Jump to content
Dogomania

Mastiffka Zuza juz w swoim jedynym wymarzonym domku !!!!!!

Recommended Posts

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Ziutka wyslalam Tobie ale jak mowilam to nic specjalnego .
Moze taki łancuszek pomoże Zuzce.

Tak wiem Beatko - dzięki.
Już porozsyłałam, KWL też coś będzie myślał....bo nie omieszkałam i jemu wysłać :diabloti:

Posted

do kiedy bedzie trzeba tak naprawde. nie sadze aby sie znalazl drugi DT.
po prostu w momencie kiedy bedzie dalej sie awanturowac z psami (i nie bedzie mozna sobie z ty poradzic) pojdzie do ogrodu do kojca. dobrze jakby juz zimy nie bylo ; )

Posted

: )

wiesz najpierw Zuza miala byc mastiffem angielskim, potem jak troche przytyla to sie ją przemianowało na bullmastiffa a teraz to juz wiadomo ze ani jedno ani drugie. a Ewa ma slusznosc z tym podobienstwem do boerboel - szczeglnie ksztalt glowy, kolor oczu i umaszczenie - tutaj wlasciwie wszystko jest prawie identyczne.

Posted

CC moze przypominac jedynie z masci - natomiast glowa jest zupelnie inna.
CC ma duzo dluzsza kufe i inaczej wyprofilowana.
Mialam kiedys CC i nie pasuje mi Zuzia do wzorca...

Ale hopaj w gore malenka !

Posted

ale powiem tak - nic mnie nie zdziwi. Kiedys na molosach byla sunia do adopcji, wszystcy obstawiali MA, czasami CC a okazala sie byc filką - miala nawet tattoo :-)

Najwazniejsze jest to, zeby znalazla dobry dom niewazne jaka rase reprezentuje. Ma byc kochana ;-)

Posted

niestety telefonow niewiele :shake:
Beata zastanawiała sie nad jednym państwem z Gliwic ale w sumie wyszlo nam na to ze zbyt duzo jest rzeczy na nie.

Zuzka tymczasem nadal w nastroju łobuzerskim. poza Beatą swiata nie widzi. i chyba Beata za bardzo sie juz do niej zaczyna przywiazywac.
niestety ze spotkania ze szkoleniowcem na razie nic nie wyszlo - ciezko zgrac terminy. na tymczas Beata zostala wyposazona w gruba ksiazke do poczytania na temat agrezywnych zachowywan u psow.