Yona Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Podałam pani nr telefonu i nakazałam dzwonić... Może jakiś inny piesek będzie chciał z tą rodzinką zamieszkać... Quote
akucha Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Yona, ukradłam fotkę ze strony schroniska, zobacz (ostatnia fota), jaki to pies-pająk jest :lol: http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=936087 Quote
Yona Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 O MATKO !!! :eek::eek::eek::eek::eek: [SIZE=2]On tak wygląda w rzeczywistości?... Tak jak na tym ostatnim, ukradzionym zdjęciu?... :crazyeye::crazyeye: :lol::lol::lol: Ja Wam powiem tak :p [SIZE=2]To nie może być pies, bo ja psy już w życiu widziałam i... to nie jest pies :p Jego trzeba na jakimś innym portalu ogłaszać :evil_lol: Tylko na jakim?... :-? Quote
akucha Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :lol: A jest portal porzuconych psich serc? Quote
vesna30 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Długonoga pięknotko leć na pierwszą poszukać domku!!!! Quote
Yona Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ja dzisiaj zrobiłam w domu test. Zakryłam psinie na fotce mordeczkę i pytałam, co to za zwierzę. Powiedzieli, że to koźlątko :p No więc, na koźlątkomanii trzeba byłoby go umieścić :evil_lol: Quote
akucha Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ale on kopytek nie ma ;), dziwadełko nasze, a taki biedny. Quote
fizia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Nieprzęcietnej urody maluch szuka Domu!!! Quote
Yona Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Nie mogę się nadziwić :mad: Nikt takiego oryginalnego zwierzątka nie chce?... :mad: Quote
vesna30 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Śliczności ruszaj na spacerek......... Quote
Yona Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ciotki Drogie, a macie jakąś fotkę, na której maluch stoi?... On jest tak oryginalny, że na pewno ktoś to doceni :cool3: Quote
brazowa1 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Piesek dostal imie kaspar.Od Kaspara Hausera. Uszko mu przepieknie klapnelo i ma wyglada wybitnie terierkowaty. Potrzebe kontaktu z czlowiekiem ma ogromna.To bedzie piesek,ktory nie odstapi na krok swojego pana-on nawet wyprowadzany na wybieg,idzie kolo nogi-boi sie :( Osoba,ktora wezmie go ze schroniska i wyniesie na rekach-bedzie jego ukochanym panem.Kaspar przypina sie do osoby,ktora go wyciagnela z boksu,innych boi sie,nie chce podejsc i tylko patrzy,jak wskoczyc na kolana "wybawiciela".Wtula sie,daje buziaczki,nie pozwala sie zdjac :( To robi zle wrazenie na osobach chcacych go adoptowac-oni chca,zeby piesek do nich sie cieszyl,a tu widza psa,ktory nie pozwala sie "wydrzec" opiekunce. Kaspar bedzie psem jednego pana i w zwiazku z tym jego adopcja musi byc bardzo przemyslana.Moga byc problemy,zeby go zostawic u rodziny na czas wyjazdu letniego,prawdopodobnie zawsze bedzie z dystansem do obcych ludzi i najchetniej zycie spedzi na kolanach swojego wlasciciela. Jezeli ktos lubi zaborcze przylepy ;) to kaspar jest psem dla niego. Mialam pierwsze pytanie o pieska,zobaczymy.... Quote
fizia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 To trzymam kciuki!!! Zachowanie Kaspara przypomina mi troche zachowanie mojej Pestki, która wzięłam juz prawie rok temu ze schroniska koło Czestochowy. Miała wtedy ok 2 miesiące. Pierwsze godziny w domu spędziła bez przerwy na moich kolanach - kiedy kładłam Ja na podłogę-wracała jak bumerang. Kolejne dni nie były łatwe - nie mogłam wyjść do łazienki, bo podnosiła taki lament pod drzwiami, że gdyby można było pomyśleć, że ktoś urywa Jej nogę...Z czasem jest coraz lepiej. Teraz już nie tylko ja, ale wszyscy domownicy sa wielkimi przyjaciółmi Pestki. Powoli poszerza się tez grono Jej przyjaciół "z zewnątrz" :) Ale nie wiem czy kiedykolwiek przestanie się bać obcych mężczyzn, obcych miejsc, dziwnych sytuacji. Nie wiem też czy kiedykolwiek zostawiając Ją samą z domu zobaczę w Jej oczach spokój zamiast przerażenia. Jedno wiem na 100% - nigdy nie spotkałam tak kochanego psa, oddanego, uroczego. To taki pies-przytulanka. Wpatrzona w człowieka jak w obraz. Fantastyczna. Wierzę, że Kasparek znajdzie Dom, w którym też będzie tak doceniany za swoją miłość Quote
Recommended Posts