sssmok Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 dogomanka_ napisał(a):Ślicznyy.:loveu: Czy piekny Jabber pojawi się ze swoją pańcią na wystawie w Krk.?:cool3: A owszem owszem :D Po dluzszej przerwie wreszcie jedziemy sie wystawiac :) Nawet mala Zmora bedzie. Quote
polciuaa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Oo.!To super.;D A wiec bedziesz zmuszona sie ze mna i z Dudziaczkiem spotkać.:evil_lol: Luzia-ja wilczaki widzialam na żywo w Katowicach na wystawie.:loveu: Quote
Luzia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ja jak byłam w Rzeszowie to niestety mi się nie udało bo tylko na sobotę przyjechałam :shake: Quote
Patisa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 sssmok, czytałam sobie artykół na Twojej stronie o barfie. Tez jestem barfiara :cool3: ale wiesz... NIE DAWAJ psom czosnku! Kurcze, mi zawsze tłumaczono,z ę jest trujący dla psów! Quote
Agappe Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 czy tylko mi się nie wyświetlają prawie wszystkie zdjęcia w tej galerii? :roll: Quote
AngelsDream Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Być może problem wynika z tego, że ostatnio Ania zahasłowała swoją galerię, bo ktoś kradł jej zdjęcia i zakładał sobie fikcyjne profile o jej psie i hodowli. Quote
Kamila_ Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 u mnie też się wszystkie nie wyświetlają .. :shake: nowe by sie jakieś przydały .. :cool1: Wilk :loveu: Quote
Kasia&Mela Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 czy tylko mi się nie wyświetlają prawie wszystkie zdjęcia w tej galerii? :roll: nie, nie tylko tobie :smile: Quote
sssmok Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Oj dawno mnie tu nie bylo :D Co do czosnku - dajemy bardzo rzadko i w malych ilosciach - to co mamy wypisane jako skladniki diety, to produkty podawane czesciej, rzadziej lub jednorazowo. Wiem, ze czesc skladnikow moze byc szkodliwa, ale podawana stale w duzych ilosciach, a nie okazyjnie ;) Zdjecia poznikaly, bo stara galeria zostala zlikwidowana - w tej chwili mamy galerie tylko na naszej stronie: http://www.wilczyomen.pl/pl/jabberwock/. Wiecej zdjec naszych psow znajdziecie tutaj: http://www.wilczyomen.pl/pl/galeria/. Strona jest w trakcie przerobek i pewnie pojawi sie znowu nowa, bo program nam szwankuje i szukamy nowych rozwiazan ;) Teraz Jabber wyglada jakos tak ;) Quote
Ty$ka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Witamy na forum ponownie. :) Jabber jest naprawdę śliczny. Quote
Recommended Posts