jusstyna85 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 zona napisał(a):A ja nie wiem co napisać, przyjechałam ze schroniska i od tego czasu ciągle ryczę, kiedy okazało się, że Batona nie ma, chciałam zabrać tego dobka. I za późno...:( Jak Batona nie ma? Quote
zona Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Baton został adoptowany pod koniec zeszłego tygodnia. O dobku pani powiedziała mi tylko, że już go nie ma... Quote
jusstyna85 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Prosze o przeniesienie wątku do odpowiedniej kategorii Quote
basia0607 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Musicie sią zorganizować bo tak będzie ciagle. Po co psa leczyc ,szkoda zachodu i pieniedzy ! ,schroniska czytają dogo , sprzątają dowody zaniedbań ! Justyna 85 wie o czy mówie !!! Za dlugo dobku czekałeś na pomoc ,przepraszam !!!!! Quote
Ambra Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 zorganizować się...dobra sama widziałaś ze zero pomysłu na tymczas było, mnie jedyne co przychodził do głowy to lecznica ze szpitalikiem ale ze koszty itd. nic konkretnego nie zostało zaproponowane, a ze oni czytają....to niech sobie pogratulują kolejnego psa na sumieniu, leczony był tak? z ogromnym efktem jak widac, szlak człowieka trafia, ze tez pieseczku musiałes sie znalezc w samym piekle slaska....bardzo mi przykro:-( Quote
Wiwi Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 tak mi przykro, zagladalam tutaj w zeszlym tygodniu i gdy zobaczylam tytuł to normalnie sie zalamalam..... Quote
jusstyna85 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 inne psy potrzebują pomocy z tego schroniska... Quote
basia0607 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ja wczoraj z telewizją bylam na interwencji , oj dzialo sie dzisiaj w moim miescie !!!! Siła mediów . Jako osoba prywatna chyba mniej bym mogla . Dziewczyny organizujcie sie ! Quote
Recommended Posts