anetta Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 :D Whip wspaniale ze jest juz u Ciebie :angel: Ja tez kcem zobaczyc zdjecia!!!! :D :D Wyczochraj ja odemnie :wink: Quote
Arika_Dominika Posted April 9, 2004 Author Posted April 9, 2004 :D Whip wspaniale ze jest juz u Ciebie :angel: Ja tez kcem zobaczyc zdjecia!!!! :D :D Wyczochraj ja odemnie :wink: moge ci wysłać fotki na emeil, chcesz???????? ___________ Pozdrówka :great: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7,5-letni Bidabliu oraz 2-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
Arika_Dominika Posted April 9, 2004 Author Posted April 9, 2004 anetta Już wysłałam :) ale nie wiem czy dojdą, były komplikacje :( Jeśli nie dojdą, popros whippetkę, ona ci wyśle :) ___________ Pozdrówka :great: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7,5-letni Bidabliu oraz 2-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
nice_girl Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Ja dostałam zdjęcia, Tosia jest naprawdę urocza :wink: Whipp Jest bardzo podobna do tej sunki która poznałam :wink: Quote
zaba14 Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Whippetka.... Tośka jest przesłodka... wyściskaj ją odemnie... i dzieki za zdjątka ta.. w łózku spać nie będzie :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
malta Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 NO gratulacje :sweetCyb: !!!! :D:D:D:D mamy następną głupetkę :D ja też chcę fotki!!!!! [email protected] Quote
SAGITTARIUS Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 DOMINIKA-widze ze moj priv chyba do Ciebie nie dotarl-wobec tego podaje Ci moj mail-adres tu: [email protected] No i baaardzo sie uciesze ze zdjec malej,tez chce sie czyms ponasladzac-w koncu swieta ida,no nie?Dla kazdego cos milego... I od razu bardzo Ci dziekuje! Quote
Arika_Dominika Posted April 9, 2004 Author Posted April 9, 2004 Niestety znowu nie moge wysłać zdjeć Naomi, jakieś komplikacje. :( whippetka Wyślij malcie zdjecia :) ___________ Pozdrówka :great: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7,5-letni Bidabliu oraz 2-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
Arika_Dominika Posted April 9, 2004 Author Posted April 9, 2004 Sagit Próbuję , ale nie mogę :( Komplikacje!!!! Tobie chodzi o zdjecia Naomi, czy mojej Arici?????? whippetka Wyślij zdjecia malcie i Sagitowi, plizzz :) ___________ Pozdrówka :great: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7,5-letni Bidabliu oraz 2-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
whippetka Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Żaba, tak teraz patrze, że pipetka się już przyzwyczaiła do imienia Naomi w hodowli...takie, wiec niech zostanie :). A, wiec w szem i wobec mowie: NAOMI Bokamaro w domu zwie się Naomi :lol: . Fotki już zaraz ślę :) Quote
Arika_Dominika Posted April 9, 2004 Author Posted April 9, 2004 Żaba,tak teraz patrze, że pipetka się już przyzwyczaiła do imienia Naomi w hodowli...takie, wiec niech zostanie :). A, wiec w szem i wobec mowie: NAOMI Bokamaro w domu zwie się Naomi :lol: . Fotki już zaraz ślę :) O jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Ja od razu mówiłam, ze Naomi jest najpięknieszcze :) Ucałuj Naominke i powiedz, ze jest niezwykle mądra i kochana :) ___________ Pozdrówka :great: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7,5-letni Bidabliu oraz 2-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
mrowka Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Arika_Dominika dziekuje za zdjecia!! :) Naomi jest slicznaa!! Wysciskaj jjaa mocno mocno mocno!! :D Quote
malta Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 whippetka: dzieki!! kochanieńka jest!! :D:D:D:D Quote
KIRI Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 WIPP :D - MAMUSIU :wink: gratulacje Najlepszego w wychowywaniu małego "kurczaczka" :wink: :lol: Quote
Arika_Dominika Posted April 9, 2004 Author Posted April 9, 2004 Arika_Dominika dziekuje za zdjecia!! :)Naomi jest slicznaa!! Wysciskaj jjaa mocno mocno mocno!! :D Prosze bardzo :D Ale to nie ja uściskam Naomi, tylko whippetka ma ją uściskać :) malta Masz racje, ze jest kochanieńka :D :D KIRI "kurczaczka" ????? Chyba "brykaczke" i "sikaczkę " hihi :lol: ___________ Pozdrówka :great: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7,5-letni Bidabliu oraz 2-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
whippetka Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Naomi wycałowana od czóbka noska po sam ogonek :lol: :lol: :lol: Iwona, zaraz wysle :) Quote
Arika_Dominika Posted April 9, 2004 Author Posted April 9, 2004 whippetka To pocałuj Naomi w takie miejsce ciała : kropasus :lol: Widzisz, nie ma każdego miejsca wycałowane :) (kropasus-nie ma czegoś takiego ) Utul ją całą :great: I powiedz co robiła przez cały dzień :) ___________ Pozdrówka :great: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7,5-letni Bidabliu oraz 2-miesięczna :kociak: Fanta gg: 2560415 Quote
SAGITTARIUS Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Dziekuje za zdjecia Naomi-wiecie co,kolejny raz podziwiam,jak malutki whippet potrafi OD RAZU byc piekny!Bo inne charciory to sa w takim wieku albo pocieszne,albo lekko pokraczne-trudno mowic o nich,ze "sa piekne",,zas whipki to "umieja" od razu!Zwlaszcza te,ktore wlasciwie przyniosl zajaczek w wielkanocnym podarku...Mala ma juz rzezbiona glowke,klasycznie nosi uszki...wygina cialko jakby byla wyrzezbiona cala przez zdolnego artyste...slowem:"podziwiajta mnie albo spadajta"!Ja podziwiam!I zdroweczka zycze! Quote
whippetka Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 SAGITTARIUS, dziękuje za miłe słowa :lol: Dominika, jedzenie, spanie, zabwa, spacerek... i w kolko :lol: Quote
Arika_Dominika Posted April 9, 2004 Author Posted April 9, 2004 Iwona i Gucia Też tak uważam :) whippetka Przez pierwsze dni z Aricia byo to samo : jedzenie, picie, zabawa, spanie, spacerek. Dopiero teraz jest dzień urozmaicony : jedzenie, picie, wariowanie po ogrodzie, świrowanie w domu, szczekanie na lustro (co za pies tam siedzi???? :evilbat: ), wąchanie TV (co za psy tam szczekają? :evilbat: ), wyglądanie przez balkon, wyrywanie sie do kotów, wariowanie z Pańcią :lol: itd, itd.... :D Duuuuuuuuzo cie jeszcze czeka :) ___________ Pozdrówka :great: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7,5-letni Bidabliu oraz 2-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
charciara Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Pozwalam sobie wstawić zdjątka NAOMI, przecież to mojego Edzia kuzyneczka. Niech ją świat podziwia. Quote
Arika_Dominika Posted April 9, 2004 Author Posted April 9, 2004 charciara Ja dziękuję w whippetki imieniu : Dziękuję za wstawienie zdjeć, charciara :) whippetka Ale tego 1 zdjęcia, 3 i 4 nie znałam!!!! :evilbat: :lol: ___________ Pozdrówka :great: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7,5-letni Bidabliu oraz 2-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
Recommended Posts