Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='grrrond']Mozna przyjsc z psem mimo ze nie bedzie wystawiany :>? Chciałam szczeniaka z tłumem zaznajomić ;)[/quote]
teoretycznie nie mozna
praktycznie mozna
a zyciowo- nie polecam ! taki maluch bardzo łatwo moze złapać jakiegoś syfa od innego psa :shake: szkoda szczeniaka.
lepiej pojdz z nim na dworzec kolejowy (jezeli juz musisz z tlumem zaznajamiac)

Posted

[quote name='moon_light']a ja nie dostalam potwierdzenia..a zaplacilam...i zglosilam dawno temy :-([/quote]

ja wysłałam dwa zgłoszenia, wczoraj dostałam potwierdzenie(po 4 dniach). Może też wyślij drugie, ale wydaje mi sie, że i tak dopłacić będziesz musiała...

Posted

[quote name='Tinka:)']ja wysłałam dwa zgłoszenia, wczoraj dostałam potwierdzenie(po 4 dniach). Może też wyślij drugie, ale wydaje mi sie, że i tak dopłacić będziesz musiała...[/quote]
CHYBA KPIĄ ! :shake:

Posted

Ja wczoraj zgłaszałam psy znajomej i dostała potwierdzenie na jednego :( Zdążyłam wieczorem wysłać powtórnie to zgłoszenie, na które potwierdzenie nie doszło i do tej pory nic! Jeśli jest ktoś z oddziału bardzo proszę o sprawdzenie - rodzeństwo dogów niem. zgłoszonych do klasy młodzieży, pies czarny potwierdzenie jest, suka arlekin - brak.

Posted

[B]A ja dziś dostałam potwierdzenie zgłoszenia, które wysłałam bardzo dawno temu i już nawet podjęłam decyzje, ze skoro nic nie przychodzi to ponownie zgłaszać nie będę:shake:...A tu proszę...w sumie trochę mi to teraz nie na rękę....Ale powstaje pytanie, ile za wystawę mam zapłacić, skoro potwierdzenie doszło w drugim terminie...Nieźle to rozegrali, tak swoją drogą... Druga nasza tegoroczna wystawa i kolejny numer szanownego Związku:diabloti:...A trzecia tegoroczna tez sie zapowiada "ciekawie":cool1: [/B]

Posted

[quote name='Asiaczek']Ufff, my rzutem na tasmę tez zdążyliśmy: Dżezik i Gusio zamelduja się na tej wystawie!:lol:
Pzdr.[/QUOTE]

a sexilejdi????:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='moon_light']To jak, będziemy płacić nadwyżkę? :shake:[/quote]
Ja przelew juz zrobiłam. Teraz tylko musze dodzwonic się do O/Legionowo i potwierdzić. Zobaczymy...

[quote name='Agappe']a sexilejdi????:roll::evil_lol:[/quote]
Sexilejdi zostaje w domu. bo... ta wystawa jej nic nie daje...

[quote name='Agasia']Ja rowniez będe, oba dni ;)[/quote]
O, super!!!
Pzdr.