Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam dziś z panią,u której jest Tekila i ....chodzi o to,że jej mąż i syn ją bardzo chcą na stałe pani kategorycznie nie chce,mówi,że zrobiło się konfliktowo prosi o jak najszybszy domek!!!

Posted

uff i ja jestem!!! Marlena dziekuje za sliczny banerek- one nam szczescie przynosza, bo jak dobrze pojdzie jutro z Tekila zrobimy trase w kierunku nowego domu...juz stalego...

Tekila to cudowny madry pies- moim zdaniem to przymilanie sie, to lizanie po rekach- to tez strach przed kolejnym porzuceniem...tak cudwony pies- znow jestem zakochana- zasluguje na dobry dom...

zdjecia z DT pokazuja DOKLADNIE jej wyglad- wiedzicie ze od typowego boksia odstaje, ale ma charakter typowo boksiowy:):):)

Posted

wiec maluda wczorak pojechala do nowego domku...!!!!! ja za to wrocilam z worem karmy od nowych wlascicieli- w podziece:) musze wam bokserom podrzucic:):):)

mam nadzieje ze nowi wlasciciele beda zadowoleni z Tekili i pokochaja ja tak jak ja i jej cudowny DT...!!!

Posted

a z ogloszenia Tekili dzwonily juz 2osoby- jedna Pani bedzie szukala na wlasna reke dalej- moze pojedzie do schronu, druga powinna buszowac po stronie bokserow w potrzebie- i kontaktowac sie z wami:):):)

Posted

super!! Karolina dziękujemy!!

Pamiętaj że mamy w Poznaniu na Mieszka boksie, dzisiaj przyszly wyniki, sunia nie zaraża, potrzebuje tylko opieki jeszcze jakis czas, ale pora do domu. Jest mloda i kochana, chcialabym by została w Poznaniu, bo ufa już Hani i myślę że Hania pokochala ja na tyle, że pomoże przy opiece nad sunią.

Posted

kaLOlina napisał(a):
a z ogloszenia Tekili dzwonily juz 2osoby- jedna Pani bedzie szukala na wlasna reke dalej- moze pojedzie do schronu, druga powinna buszowac po stronie bokserow w potrzebie- i kontaktowac sie z wami:):):)

W schronisku w Poznaniu jest boksia, tylko brakuje mi info ;(

Posted

wiem dzis aga ma tam jechac prawda?? zdjatka porobic?? sciagnelam juz ogloszenia Tekili...ale moge powystawiac kolejne psy na portale z ktorych byl najwiekszy odzew...

pisze sie tez na pomoc przy spacerkach...niewiele wiecej narazie moge:(

Posted

4-letnia boksia pręguska wciśnieta w kąt,ziemia ,przyklejona do muru ,budy tam chyba nie ma,zrezygnowana,cud że głowę podniosła,bo tylko na chwilę,potem leżała i się trzęsła.Zdjęcia fatalnej jakości,raz że nie mogłam jej uchwycić,dwa że chyba z nerwów coś poprzestawiała...Ponoć zdrowa

• 2 weeks later...