Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ambra napisał(a):
sluchajcie ja mysle ze nie mo czekac na cud i na dt czy tez na to ze go tam wyleczą!
3ba zrobic zbiorke kasy i go stamtad wyciagac i leczyc! jak inaczej, przeciez nikt z NIE "nas" nie adoptuje chorego psa z krwawym wyciekiem z nosa! on tam zdechnie, serio to naprawde dobrze nie wyglada!!

Masz racje, ale kto go przygarnie nawet na tymczas?

Poza tym brak Funduszy, to chyba drugi najważniejszy problem.

Posted

Ja jestem teraz zablokowana Batonem, jak znajdzie domek, to chyba mogłabym zapewnić DT dobkowi, tylko nie wiem, czy wtedy nie będzie już za późno...:roll:

Posted

pieniądze zdobędziemy na leczenie, cos tam ze skarpety dobermanów wyciągniemy tylko trzeba go w domku tymczasowym umiescić a z tym jest największy kłopot, wszyscy są zapchani psami albo nie maja mozliwości wcale psa mieć :(

Posted

:( :( :(
Dlaczego tych domków tak mało?
Nie było psiaka gdzie umieścić...
I już jest za późno... Właśnie dzwoniłam do schronu. Stan dobka znacznie się pogorszył, wet podjął decyzję o uśpieniu :placz:.

Posted

:(

Kolejny dowód, że nie warto sie nawet zastanawiać, tylko wyciągać psiaka...:(

Wiem, że nie było gdzie,ale mam naprawde straszne wyrzuty sumienia.

Dla mnie najbardziej nurtujące jest to, że naprawde ta decyzja była konieczna...ale to już lepiej zostawmy bez komentarza.

Przykro mi piesku...

Posted

Boże dlaczego...??? :placz: Kolejny psiak któremu nie udało się pomóc :-( Nie pisałam na wątku, ale codziennie zaglądałam z nadzieją na dobre wieści :roll: a tu taka tragedia :placz::placz::placz: Bądź szczęśliwy za TM malutki :-(

Posted

A ja nie wiem co napisać, przyjechałam ze schroniska i od tego czasu ciągle ryczę, kiedy okazało się, że Batona nie ma, chciałam zabrać tego dobka. I za późno...:(