SZPiLKA23 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Gratulacje piekny pies ja niestety mam fote tylko jednego doga :( Quote
McDzik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Gratulacje! Ja niestety tez nie mam jego fotki.. Quote
milamini Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Trochę zdjęć z wystawy: http://picasaweb.google.pl/Cambel93/CACJarosAw Ooo- dzięki- i Pikselek, i na samym końcu moje dziecię w kropeczki z towarzychem- dzięki :multi::multi: - no i konkurencja drobna też jest ;). Gratulki dla wszystkich :loveu::loveu: Quote
zanetta Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Cambel&Megi czy moge skopiowac zdjecie mojego afgana i urzyc na stronie ? Quote
Bura Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Tu nasza prosiaczka :diabloti: Chyba już tylko liposukcja nas ratuje:-( Quote
zanetta Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Bura nie przesadzaj :lol: kochanego ciala ....... , a tak powaznie wg mnie nie jest az tak zle ;) Quote
Bura Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='zanetta']Bura nie przesadzaj :lol: kochanego ciala ....... , a tak powaznie wg mnie nie jest az tak zle ;) Kochana, to dlaczego w opisie mam że sucz otyła?? Nie, sorry, nie otyła tylko cytuję "doskonale prosty grzbiet mimo widocznej nadwagi". Jest jakieś 5 kilo za gruba, może tego na fotach nie widać, ale na filmie już tak.. A w realu to już w ogóle tragedia... http://www.youtube.com/watch?v=J-KahsJVNiw Quote
SZPiLKA23 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jest piekna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bura Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Jest piekna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No wiem, że jest, ale bez tych 5 kilo tluszczu łatwiej by jej było... I piękniejszą talię by miała :razz: Quote
zanetta Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 po ogladnieciu filmiku przyznaje Ci racje :oops: troche za duzo tego cialka, widac ze w ruchu jej ciezko Quote
SZPiLKA23 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Bura napisał(a):No wiem, że jest, ale bez tych 5 kilo tluszczu łatwiej by jej było... I piękniejszą talię by miała :razz: No fakt troszke jak w ciazy wyglada i nie bardzo sie jej ruszac chce :oops: Quote
Bura Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A widzisz, nie mówiłam, że foto KŁAMIE!!! Nie potrafię jej odchudzić obawiam się że ma Cushinga, diagnozujemy się po 15 jak kasiorka spłynie bo badania drogie. Ale co ciekawe, mimo iż gruuuuuuba, to sędzina właśnie weteranów i młodzież (mimo iż były i psy i suki, championy itd.) poprosiła do porównania o rasę... [quote name='SZPiLKA23']No fakt troszke jak w ciazy wyglada i nie bardzo sie jej ruszac chce :oops: Ehem... no fakt, i nawet trafiłaś, bo ma początki urojonej... NIESTETY. Quote
Cambel&Megi Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='milamini']Ooo- dzięki- i Pikselek, i na samym końcu moje dziecię w kropeczki z towarzychem- dzięki :multi::multi: - no i konkurencja drobna też jest ;). Gratulki dla wszystkich :loveu::loveu: Szkoda, że tylko tyle..Gdybym wiedziała, zrobiłabym więcej zdjęć :lol: [quote name='zanetta']Cambel&Megi czy moge skopiowac zdjecie mojego afgana i urzyc na stronie ? Jasne ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 w Jarosławiu wielki sukces Gosi i jej lhasaków ! GRATULUJE i TU kto sędziował BOG IX i BIS Juniorów w sobote ? i BISa głównego niedzielnego ? kto 2gi, 3ci na BIS ? ( ciekawa jestem którzy sędziowie, potrafią docenić ładne lhasa ) Quote
McDzik Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 No to trzymamy kciuki za badania, zeby jednak nie okazalo sie to najgorsze...:( Quote
AnkaW Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a): BIS Juniorów w sobote ? Pan Boryczko. Quote
kika22 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Mam pytanie do osob uczestnicacych w wystawie? Jakie organizatorzy zapewnili warunki na wystawie w tym roku? Czy coś się zmieniło od zeszłego roku! Quote
aga616 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 kika22 napisał(a):Mam pytanie do osob uczestnicacych w wystawie? Jakie organizatorzy zapewnili warunki na wystawie w tym roku? Czy coś się zmieniło od zeszłego roku! ja co prawda nie byłam w tamtym roku ale jak dla mnie dramat - maleńkie ringi, okropnie mało miejsca, dziki tłum ludzi przez który nie dało się przecisnąć..no i niestety niezbyt miły zapach na hali:shake:więcej się tam nie wybiorę, choc wygraliśmy :roll: Quote
Frytela Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 aga616 napisał(a):ja co prawda nie byłam w tamtym roku ale jak dla mnie dramat - maleńkie ringi, okropnie mało miejsca, dziki tłum ludzi przez który nie dało się przecisnąć..no i niestety niezbyt miły zapach na hali:shake:więcej się tam nie wybiorę, choc wygraliśmy :roll: tak i 2 ringi na dworze, nasz i onki ;) a przy wejsciu nic nie sprawdzali, w ogóle... Quote
Magot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 aga616 napisał(a):ja co prawda nie byłam w tamtym roku ale jak dla mnie dramat - maleńkie ringi, okropnie mało miejsca, dziki tłum ludzi przez który nie dało się przecisnąć..no i niestety niezbyt miły zapach na hali:shake:więcej się tam nie wybiorę, choc wygraliśmy :roll: Zgadzam się:shake: Poza tym żadnej kontroli wet:-o Quote
mela2 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 2 Ringi na dworze przy temp.ok 4 stopni. Brrr. Nikt niczego nie sprawdzał . Weterynarza nie widziałam ,chociaż przyjechałam ok.10-tej. Minimalna ilosc nagród,nic za rase,nawet na medalach ( przynajmniej moim ) brak informacji z jakiej on wystawy. A informacje w katalogu? roiło się od błędów ,chociaz byc może nie znam nowych przepisów. M.in. napisano,ze najwyzszą oceną w klasie szczeniąt jest ocena bardzo dobra. Czy któreś ze szczeniąt ,będacych na tej wystawie dostało taką ocenę? I jeszcze,ze cwc może otrzymać pies z kl.otwartej,,użytkowej i champ. o posredniej nic nie napisali. I jeszcze pare ciekawostek ,nie licząc błedów w nazwach psów. Jeszcze jedna fajna rzecz. Napisali,ze psy posiadające rodowody mogą otrzymac tytuły: zw.młodz. zw.wystawy ( z opisu sposobu rozstrzygania o tytule wynika ,że chodziło o zw.rasy) i cwc. To tak jakby na wystawie konkurowały psy z rodowodami i bez ,a tytuły zarezerwowano dla rodowodowych. Quote
czikot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 nie byłam w ubiegłym roku , w tym roku malutkie ringi to duzy mankament, wet był (nie sprawdzał ksiazeczek) ale był, kolezanka byla zasiegnac porady w sprawie swojego psa. nie było duzych tłumów przynajmniej przy ringu gdzie sedziował Wiesław Boryczko. co do zapachów - dla mnie to raczej normalne przy takiej ilosci psow i tak małym otoczeniu, jednak widziałam ze Panowie bardzo czesto chodzili z mopami i czyścili . My jestesmy bardzo szczesliwi zakonczylismy Championat Młodziezy :-) Quote
Frytela Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 czikot napisał(a): My jestesmy bardzo szczesliwi zakonczylismy Championat Młodziezy :-) Brawa ;);) a nam na dworku bylo tylko odrobinke chlodno, ja nawet w kurtce nie bylam haha xD Quote
Recommended Posts