Yorija Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='agata51']Doczekasz się domku, Kozaczku, zobaczysz.[/quote] Tylko kiedy? Ja mam niestety strasznie ponure jakieś myśli. Jak odchodzą psy w schroniskach? Zasypiają w tych swoich budach a po kilku dniach dopiero pracownicy się orientują, że jakiś pies dawno nie wychodził i je tam znajdują? Chyba napiszę jakiś okropny tekst i go zamienię. Kurde - przecież to nie może być tak, że kiedyś Ola mi powie, albo ze strony schroniska wyczytam że dla Kozaka już nic się nie da zrobić.:placz: Quote
agata51 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Kozak jest na wątku wyżłów. Może oni pomogą? Quote
Panca Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 napisz Yorija bo strasznie to smutna historia naszego Kozaka:placz:a wlasnie przed chwila przeczytalam historie wyzla staruszka co dom znalazl wiec wierze ze i Kozaka ktos wypatrzy Quote
Figa Bez Maku Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Yorija']Tylko kiedy? Ja mam niestety strasznie ponure jakieś myśli. Jak odchodzą psy w schroniskach? Zasypiają w tych swoich budach a po kilku dniach dopiero pracownicy się orientują, że jakiś pies dawno nie wychodził i je tam znajdują? Chyba napiszę jakiś okropny tekst i go zamienię. Kurde - przecież to nie może być tak, że kiedyś Ola mi powie, albo ze strony schroniska wyczytam że dla Kozaka już nic się nie da zrobić.:placz:[/QUOTE] Wyżłom takie historie sie nie przytrafiają bo za dużo nadziei w sobie mają optymizm pozwala na przetrwanie i ułatwia oczekiwanie Kozaku nos do góry unieś bo domek może już frunie? Quote
agata51 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Figa Bez Maku']Wyżłom takie historie sie nie przytrafiają bo za dużo nadziei w sobie mają optymizm pozwala na przetrwanie i ułatwia oczekiwanie Kozaku nos do góry unieś bo domek może już frunie?[/quote] Bierzmy przykład z wyżłów! Kozaczku, będziesz miał domek, na pewno. Musi cię wreszcie ktoś wypatrzyć i pokochać! Quote
Figa Bez Maku Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Bo też natura Kozaka jest niezwykła , nie byle jaka ma imię zadziorne, wojownicze na magię imion więc liczę.... Quote
agata51 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 To czekanie zostanie mu wynagrodzone. Jestem pewna. Quote
Figa Bez Maku Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Kiedy coś wreszcie się ruszy? pyta Kozak z głębi duszy... nie mam skaz na charakterze a nikt mnie do domku nie bierze? Quote
agata51 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Panca']ja czasem trace wiare:placz::placz:[/quote] Panca, ale tylko czasem? Quote
agata51 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 "Człowieku, czy nie żal? Człowieku, z wstydu się spal!" Quote
Yorija Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Nie daj się. Jak my się poddamy to co z tymi psiakami? Dziś allegro się kończy - 1800 wyświetleń i 1 obserwujący. Może się odezwie a kurde może już się odezwał. Ale ja szkolenia prowadziłam i nie mogłam odebrać telefonu. Dzięki że ktoś tu wpadał - ja tydzień na delegacji Quote
Panca Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 o kurcze....tak bym chciala zdjac z mojego podpisu bannerek Kozaka....tak bardzo.... Quote
Yorija Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Panca']o kurcze....tak bym chciala zdjac z mojego podpisu bannerek Kozaka....tak bardzo....[/quote] Zaraz bym Ci go przerobiła na banerek Kozak ma wspaniały dom!!! I nie ma mowy o zdejmowaniu. Ale aż mnie strach ostatnio bierze bo co rusz jakieś nieudane adopcje. Ja mam nadzieje że procent ten sam co zawsze tylko nagle tych adopcji więcej. Ach gdyby tak trzeba było zamieszczać ogloszenia że to człek szuka psa - bo tych do adopcji brak. :shake: Quote
agata51 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Nie traćmy nadziei, dziewczyny. Jest jak jest, ale jednak sporo psów znajduje domy. Kozak też znajdzie, zobaczycie. I nie tylko on. A że nie wszystkie? Mój Boże, jeśli chodzi o stosunek do zwierząt, jesteśmy do tyłu jakieś sto lat. Ale to się zmienia - dzięki takim wspaniałym dziewczynom jak wy. Panca, nie wygłupiaj się i bierz przykład z Kozaka. On nie traci wiary. Jeszcze długo nie. Quote
Panca Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 no dooobra przekonalas mnie:ptylko wiem ze ludzie sie boja brac psy,ktore tyle czasu spedzily w schronisku.A to wcale nie oznacza ze zawsze bedzie z nimi problem.Moj Fryzi siedzial w schronie przynajmniej 3 lata i jak trafil do mnie miesiac temu to kompletnie nic nie zniszczyl,ani razu nie zalatwil sie w domu,na spacerze bieg abez smyczy,jest posluszny, lagodny...po prostu aniol nie pies:loveu:mam nadzieje ze przekonalam potencjalnego zainteresowanego Kozakiem:cool3: Quote
Yorija Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Panca']no dooobra przekonalas mnie:ptylko wiem ze ludzie sie boja brac psy,ktore tyle czasu spedzily w schronisku.A to wcale nie oznacza ze zawsze bedzie z nimi problem.Moj Fryzi siedzial w schronie przynajmniej 3 lata i jak trafil do mnie miesiac temu to kompletnie nic nie zniszczyl,ani razu nie zalatwil sie w domu,na spacerze bieg abez smyczy,jest posluszny, lagodny...po prostu aniol nie pies:loveu:mam nadzieje ze przekonalam potencjalnego zainteresowanego Kozakiem:cool3:[/quote] Moja Dusia 10lat w schronie spędziła i jest ideałem również!!!! Quote
Yorija Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Allegro raz jeszcze [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=350988784"][B][COLOR=#2040ab]http://allegro.pl/show_item.php?item=350988784[/COLOR][/B][/URL] z tym że tekst nieco zmieniłam. Może tym razem... Kozaczku - jesteś "moim" kochanym psiakiem. Ale nic więcej nie umiem nie mogę teraz zrobić. Ku..... Quote
Panca Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 bardzo wzruszajace allegro...:placz:oby kogos tylko ruszylo Quote
agata51 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Moj Mixer 3,5 roku siedział w klacie i pewnie ani razu na spacerze nie był. Przez pierwszy tydzień załatwiał się wyłącznie w domu, bo cierpiał na poschronową agorafobię, a potem mu przeszło i teraz jest najcudowniwjszym, najgrzeczniejszym, najukochańszym psem. Ludzie, na co wam szczeniaczki - bierzcie gotowego psa! Quote
agat21 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 agata51 - zgadzam się z Tobą całkowicie! "Gotowy" pies jest niezastąpiony! Quote
Recommended Posts