Lionees Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='clo']jutro zaprosze panstwa na watek:)bo to dzieki wam wszystkim on jest teraz taki szczesliwy!i dzieki nowym wlascicielom ktorzy okazali mu tyle serca!:)) ZAPRASZAMY I CZEKAMY:loveu::loveu::loveu: Quote
truskawa144 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 "Nawet wrócił":mad::evil_lol: Mam tylko delikatne wątpliwości co do podawania psu kaszy, ryż jest lepszy. Kaszy radziłabym unikać. A fotki oczywiście boskie:loveu: Quote
clo Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 juz napisalam panu,ze lepiej by nie puszczali zorrusia nigdzie na otwartym terenie tylko u siebie w ogrodzie a tak to na smyczy mam nadzieje,ze tak bedzie:)lepiej i bezpieczniej dla kazdego:) Quote
Lemoniada Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 truskawa144 napisał(a): Mam tylko delikatne wątpliwości co do podawania psu kaszy, ryż jest lepszy. Kaszy radziłabym unikać. Mnie przeraził chleb z mlekiem, tudzież wędlina. Podane w malutkich porcjach raz na jakiś czas nie powinny psu zaszkodzić, ale to absolutnie nie jest odpowiednie jedzenie dla psa. Zdjęcia są przewspaniałe, szczególnie to pierwsze:loveu: Quote
clo Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 chleb z mlekiem to dlatego ,ze renia mowila ,ze czasami podawala zorrusiowi buleczke rozmoczona w mleczku i panstwo tez dlatego mu daja,wedlinka to pewnie ze swiat ogolnie widzialam dla zorrusia zapas suchej karmy i mysle,ze ma tez cos gotowanego do jedzenia.wydaje mi sie,ze bez obaw zle mu tam nie jest;) Quote
Lionees Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='clo']chleb z mlekiem to dlatego ,ze renia mowila ,ze czasami podawala zorrusiowi buleczke rozmoczona w mleczku i panstwo tez dlatego mu daja,wedlinka to pewnie ze swiat ogolnie widzialam dla zorrusia zapas suchej karmy i mysle,ze ma tez cos gotowanego do jedzenia.wydaje mi sie,ze bez obaw zle mu tam nie jest;) Zwykłą bułeczkę dawałam i owszem,ale nigdy chlebek:roll: Czy jest wątek Piłkarza?:cool3: Quote
fizia Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 *PIŁKARZ* od dziecka w schronisku. Pokażmy Mu lepsze życie! Zbieramy na płatny DT __________________ Quote
clo Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 zaprosilam panstwa wreszcie na watek zorrusia:)Panstwo prosza tez o przeslanie ksiazeczki zdrowia zorra bo sa pewne problemy gdyz maly wciaz sie drapie..dzis dokladnie zbadal go wet i przepisal mu witaminy itd i zobaczymy czy bedzie poprawa mam nadzieje ,ze tak:)Ja poprosilam panstwa o podanie adresu to potem podam na pw zeby ksiazeczke przeslac poniewaz gosia wyjechala teraz i umowe wysle w koncu do schroniska dopiero we wtorek bo miala bardzo duzo spraw w pracy przed wyjazdem i jej to umknelo..mam nadzieje,ze panstwo pojawia sie na watku i sami wam opowiedza jak sie zorrus u nich miewa ale ja osobiscie uwazam,ze nie mogl trafic lepiej:)):multi: Quote
fizia Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Po zdjęciach widać, że trafił idealnie - ma taki dumny i szczęśliwy wyraz mordki :loveu: Quote
truskawa144 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Książeczka pewnie już u nas jest i jak będę miała adres to wyślę. Tylko książeczka do drapania się to niewiele wniesie:evil_lol: Quote
Lionees Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 No powinna juz być do cholerci:roll:...no ale znając naszą pocztę polską...:shake::evil_lol: Quote
fizia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Lemoniada napisał(a):Gdzie jest wątek Kajuni, bo przegapiłam? http://www.dogomania.pl/forum/f85/kaja-7-m-cy-radosc-milosc-slodycz-na-4-lapkach-ma-dom-135372/ Quote
Lemoniada Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ma dom?:-? A ja właśnie na hotelik wpłaciłam, obecna-nieprzytomna:lol: Quote
fizia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Lemoniada napisał(a):Ma dom?:-? A ja właśnie na hotelik wpłaciłam, obecna-nieprzytomna:lol: Nic się nie martw, możemy przecież zwrócić - chyba, że bardzo chcesz wspomóc "następcę" Kajuni w domu tymczasowym u Ranatki - Piłkarza ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilkarz-mix-sheltie-od-dziecka-w-schronisku-pokazmy-mu-lepsze-zycie-platny-dt-136184/ Quote
Lemoniada Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nic nie zwracajcie, moja deklaracja przechodzi na Piłkarza :) Co prawda Kajunia miała być ostatnią deklaracją, ale skoro nawet raz nie zdążyłam na nią wpłacić...;) Quote
fizia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Lemoniada napisał(a):Nic nie zwracajcie, moja deklaracja przechodzi na Piłkarza :) Co prawda Kajunia miała być ostatnią deklaracją, ale skoro nawet raz nie zdążyłam na nią wpłacić...;) Super!!! serdeczne dzięki!!!!!:loveu::loveu: Quote
clo Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 dziekuje lemoniado!!!mam nadzieje,ze panstwo od zorra sie pojawia na watku musze do nich napisac jak tam i czy wszystko w porzadku bo nie dostalam odp na ostatniego maila Quote
clo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 dostalam dzis od pana zorrusia takiego smsa:)) "zorro jest przekochany wniosl do naszego domu duzo radosci.Dajemy mu jedzenie jakie zalecil lekarz.Drobne krostki mu znikaja ale wciaz sie biedak drapie.Pozdrawiam" i jeszcze dostalam zapewnienie ,ze zorrus juz tez przeciwko kleszczom zabezpieczony.:))alez on musi byc szczesliwy! Quote
Talia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Super wieści. Mam nadzieje, ze kiedyś może spotkam go na spacerku ;) Wiecie może chociaż w jakich okolicach mieszka? Rubinkowo, Wrzosy? Quote
clo Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 kurcze musze sprawdzic na umowie adopcyjnej ktora ma gosia..ale wiem ,ze no skreca sie w lewo na swiatlach za murem takim duzym ceglanym gdzie kiedys byla stara rzeznia tak pAN MOWIL droga jest bardzo prosta jak sie wjezdza do torunia to caly czas prosto i potem za ta rzenia w lewo..i znow w lewo jesli dobrze pamietam :)ma naprawde sliczny domek talia moze chcialabys zrobic wizyte poadopcyjna?:) Quote
Recommended Posts