o szybką odpowiedź kto ile bierze tych klikerów, więc Ty ile? Quote
Aussie Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A może wziąć mordkę Sikry z tego zdjęcia: [URL]http://strony.psy.pl/Mudi/vic_sik.jpg[/URL] ? Quote
Mudik Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Aussie']A może wziąć mordkę Sikry z tego zdjęcia: [URL]http://strony.psy.pl/Mudi/vic_sik.jpg[/URL] ?[/quote] Tyż mi sie podoba:lol:;) Quote
Olusia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 To już nie dzisiaj, ok? :lol: Magda, to z którego zdjęcia Delika wziąć, żeby pasowało? Banner miał być podlinkowany na galerię i www, i dlatego tak się wkleiło ;) Albo inaczej, Magda, napisz dokładnie jak ma wyglądać ten banner, żeby już nie poprawiać? ;) Quote
Mudik Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Ale to już może jutro ok?:lol:;) Quote
prittstick08 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ja bym chciala jeden kliker:) pamietam, ze Władczyni tez chciala. Z tego co wiem, to nie ma jej w Polsce na razie, ale mysle z emozesz spokojnie jeden czy dwa jej zmaowic, nie jest to wielki wydatek iwec na pewno zapłaci. Quote
Mudik Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='prittstick08']ja bym chciala jeden kliker:) pamietam, ze Władczyni tez chciala. Z tego co wiem, to nie ma jej w Polsce na razie, ale mysle z emozesz spokojnie jeden czy dwa jej zmaowic, nie jest to wielki wydatek iwec na pewno zapłaci.[/quote] Napiszę do Oli ale nie wiem, czy nie będzie za późno(w sensie,że rodzice Oli już je kupili),ale napiszę i dam jutro znać. Quote
Mudik Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='prittstick08']ok. czekam:)[/quote] Sms wysłany, pewnie Ola rano odpisze. Quote
Olusia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 To napiszesz jak ma ten banner wyglądać, jakie zdjęcia, kolory, napis itd.? ;P Quote
Mudik Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Olusia']To napiszesz jak ma ten banner wyglądać, jakie zdjęcia, kolory, napis itd.? ;P[/quote] Tak ale po pracy dziś bo wczoraj nie dałam rady, a dziś mam urwanie głowy. Quote
Asiaczek Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [B]Mudik [/B]- sorki, że dopiero teraz, ale [SIZE=4][COLOR=Red][B]OGROMNE GRATULACJE ZA WYSTAWĘ KLUBOWĄ!!! [/B][/COLOR][/SIZE] sukces jest ogromny!!! Pzdr. Quote
Mudik Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Asiaczek'][B]Mudik [/B]- sorki, że dopiero teraz, ale [SIZE=4][COLOR=Red][B]OGROMNE GRATULACJE ZA WYSTAWĘ KLUBOWĄ!!! [/B][/COLOR][/SIZE] sukces jest ogromny!!! Pzdr.[/quote] Iiii tam bez przesady:oops::oops:, to nie to co Twoje wygrane! Choć byłąm w szoku, bo myślałam,że wygra weterany Diri a rasę Deli, a tu siurprajz Victor zgarnia BOB-a:evil_lol::lol::lol: Dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bzikowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 co tak pusto u Was Magda, co? :cool3: Quote
Aussie Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Deli to jeszcze musi się nauczyć biegać ;-) Quote
Mudik Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Aniu bo jestem zajęta mocno w pracy, mam na głowie remont i ogólnie padam na tzw. pysk:roll::cool1: Ula WIEM:cool1::angryy: Quote
Junka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Magdo sprowadzasz z hameryki klikery?? A co one jakies niezwykłe, że aż z tamtąd sprowadzasz?? Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 trzymaj się dzielnie w czasach remontu :lol: jesień pracowita dla wszystkich :roll: Quote
Mudik Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Władczyni podpasował ich dzwięk, każda firma ma troche inny, no i się zaczęło, teraz kilka osób już chce:evil_lol::evil_lol:, ja nie sprowadzam, przy okazji wyjazdu do USa przywoża jąje rodzice Oli od Deo;) Quote
Mudik Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Od-Nowa']trzymaj się dzielnie w czasach remontu :lol: jesień pracowita dla wszystkich :roll:[/quote] No już prawie po:multi:. Dziś mogłam powstawiac meble do pokoju, przy okazji zrobilam generalne porządki i przemeblowanie, podoba mi się ten układ ,który jest teraz:loveu:. Tylko jeszcze trzeba uprać zasłony i rolety i umyc okna, tylko jak odkurzyć ściany??? Wszystko pokrywa pył z cięcia kafelków(taki mam równy pokój ,że trzeba było sztukować:roll::cool1: Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Twoje psiaki złapały po rogu (pokoju) i rozciągały.. a że są tylko 3 to wyszedł pokoik nie równy :lol: Quote
Mudik Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Od-Nowa']Twoje psiaki złapały po rogu (pokoju) i rozciągały.. a że są tylko 3 to wyszedł pokoik nie równy :lol:[/quote] To któreś ciągnęło mocniej , nie równo bo zamiast jednego rogu jest "malowniczy" łuk:diabloti::evil_lol: Quote
Russellka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Albo reszta się nie przykładała :evil_lol: Prosimy o fotkę po remoncie :loveu: Quote
Recommended Posts