Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może kolanowy, a nie łokciowy...pewnie ja coś pokręciłam...

Sunia jest naprawdę przerażona, postaram się ją częściej odwiedzać, ale nie wiem na ile to pomoże w warunkach schroniska. Bo ona jest już od 2 tygodni tutaj, teraz ma w boksie jeszcze drugą suczkę małą.

Posted

najgorsze jest to że czytając takie posty jestem bezsilna i aż mi się płakać chce :( mogę jedynie przekazać parę grosików dla suni jeśli potrzeba.

Posted

Bosze jaka przerazona ta Szarusia/moze tak ja nazwiemy/bo sunia to tak bezosobowo:oops:chyba nie chciałabym wiedziec co przezywa:-(apelujemy ! potrzebny odpowiedzialny domek dla niej.

Posted

Esia napisał(a):
najgorsze jest to że czytając takie posty jestem bezsilna i aż mi się płakać chce :( mogę jedynie przekazać parę grosików dla suni jeśli potrzeba.

o to chodzi, ze czlowiek nie umie pomóc...
Najlepiej by było napisać "wezmę ją do siebie, dam opiekę i miłość", ale to nie takie proste :placz:
No kto na ochotnika zgłosi sie po tę biedulkę?

Posted

Malgoś..sama wiesz, że wziąźć ją to wielkie ryzyko. Ty sama już"zapchana" takimi bidami. A ja nie mam doświadczenia w takich przypadkach. Poza tym mieszkam na drugim piętrze i nie ma mnie przez 9 godzin dziennie.

Posted

Hala napisał(a):
Malgoś..sama wiesz, że wziąźć ją to wielkie ryzyko. Ty sama już"zapchana" takimi bidami. A ja nie mam doświadczenia w takich przypadkach. Poza tym mieszkam na drugim piętrze i nie ma mnie przez 9 godzin dziennie.

Ja mam u rodziców już jednego psa, niestety to dość agresywna suka, a i mieszkanie rodziców niewielkie. A niestety narzeczony nie pozwala mi sprowadzić psa do jego mieszkania, po pierwsze dlatego że nie ma nas po 10 godzin dziennie, a po drugie ponieważ dość często wyjeżdżamy i nie mielibyśmy z kim psa zostawić :-( Ale tak bardzo chciałabym wziąć jakąś bidę do siebie.

Posted

Hala napisał(a):
Napiszcie coś więcej o suczce...

hmm no ale co tu można więcej napisać :roll:

niestety w tej sytuacji charakteru suni nie pozna się...
na pewno jest łagodna, ponieważ w sytuacji wielkiego (dla niej) zagrożenia czyli brania na ręce, wychodzenie poza kojec, na dwór, wielki strach przed ludźmi - nikogo nie ugryzła...