grrrond Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Mozna przyjsc z psem mimo ze nie bedzie wystawiany :>? Chciałam szczeniaka z tłumem zaznajomić ;) Quote
moon_light Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='grrrond']Mozna przyjsc z psem mimo ze nie bedzie wystawiany :>? Chciałam szczeniaka z tłumem zaznajomić ;)[/quote] teoretycznie nie mozna praktycznie mozna a zyciowo- nie polecam ! taki maluch bardzo łatwo moze złapać jakiegoś syfa od innego psa :shake: szkoda szczeniaka. lepiej pojdz z nim na dworzec kolejowy (jezeli juz musisz z tlumem zaznajamiac) Quote
Unbelievable Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ja przed chwilą dostałam potwierdzenie! uf, ostatni dzień... Quote
Basik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Do mnie też dosłownie przed chwilka dotarło!!!!!!!! Quote
Unbelievable Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Trzymają nas w niepewności :P tylko żeby jeszcze poczta otwarta była... Quote
Asiaczek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ufff, my rzutem na tasmę tez zdążyliśmy: Dżezik i Gusio zamelduja się na tej wystawie!:lol: Pzdr. Quote
moon_light Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 a ja nie dostalam potwierdzenia..a zaplacilam...i zglosilam dawno temy :-( Quote
Unbelievable Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='moon_light']a ja nie dostalam potwierdzenia..a zaplacilam...i zglosilam dawno temy :-([/quote] ja wysłałam dwa zgłoszenia, wczoraj dostałam potwierdzenie(po 4 dniach). Może też wyślij drugie, ale wydaje mi sie, że i tak dopłacić będziesz musiała... Quote
moon_light Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Tinka:)']ja wysłałam dwa zgłoszenia, wczoraj dostałam potwierdzenie(po 4 dniach). Może też wyślij drugie, ale wydaje mi sie, że i tak dopłacić będziesz musiała...[/quote] CHYBA KPIĄ ! :shake: Quote
Unbelievable Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='moon_light']CHYBA KPIĄ ! :shake:[/quote] Niestety... Ja miałam tak na jesień, przyszłam na wystawę kazali mi dopłacić, na dodatek tą najwyższą kwotę... Quote
Basik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ja wczoraj zgłaszałam psy znajomej i dostała potwierdzenie na jednego :( Zdążyłam wieczorem wysłać powtórnie to zgłoszenie, na które potwierdzenie nie doszło i do tej pory nic! Jeśli jest ktoś z oddziału bardzo proszę o sprawdzenie - rodzeństwo dogów niem. zgłoszonych do klasy młodzieży, pies czarny potwierdzenie jest, suka arlekin - brak. Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ja proszę o fotki spanieli tybetańskich z tej wystawy, bo wiem, że będzie ich tam trochę :) Quote
freda Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Na stronie legionowa jest info że potwierdzenia dojdą do środy tak więc czekamy Quote
Goshka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [B]A ja dziś dostałam potwierdzenie zgłoszenia, które wysłałam bardzo dawno temu i już nawet podjęłam decyzje, ze skoro nic nie przychodzi to ponownie zgłaszać nie będę:shake:...A tu proszę...w sumie trochę mi to teraz nie na rękę....Ale powstaje pytanie, ile za wystawę mam zapłacić, skoro potwierdzenie doszło w drugim terminie...Nieźle to rozegrali, tak swoją drogą... Druga nasza tegoroczna wystawa i kolejny numer szanownego Związku:diabloti:...A trzecia tegoroczna tez sie zapowiada "ciekawie":cool1: [/B] Quote
zakla Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ja płaciłam bezpośrednio w oddziale i nie mam tego problemu, teraz czekamy tylko na numerek ;) Quote
moon_light Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 a do mnie potwierdzenie NIE DOSZŁO....mimo że zgłosiłam i opłaciłam w terminie... Quote
Unbelievable Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='moon_light']a do mnie potwierdzenie NIE DOSZŁO....mimo że zgłosiłam i opłaciłam w terminie...[/quote] a niby elektroniczne szybciej dochodzą... :roll: Quote
Asiaczek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Dzisiaj jest juz czwartek, a ja tez nie mam potwierdzeń...:cool3: Pzdr. Quote
Pugsy Malone Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 My dostaliśmy wczoraj wieczorem:multi: Quote
moon_light Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj jest juz czwartek, a ja tez nie mam potwierdzeń...:cool3: Pzdr.[/quote] To jak, będziemy płacić nadwyżkę? :shake: Quote
Agappe Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Asiaczek']Ufff, my rzutem na tasmę tez zdążyliśmy: Dżezik i Gusio zamelduja się na tej wystawie!:lol: Pzdr.[/QUOTE] a sexilejdi????:roll::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ja będę jak uda mi sie do tego czasu doprowadzić włos gnojka do porządku :cool1: Ale bardzo chętnie sę zjawię, mam blisko:diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='moon_light']To jak, będziemy płacić nadwyżkę? :shake:[/quote] Ja przelew juz zrobiłam. Teraz tylko musze dodzwonic się do O/Legionowo i potwierdzić. Zobaczymy... [quote name='Agappe']a sexilejdi????:roll::evil_lol:[/quote] Sexilejdi zostaje w domu. bo... ta wystawa jej nic nie daje... [quote name='Agasia']Ja rowniez będe, oba dni ;)[/quote] O, super!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts