Bartiśkowa_ Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Witamy u was ;) [URL="http://img391.imageshack.us/img391/2...isasza8pz5.jpg"][COLOR=#000000]http://img391.imageshack.us/img391/2...isasza8pz5.jpg[/COLOR][/URL] jakie to urocze :loveu::loveu: widze ze psiaki się świetnie dogadują Quote
shirrrapeira Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ale piekne psiska. To Ty masz dwa labki w domu, bialego i czarnego? Quote
Iss Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Kinia']Marley i tak nie odda Lorki[/quote] hihi a może najpierw zapytacie mnie czy ja w ogóle zezwalam na jakieś zaloty:P hihi Niechże Lorenka sama sobie wybierze :d w końcu serce nie sługa Quote
Basia i Barni Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Iss']hihi a może najpierw zapytacie mnie czy ja w ogóle zezwalam na jakieś zaloty:P hihi Niechże Lorenka sama sobie wybierze :d w końcu serce nie sługa[/quote] ciebie sie nikt nie pyta czy Lorenka chce czy nie- to Lorena wybierze sobie chłopaka i tu bedziemy oceniać :mad: A WIĘC KINIA WYSTAW NAJŁADNIEJSZĄ FOTKĘ MARLEY-A a my wystawimy najładniejszą SASZY i wyzywam cie na pojedynek o serce |Lorenki :loveu: niech nas ocenią odwiedzający ;) Quote
Herspri Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Gdzie dwóch rywalizuje tam trzeci korzysta :siara: Quote
Iss Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Basia i Barni']ciebie sie nikt nie pyta czy Lorenka chce czy nie- to Lorena wybierze sobie chłopaka i tu bedziemy oceniać :mad: A WIĘC KINIA WYSTAW NAJŁADNIEJSZĄ FOTKĘ MARLEY-A a my wystawimy najładniejszą SASZY i wyzywam cie na pojedynek o serce |Lorenki :loveu: niech nas ocenią odwiedzający ;)[/quote] noo podoba mi się :) :cool3:czekam na rozwój wypadków:cool3: Miło byłoby takie wybory na żywo przeprowadzić:) Quote
Kinia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Herspri']Gdzie dwóch rywalizuje tam trzeci korzysta :siara:[/QUOTE] Trzeciego nie ma:diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Witamy się pierwszy raz [URL]http://img391.imageshack.us/img391/2936/barnisasza8pz5.jpg[/URL] :loveu: Quote
Herspri Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Kinia']Trzeciego nie ma:diabloti:[/quote] Nawet nie zauważysz kiedy się zjawi :eviltong: Quote
Kinia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Herspri']Nawet nie zauważysz kiedy się zjawi :eviltong:[/QUOTE] coś ty... chyba, ze masz jakiegos konkretnego na mysli:cool3: Quote
Basia i Barni Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Kinia nie widze zdjecia Marleya - jak ma Lorenka wybrać ?:mad: bo Barni ma juz dziewczyne -to Lenka :cool3::evil_lol: Quote
Kinia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Na zdjęciach wybierać nie będzie... w realu lepiej. Jak ma poznać charakter co? Quote
Basia i Barni Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Kinia']Na zdjęciach wybierać nie będzie... w realu lepiej. Jak ma poznać charakter co?[/quote] zacznijmy od wyglądu :diabloti: Quote
Herspri Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Basia i Barni']zacznijmy od wyglądu :diabloti:[/quote] Nie obraźcie się ale oni się za bardzo na zdjęciach nie różnią :D:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Herspri']Nie obraźcie się ale oni się za bardzo na zdjęciach nie różnią :D:evil_lol:[/quote] no no mój jest ładniejszy :diabloti::mad::p Quote
Kinia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Basia i Barni']no no mój jest ładniejszy :diabloti::mad::p[/QUOTE] A z Twoją głową wszystko dobrze?:evil_lol: Quote
Tepes Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='jusstyna85']ma ktoś z Was nr komórki Basi?[/quote] [COLOR=Blue]Ja mam:diabloti:[/COLOR] Quote
jusstyna85 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Ja mam:diabloti:[/COLOR][/quote] wykasowałam sobie,a sprawa bardzo pilna...podasz mi na Pw? Quote
Bartiśkowa_ Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Wszystkie psiaki sa piękne na swój sposób :multi: prosimy o jakieś fotki Barniego i Saszy :loveu: Quote
cuciola Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Witamy sie!!! Sasza wyprzystojnial...to juz kawaler!! :loveu: sliczne zdjecia blondasa tez :loveu: Quote
Recommended Posts