Aganiok Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 na prośbę AgiZ wrzucam kilka nowych foteczek Tekili Quote
AgaZ Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Rozmawiałam dziś z panią,u której jest Tekila i ....chodzi o to,że jej mąż i syn ją bardzo chcą na stałe pani kategorycznie nie chce,mówi,że zrobiło się konfliktowo prosi o jak najszybszy domek!!! Quote
Hala Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Fiu fiu...jakie ona tam ma wygody. :cool3: Quote
Hala Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No co jest? Czyżby suczka miała już domek? Quote
kaLOlina Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 uff i ja jestem!!! Marlena dziekuje za sliczny banerek- one nam szczescie przynosza, bo jak dobrze pojdzie jutro z Tekila zrobimy trase w kierunku nowego domu...juz stalego... Tekila to cudowny madry pies- moim zdaniem to przymilanie sie, to lizanie po rekach- to tez strach przed kolejnym porzuceniem...tak cudwony pies- znow jestem zakochana- zasluguje na dobry dom... zdjecia z DT pokazuja DOKLADNIE jej wyglad- wiedzicie ze od typowego boksia odstaje, ale ma charakter typowo boksiowy:):):) Quote
kaLOlina Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 no coz- to robimy trase do Konina...17-wyruszamy z Poznia- trzymajcie za nas kciuki!!! Quote
kaLOlina Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 wiec maluda wczorak pojechala do nowego domku...!!!!! ja za to wrocilam z worem karmy od nowych wlascicieli- w podziece:) musze wam bokserom podrzucic:):):) mam nadzieje ze nowi wlasciciele beda zadowoleni z Tekili i pokochaja ja tak jak ja i jej cudowny DT...!!! Quote
kaLOlina Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 a z ogloszenia Tekili dzwonily juz 2osoby- jedna Pani bedzie szukala na wlasna reke dalej- moze pojedzie do schronu, druga powinna buszowac po stronie bokserow w potrzebie- i kontaktowac sie z wami:):):) Quote
AgaiTheta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 super!! Karolina dziękujemy!! Pamiętaj że mamy w Poznaniu na Mieszka boksie, dzisiaj przyszly wyniki, sunia nie zaraża, potrzebuje tylko opieki jeszcze jakis czas, ale pora do domu. Jest mloda i kochana, chcialabym by została w Poznaniu, bo ufa już Hani i myślę że Hania pokochala ja na tyle, że pomoże przy opiece nad sunią. Quote
AgaiTheta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 kaLOlina napisał(a):a z ogloszenia Tekili dzwonily juz 2osoby- jedna Pani bedzie szukala na wlasna reke dalej- moze pojedzie do schronu, druga powinna buszowac po stronie bokserow w potrzebie- i kontaktowac sie z wami:):):) W schronisku w Poznaniu jest boksia, tylko brakuje mi info ;( Quote
kaLOlina Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 wiem dzis aga ma tam jechac prawda?? zdjatka porobic?? sciagnelam juz ogloszenia Tekili...ale moge powystawiac kolejne psy na portale z ktorych byl najwiekszy odzew... pisze sie tez na pomoc przy spacerkach...niewiele wiecej narazie moge:( Quote
kaLOlina Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 dzwonie do Ciebie od paru dni na kom i domowy a ty nie odbierasz!!!! Quote
AgaZ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 4-letnia boksia pręguska wciśnieta w kąt,ziemia ,przyklejona do muru ,budy tam chyba nie ma,zrezygnowana,cud że głowę podniosła,bo tylko na chwilę,potem leżała i się trzęsła.Zdjęcia fatalnej jakości,raz że nie mogłam jej uchwycić,dwa że chyba z nerwów coś poprzestawiała...Ponoć zdrowa Quote
AgaZ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Błagam pomóżmy jej,ona tak długo nie wytrzyma... Quote
AgaZ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 obok w klatce też 4-letni boksio,bardziej otwarty,w lepszej formie,ale jak to boksio długo na zimnie nie wytrzyma (klatka 9/4) Quote
Hala Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Chyba biedne psiska nie maja powodzenia. Karolina! Gdzie jesteś! Quote
Aganiok Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ona mają wspólny wątek, ten w zasadzie powinien być zamknięty. I spory wątek na Bokserach w potrzebie. Mają też aukcje na Allegro. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101536 Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 u Tekili wszytko dobrze- panstwo zakochani, z psami dogaduje sie swietnie:) duzo maja z jiej pociechy:):):) Quote
Recommended Posts