Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a czy ta mala 'psianoga' (tak mawial moj dziadek :)) jest wysterylizowana? moze moglibysmy powplacac po pare zlotych i uzbierac kwote potrzebna na zabieg? wiem, ze w schronisku to jest duzo tansze przedsiewziecie niz normalnie w jakiejs klinice (np. w mieleckim schronisku kosztuje to 90 zlotych)
moze latwiej bedzie o domek? ludzie wola juz psy po zabiegach, bo doceniajac ich dobrodziejstwo, zdaja sobie tez sprawe z uciazliwosci w pielegnacji psa po operacji (wypadaloby wziac urlop i siedziec w domu, nie wspominajac juz o kosztach)

Posted

nie wiem czy tam jest taniej, bo robi to lekarz w swojej prywatnej klinice
i z tego co się orientuję, to ze schroniska też zdziera...
Poza tym, opieka pooperacyjna w schronisku jest żadna...:shake:

Posted

[quote name='becia66']nie wiem czy tam jest taniej, bo robi to lekarz w swojej prywatnej klinice
i z tego co się orientuję, to ze schroniska też zdziera...
Poza tym, opieka pooperacyjna w schronisku jest żadna...:shake:[/quote]

kurcze no to fatalnie...
w mielcu jest lepiej pod tym wzgledem...
no nic, ona jest taka ladna, ze na pewno cos znajdzie; zrobcie jej test na koty i na inne psy, na szczekliwosc jesli sie da; to bardzo istotne informacje dla przyszlego wlasciciela; ludzie zwracaja uwage na takie rzeczy;

Posted

[quote name='magda801']Zrobiłam jej allegro , mam bardzo podobną sunie w domu ....też ze schronu[/quote]
[B]Suczka MA allegro i to wyróżnione ! [/B]I ma sporą oglądalność od wczoraj rana ma prawie 400 wyświetleń i 2 obserwatorów.
Widocznie nie przeczytałaś całego wątku dokładnie..........
Link do aukcji:
[url]http://www.allegro.pl/item279265163_sarenka_malenka_sunia_marznie_w_schronisku_.html[/url]

Posted

Dostałam dziś maila od Pana , który mieszka w Wielkopolsce/zapomniałam nazwy miasta/. Ale chyba nie było to nic zobowiązującego , bo Pan po prostu żałował , że Sarenka jest tak daleko a On nie ma jak po nią jechać.
Nie mnie odesłałam go do Ciebie Beciu , niech z Tobą pogada, może akurat się zdecyduje.

Posted

no i co? kontaktowal sie ten pan z wielkopolski? przeciez juz nie takie odleglosci pokonywaly pieski do domkow wiec to nie powinien byc zaden problem! wielkopolska to poznan prawda? przemysl po przeciwnej stronie po przekatnej naszego pieknego kraju, to bedzie troche kilometrow, ale z jakimis przystankami na pewno da sie zalatwic transport;

Posted

i tak sobie mysle, ze nalezaloby uzupelnic allegro w informacje dotyczace stosunku do innych psow, kotow, szczekliwosci, umiejetnosci chodzenia na smyczy i utrzymania czystosci w domu; podstwowe informacje po prostu; bo lzawe teksty i wiersze z pewnoscia chwytaja za serce, ale na tym sie konczy zazwyczaj;

Posted

[quote name='anula1959'][B]Suczka MA allegro i to wyróżnione ! [/B]I ma sporą oglądalność od wczoraj rana ma prawie 400 wyświetleń i 2 obserwatorów.
Widocznie nie przeczytałaś całego wątku dokładnie..........
Link do aukcji:
[URL]http://www.allegro.pl/item279265163_sarenka_malenka_sunia_marznie_w_schronisku_.html[/URL][/quote]

Możliwe,ale to chyba lepiej jak będzie rozreklamowana :), a jeżeli wam nie pasuje to mogę tam innego psa włożyć..

Posted

nie przejmuj sie, to musi troche potrwac; nie zawsze maly piesek od razu znajduje dom tylko dlatego, ze jest malenki; ja takiemu jak ta mala slicznotka tylko pieskowi, wykastrowanemu, sprawdzonemu w domu tymczasowym (moim) nauczonemu czystosci i zaszczepionemu szukalam domku prawie 5 miesiecy, tyle, ze nie bylo pospiechu bo maly byl w cieple...
prosze cie jesli masz jakiekolwiek dane nt tego o co pytalam wczesniej (szczekliwosc, smycz, sikanie w domu, stosunek do innych psow i kotow) to napisz jak najwiecej bo moze uda mi sie popytac znajomych (oni wszsycy lubili tego mojego tymczaska, wiec moze zdecydowaliby sie dac dom choc tymczasowy ze wzgledu na uderzajace podobienstwo; mojego nie chcieli wziac bo okropny byl z niego rozdarciuch, szczekal na wszystko i wszystkich)
chociaz zime by przeczekala, a w trakcie by sie szukalo czegos; moze latwiej bedzie w wawie i okolicach; do tego od nas wszedzie blizej jest niz z przemysla;