Jump to content
Dogomania

Mastiffka Zuza juz w swoim jedynym wymarzonym domku !!!!!!

Recommended Posts

Posted

Zuza nadal jest w nowym domu i ma się bardzo dobrze.
Ewusek zgłosiła juz naruszenie zasad na Allegro-mam nadzieje, że szybko zareagują....chciałabym tego gościa dopaśc w swoje ręce-zamordowałabym:mad::mad::mad::mad:

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostam pw od joaaa, ze koles zamiescil moje fotki na allegro, ale nie dostalam linku...
Weszlam na molosy, link byl zamieszczony ale aukcja byla juz usunieta.

Czy komus z Was udalo sie zapisac ta strone ? Jesli tak prosze o maila na [email protected].

Koles, ktory wystawil ta aukcje grozil mi policja, wyzywal od naciagaczy i oszustow jak prowadzilam aukcje Zuzi. Mam jego maile... jest na mojej czarnej liscie na allegro...

Wk... sie i zamierzam zglosic sprawe na policje, tylko potrzebuje kopie strony... czy wystarczy mi sam link a polcja od allegro otrzyma kopie strony i dane ziomka ?
To bylo jawne wyłudzenie i niech sie koles teraz obsra ze strachu...

Posted

Ewusek napisał(a):
dostam pw od joaaa, ze koles zamiescil moje fotki na allegro, ale nie dostalam linku...
Weszlam na molosy, link byl zamieszczony ale aukcja byla juz usunieta.

Czy komus z Was udalo sie zapisac ta strone ? Jesli tak prosze o maila na [email protected].

Koles, ktory wystawil ta aukcje grozil mi policja, wyzywal od naciagaczy i oszustow jak prowadzilam aukcje Zuzi. Mam jego maile... jest na mojej czarnej liscie na allegro...

Wk... sie i zamierzam zglosic sprawe na policje, tylko potrzebuje kopie strony... czy wystarczy mi sam link a polcja od allegro otrzyma kopie strony i dane ziomka ?
To bylo jawne wyłudzenie i niech sie koles teraz obsra ze strachu...

Zgłoś to na allegro , zadzwoń do nich .. podaj też ten nie działający link.
Oni tego nie usuwają na amen ;)

Posted

dzieki Ulka, czekam z niecierpliwoscia !!!

Vectra - wlasnie napisalam do allegro, poczekam na odpowiedz.

Czy ktos z Was zglaszal takie sprawy na policje ? Jaki mam prawa ? Nie chce zeby mnie wysmiali, wiadomo do czego policjanci sa zdolni...

Posted

Ewusek, juz wyslalam. 3 zrzuty z ekranow, nie dalo sie inaczej tego zachowac.

Wiem, ze chyba dogomaniaczki ze Szczecina czy Uciechowa mialy podobne sprawy. Ale nie jestem pewna.

Posted

Policja nie ma prawa Cię wyśmiać , ma obowiązek przyjąć zgłoszenie .. szczególnie że były tam groźby ..
Jeśli ktoś Cię wyśmieje , to napisz skargę pisemną .... tak policję też czasem tzreba uczyć od czego jest ...
Masz prawo czuć się zagrożona , i nikt nie ma prawa wyłudzać pieniędzy na nieswoim nieszczęściu - oba przypadki to przestępstwo ...

Idź na policję , pokaż screen tej aukcji , maili ... wydrukuj

Posted

popieram !!! rozmawialam dzisiaj z TZtem na ten temat i on tez byl zdania zeby zglosic to na policje, bo jakby na to nie patrzec aukcja byla nielegalna proba wyludzenia pieniedzy !!!

pozdrawiam

• 3 months later...
Posted

Ktoś podszywający się pod wolontariusza Schroniska na Paluchu próbuje chyba zarobić min na zdjęciach Zuzy...prowadząc rzekomą zbiórkę na schronisko.W ogłoszeniu jest zdjęcie Zuzy.Napisałam do Kory pytając czy faktycznie schronisko prowadzi taką zbiórkę-odpisała mi ,że nie i ogłoszenie znikło,po to żeby dzisiaj się pojawić ponownie...
Ktoś ma tupet:mad:
ZBIÓRKA DLA SCHRONISKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa