Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leni, o ile pamiętam, to zabierałam go ostatnio ze schronu, i ma super dom z ogrodek k. Pabianic, ale nie jestem pewna czy to ten, bo dziadziusiów jamników nie brakuje... :shake:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
Leni, o ile pamiętam, to zabierałam go ostatnio ze schronu, i ma super dom z ogrodek k. Pabianic, ale nie jestem pewna czy to ten, bo dziadziusiów jamników nie brakuje... :shake:

To może porobisz jakieś zdjęcia? Mogę wątki porobić i ogłoszenia

Posted

leni356 napisał(a):
To może porobisz jakieś zdjęcia? Mogę wątki porobić i ogłoszenia

Niestety nie jestem wolontariuszką... :shake:
I bardzo rzadko jestem w schronisku...
Może pomóżmy najpierw Avie, później będziemy myślały o następnych ;)

Posted

Oddam 5-letniego jamnika w dobre ręce

Numer 2011832

Ogł. z dnia: 2009-07-19

Oddam w dobre ręce 5-letniego, spokojnego, czarnego jamnika, tel. 605-648-610

zapytałam czemu chcą go oddac i dostałam taką odpowiedz mailem

Witamy,

Maksia mamy od szczeniaczka, jest bardzo spokojny i łagodny. Rok temu przeszedł operację, miał kamień w przewodzie moczowym, teraz siusia, jak suczka, ale jest zdrowy. Chcemy go wydać, ponieważ nie daję rady sie nim opiekować, mój mąż dużo pracuje, mamy dwulenią córeczkę, niedługo będziemy mieć drugie dziecko. Chcemy go oddać w dobre ręce ludziom, którzy będą sie nim opiekować.
ręce opadają ale trzeba pomoc psu

Posted

Mogę ogłosić Norke tylko potrzebuje info czy mała jest wysterylizowana, zaszczepiona itp, i przydałoby się info jaki jest koszt adopcji wtedy w ogłoszeniu napisze, ze koszt adopcji to tyle i tyle i że stanowi częściowe pokrycie szczepien ....no i potrzebny mi kontakt do ogłoszeń (chyba że ten sam co przy Avie?)

• 2 weeks later...
Posted

Jamniczka Ava oraz jamnik Fido w nowych super domach :)

W schronisku pozostały mieszance w typie jamnika: Melisa 577, Nora 282 oraz potrzebująca socjalizacji Bryza 119

Posted

[quote name='Fundacja Medor']Oddam 5-letniego jamnika w dobre ręce

Numer 2011832

Ogł. z dnia: 2009-07-19

Oddam w dobre ręce 5-letniego, spokojnego, czarnego jamnika, tel. 605-648-610

zapytałam czemu chcą go oddac i dostałam taką odpowiedz mailem

Witamy,

Maksia mamy od szczeniaczka, jest bardzo spokojny i łagodny. Rok temu przeszedł operację, miał kamień w przewodzie moczowym, teraz siusia, jak suczka, ale jest zdrowy. Chcemy go wydać, ponieważ nie daję rady sie nim opiekować, mój mąż dużo pracuje, mamy dwulenią córeczkę, niedługo będziemy mieć drugie dziecko. Chcemy go oddać w dobre ręce ludziom, którzy będą sie nim opiekować.
ręce opadają ale trzeba pomoc psu

Więcej zdjęć jamniczka. On musi szybko znaleźć domek, ludzie chcieli go od razu oddać do schronu

Jamniczek jest młody i bardzo ładny - może ktoś go wypatrzy?

• 2 weeks later...
Posted

UWAGA
Pilnie potrzeba osoby, która jeszcze dzisiaj sprawdzi dom pod ŁODZIĄ, w okolicy Łęczycy!
Pies ma szansę jutro pojechać do nowego domu!
PROSZĘ, adres podam na PW lub telefonicznie 608686679