anastazja Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 No :D Sylwio-teraz dobralismy inne uszy i Piksik wyglada inaczej (niestety koncowki poobcinane, bo wyszly z kadru :( ) , ale tez Corisowe :lol: Podeslalam tez Fabiana :) Mi bardzo przypomina Corisa sprzed 2 lat na tej obcietej fotce. Mrowko :) Adobe Photoshop 7.0-przynamniej ja tak robie-sporo mozliwosci :) Quote
mrowka Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Kasiu dziekuje! ;) Zaraz chyba zaczne cos kombinowac w tym programie.. :D Tylko zee jestem tak bardzo rozeznana w tym programie m, ze napewo cos wymysle w 5 min :lol: :lol: :lol: Ja tez chce zobaczyc psiaki! :D hMMMM... szkoda ze nie mozna klat powiekszac.. :lol: :evilbat: Quote
Aireedhelien Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 hMMMM... szkoda ze nie mozna klat powiekszac.. :lol: :evilbat: mrowka jakby sie dalo to juz nie wiele by z orygianlu zostalo ;) Quote
anastazja Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 :evilbat: :evilbat: Mrowko-wszystko sie da.... 8) :evilbat: Ale fakt-niewiele by juz zostalo z oryginalu. A fotki pewnie wstawia wlasciciele "nowych"pieskow niedlugo :lol: :lol: :D Quote
mrowka Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 No to czekamy z niecierpliwoscia na fotki! :D Ale fakt-niewiele by juz zostalo z oryginalu. taak ;) Pies wtedy nie do poznania jzu wogole.. :lol: :lol: Quote
sylwia i boksery Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Picassik w awatarku ma już nowe uszy :D Te są bardziej hm..mięsiste,większe-lepiej misiowi pasują. Dziękuję bardzo Anastazjo-ślicznie przerabiasz naszych chłopców. Myslę,że powinnismy założyć Klub Wirtualnych Przystojniaczków :D i Klinikę Bezbolesnych Przeszczepów :lol: Fabianek z ciętym uchem wygląda bardzo,bardzo elegancko :D Mam nadzieję,że poznamy się wreszcie na jednej z wystaw i będę mogła zobaczyć Ugowego synka :D Jak patrzę na boksikowe ogonki,to marzy mi się taka kitka u Picasika-z jego posturą i czasami ciężkim chodem przypominałby tygrysa :wink: Takie dolepianie i odejmowanie to rzeczywiście świetna zabawa-szczególnie gdy robi to bardzo fachowo Anastazja :D Quote
Paweł&Fabian Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 ja tez liczę na spotkanie z Tobą gdzieś na wystawach. Mam nadzieję że i do nas los się uśmiechnie teraz jedziemy do Bydgoszczy gdzie miałbyć też Grafcio bo to Marta mnie namówiła tak naprawdę a tu niestety ich nie będzie ale liczę że spotkam się z nia w Lesznie bo i tam się chyba pojawimy. W Bydgoszczy w klasie będziemy walczyć Z Oliwierem Alfa Hara liczę że będzie wszystko dobrze i powlaczymy jak najlepiej możemy i musi być dobrze!!! Quote
Marta !!! Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 A będzie ktoś jutro w Opolu ??? Bo tak sie dziwnie złozyło,ze jadę z koleżanką pomóc przy jej dwóch pirenejach.. :lol: W Bydgoszczy postaram sie być.. Sama ale zawsze.. o a w Lesznie to już niemal napewno.. :) Quote
Marta !!! Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Zgodnie z obietnicą wstawiam dzieło Anastazji.. Cięty Graf !!!! Quote
Marta !!! Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Moim zdaniem wyszło extra !!!! :) A tu drugie.. Choć jak w przypadku Picassa wydaje mi się,ze uszka są trochę za małe (o ile się nie myle to chyba nawet te same uszy ;) ).. Ale za to pierwsze zdjęcie jest BOMBA !!!!! Quote
bartek_yo Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Marta twoj Graf taki i takie jest super.......chociaz bardziej sklanialbym sie ku "naturalnej" wersji :) Quote
baster30 Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 A będzie ktoś jutro w Opolu ??? Bo tak sie dziwnie złozyło,ze jadę z koleżanką pomóc przy jej dwóch pirenejach.. Będziemy :D Quote
mrowka Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 marta Graf dla mnie to w obu wersjach jest super! :) Calkiem inne psy na tych zdjeciach :lol: :wink: Quote
Marta !!! Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Baster ja przy boksiach byłam zaledwie przez chwilkę ale wydaje mi się,ze widziałam twojego boksia kątem oka gdzieś.. :) Przynajmniej tak mi się zdaje.. :) A jak wam poszło? Quote
Paweł&Fabian Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Nom zdjęcia przerobione ciekawe:) no wlasnie Baster jak poszlo i czy moze masz pełne wyniki?? Quote
mrowka Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Nio czekamy na relacje bastera :) I na zdjecie Fabiana po przerobce :P :wink: Miejmy nadzieje ze sie doczekamy :lol: Quote
Recommended Posts