Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clo']jutro zaprosze panstwa na watek:)bo to dzieki wam wszystkim on jest teraz taki szczesliwy!i dzieki nowym wlascicielom ktorzy okazali mu tyle serca!:))
ZAPRASZAMY I CZEKAMY:loveu::loveu::loveu:

• Replies 923
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz napisalam panu,ze lepiej by nie puszczali zorrusia nigdzie na otwartym terenie tylko u siebie w ogrodzie a tak to na smyczy mam nadzieje,ze tak bedzie:)lepiej i bezpieczniej dla kazdego:)

Posted

truskawa144 napisał(a):

Mam tylko delikatne wątpliwości co do podawania psu kaszy, ryż jest lepszy. Kaszy radziłabym unikać.

Mnie przeraził chleb z mlekiem, tudzież wędlina. Podane w malutkich porcjach raz na jakiś czas nie powinny psu zaszkodzić, ale to absolutnie nie jest odpowiednie jedzenie dla psa.

Zdjęcia są przewspaniałe, szczególnie to pierwsze:loveu:

Posted

chleb z mlekiem to dlatego ,ze renia mowila ,ze czasami podawala zorrusiowi buleczke rozmoczona w mleczku i panstwo tez dlatego mu daja,wedlinka to pewnie ze swiat ogolnie widzialam dla zorrusia zapas suchej karmy i mysle,ze ma tez cos gotowanego do jedzenia.wydaje mi sie,ze bez obaw zle mu tam nie jest;)

Posted

[quote name='clo']chleb z mlekiem to dlatego ,ze renia mowila ,ze czasami podawala zorrusiowi buleczke rozmoczona w mleczku i panstwo tez dlatego mu daja,wedlinka to pewnie ze swiat ogolnie widzialam dla zorrusia zapas suchej karmy i mysle,ze ma tez cos gotowanego do jedzenia.wydaje mi sie,ze bez obaw zle mu tam nie jest;)
Zwykłą bułeczkę dawałam i owszem,ale nigdy chlebek:roll:
Czy jest wątek Piłkarza?:cool3:

Posted

zaprosilam panstwa wreszcie na watek zorrusia:)Panstwo prosza tez o przeslanie ksiazeczki zdrowia zorra bo sa pewne problemy gdyz maly wciaz sie drapie..dzis dokladnie zbadal go wet i przepisal mu witaminy itd i zobaczymy czy bedzie poprawa mam nadzieje ,ze tak:)Ja poprosilam panstwa o podanie adresu to potem podam na pw zeby ksiazeczke przeslac poniewaz gosia wyjechala teraz i umowe wysle w koncu do schroniska dopiero we wtorek bo miala bardzo duzo spraw w pracy przed wyjazdem i jej to umknelo..mam nadzieje,ze panstwo pojawia sie na watku i sami wam opowiedza jak sie zorrus u nich miewa ale ja osobiscie uwazam,ze nie mogl trafic lepiej:)):multi:

Posted

Lemoniada napisał(a):
Nic nie zwracajcie, moja deklaracja przechodzi na Piłkarza :) Co prawda Kajunia miała być ostatnią deklaracją, ale skoro nawet raz nie zdążyłam na nią wpłacić...;)

Super!!! serdeczne dzięki!!!!!:loveu::loveu:

Posted

dziekuje lemoniado!!!mam nadzieje,ze panstwo od zorra sie pojawia na watku musze do nich napisac jak tam i czy wszystko w porzadku bo nie dostalam odp na ostatniego maila

Posted

dostalam dzis od pana zorrusia takiego smsa:))

"zorro jest przekochany wniosl do naszego domu duzo radosci.Dajemy mu jedzenie jakie zalecil lekarz.Drobne krostki mu znikaja ale wciaz sie biedak drapie.Pozdrawiam"

i jeszcze dostalam zapewnienie ,ze zorrus juz tez przeciwko kleszczom zabezpieczony.:))alez on musi byc szczesliwy!

Posted

Super wieści. Mam nadzieje, ze kiedyś może spotkam go na spacerku ;)
Wiecie może chociaż w jakich okolicach mieszka? Rubinkowo, Wrzosy?

Posted

kurcze musze sprawdzic na umowie adopcyjnej ktora ma gosia..ale wiem ,ze no skreca sie w lewo na swiatlach za murem takim duzym ceglanym gdzie kiedys byla stara rzeznia tak pAN MOWIL droga jest bardzo prosta jak sie wjezdza do torunia to caly czas prosto i potem za ta rzenia w lewo..i znow w lewo jesli dobrze pamietam :)ma naprawde sliczny domek
talia moze chcialabys zrobic wizyte poadopcyjna?:)