Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie, ze sa tacy zdecydowani. To dobra nowina, druga, bo pies Lord ode mnie z podpisu tez znalazl dom :multi:
Koncze allegro :lol:
Czy mozna juz wystawiac Stefe? Jesli tak prosze o foteczki :)))

Posted

[LEFT]Dzisiaj w końcu nowa rodzinka zdecydowała sama przyjechać po psa. Ale pojawił się problem. Waldi wczoraj wymiotował,dostał leki,dziś też ma dostać. W tej chwili ew. nowa opiekunka psa rozmawia z kierownikiem bo być może i tak przyjadą po Waldiego. Nie wiemy dokładnie co mu jest. Może zwykła niestrawność a może coś poważniejszego. Wczoraj temperaturę miał w normie,jedyną oznaką choroby były wymioty. Kierownik będzie po południu w schronisku i poda mu leki i go zbada. Chyba,że jednak rodzinka po niego przyjdzie. Jak tylko się czegoś dowiem dam znać.
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Jeszcze nie,jako,że przebywała razem z Waldim istnieje ryzyko że też mogło ją coś dopaść więc trzeba odczekać kilka dni dla pewności. Na razie nie ma powodów do niepokoju.
[/LEFT]

Posted

Ona jest zdrowa. Chyba jest tez spokojniejsza,szczerze mówiąc miałam dziś urwanie głowy w schronisku,byłam też na interwencji (łapaliśmy psy) i ogólnie miałam masę roboty,siedziałam w schronisku od 10 do 16 a i tak nie miałam kiedy sprawdzić. Ale byłam u nich i wyglądały super a suczka była dużo spokojniejsza.
Zrobiłam Waldiemu fotkę: