albiemu Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 o kurcze jak allegro ruszyło z kopyta .... naprawdę bardzo dużo wejść! :) Jak ja się cieszę!!! Quote
albiemu Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 cud miód orzeszki - kto chce?? [IMG]http://img239.imageshack.us/img239/5336/dscn5687lt3.jpg[/IMG] Quote
Becia66 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Kruszynko maleńka, tyle osób cię ogląda i nikt jeszcze nie zadzwonił...:shake: Quote
malagos Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Zadzwoni, beciu, zadzwoni!!! Tak bym chciała by maleńka znalazła domek szybciutko! Quote
kakadu Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 a czy ta mala 'psianoga' (tak mawial moj dziadek :)) jest wysterylizowana? moze moglibysmy powplacac po pare zlotych i uzbierac kwote potrzebna na zabieg? wiem, ze w schronisku to jest duzo tansze przedsiewziecie niz normalnie w jakiejs klinice (np. w mieleckim schronisku kosztuje to 90 zlotych) moze latwiej bedzie o domek? ludzie wola juz psy po zabiegach, bo doceniajac ich dobrodziejstwo, zdaja sobie tez sprawe z uciazliwosci w pielegnacji psa po operacji (wypadaloby wziac urlop i siedziec w domu, nie wspominajac juz o kosztach) Quote
malagos Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 To jest myśl. czy jest mozliwość sterylizacji? Quote
Becia66 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 nie wiem czy tam jest taniej, bo robi to lekarz w swojej prywatnej klinice i z tego co się orientuję, to ze schroniska też zdziera... Poza tym, opieka pooperacyjna w schronisku jest żadna...:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Taj jak pisze becia starch sie bac co by było z sunia po zabiegu :(:(:( Quote
magda801 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Zrobiłam jej allegro , mam bardzo podobną sunie w domu ....też ze schronu Quote
kakadu Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='becia66']nie wiem czy tam jest taniej, bo robi to lekarz w swojej prywatnej klinice i z tego co się orientuję, to ze schroniska też zdziera... Poza tym, opieka pooperacyjna w schronisku jest żadna...:shake:[/quote] kurcze no to fatalnie... w mielcu jest lepiej pod tym wzgledem... no nic, ona jest taka ladna, ze na pewno cos znajdzie; zrobcie jej test na koty i na inne psy, na szczekliwosc jesli sie da; to bardzo istotne informacje dla przyszlego wlasciciela; ludzie zwracaja uwage na takie rzeczy; Quote
anula1959 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='magda801']Zrobiłam jej allegro , mam bardzo podobną sunie w domu ....też ze schronu[/quote] [B]Suczka MA allegro i to wyróżnione ! [/B]I ma sporą oglądalność od wczoraj rana ma prawie 400 wyświetleń i 2 obserwatorów. Widocznie nie przeczytałaś całego wątku dokładnie.......... Link do aukcji: [url]http://www.allegro.pl/item279265163_sarenka_malenka_sunia_marznie_w_schronisku_.html[/url] Quote
Becia66 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 dalej cisza...:shake: jejku, niech ktoś wreszcie zadzwoni...!!! Quote
Ulka18 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dzisiaj Mikolaj....malo sie ludziska interesuja adopcjami :shake: A lepiej, zeby prezentow z psiakow nie robili. Quote
anula1959 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dostałam dziś maila od Pana , który mieszka w Wielkopolsce/zapomniałam nazwy miasta/. Ale chyba nie było to nic zobowiązującego , bo Pan po prostu żałował , że Sarenka jest tak daleko a On nie ma jak po nią jechać. Nie mnie odesłałam go do Ciebie Beciu , niech z Tobą pogada, może akurat się zdecyduje. Quote
justynan2 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jaka malutka bida i takie smutne oczka Quote
SZPiLKA23 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jest strasznym przytulakiem jak sie przykucnie to juz jest na kolanach:) Quote
kakadu Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 no i co? kontaktowal sie ten pan z wielkopolski? przeciez juz nie takie odleglosci pokonywaly pieski do domkow wiec to nie powinien byc zaden problem! wielkopolska to poznan prawda? przemysl po przeciwnej stronie po przekatnej naszego pieknego kraju, to bedzie troche kilometrow, ale z jakimis przystankami na pewno da sie zalatwic transport; Quote
kakadu Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 i tak sobie mysle, ze nalezaloby uzupelnic allegro w informacje dotyczace stosunku do innych psow, kotow, szczekliwosci, umiejetnosci chodzenia na smyczy i utrzymania czystosci w domu; podstwowe informacje po prostu; bo lzawe teksty i wiersze z pewnoscia chwytaja za serce, ale na tym sie konczy zazwyczaj; Quote
magda801 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='anula1959'][B]Suczka MA allegro i to wyróżnione ! [/B]I ma sporą oglądalność od wczoraj rana ma prawie 400 wyświetleń i 2 obserwatorów. Widocznie nie przeczytałaś całego wątku dokładnie.......... Link do aukcji: [URL]http://www.allegro.pl/item279265163_sarenka_malenka_sunia_marznie_w_schronisku_.html[/URL][/quote] Możliwe,ale to chyba lepiej jak będzie rozreklamowana :), a jeżeli wam nie pasuje to mogę tam innego psa włożyć.. Quote
Becia66 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 nikt się jeszcze ze mną nie kontaktował...:shake: Quote
kakadu Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 nie przejmuj sie, to musi troche potrwac; nie zawsze maly piesek od razu znajduje dom tylko dlatego, ze jest malenki; ja takiemu jak ta mala slicznotka tylko pieskowi, wykastrowanemu, sprawdzonemu w domu tymczasowym (moim) nauczonemu czystosci i zaszczepionemu szukalam domku prawie 5 miesiecy, tyle, ze nie bylo pospiechu bo maly byl w cieple... prosze cie jesli masz jakiekolwiek dane nt tego o co pytalam wczesniej (szczekliwosc, smycz, sikanie w domu, stosunek do innych psow i kotow) to napisz jak najwiecej bo moze uda mi sie popytac znajomych (oni wszsycy lubili tego mojego tymczaska, wiec moze zdecydowaliby sie dac dom choc tymczasowy ze wzgledu na uderzajace podobienstwo; mojego nie chcieli wziac bo okropny byl z niego rozdarciuch, szczekal na wszystko i wszystkich) chociaz zime by przeczekala, a w trakcie by sie szukalo czegos; moze latwiej bedzie w wawie i okolicach; do tego od nas wszedzie blizej jest niz z przemysla; Quote
Recommended Posts