Jump to content
Dogomania

Mój Kochany Labrador Barni i Sasza oraz ich wspólni Kumple -zapraszamy

Recommended Posts

Posted

Witamy u was ;)

[URL="http://img391.imageshack.us/img391/2...isasza8pz5.jpg"][COLOR=#000000]http://img391.imageshack.us/img391/2...isasza8pz5.jpg[/COLOR][/URL] jakie to urocze :loveu::loveu: widze ze psiaki się świetnie dogadują

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinia']Marley i tak nie odda Lorki[/quote]
hihi a może najpierw zapytacie mnie czy ja w ogóle zezwalam na jakieś zaloty:P hihi
Niechże Lorenka sama sobie wybierze :d w końcu serce nie sługa

Posted

[quote name='Iss']hihi a może najpierw zapytacie mnie czy ja w ogóle zezwalam na jakieś zaloty:P hihi
Niechże Lorenka sama sobie wybierze :d w końcu serce nie sługa[/quote]

ciebie sie nikt nie pyta czy Lorenka chce czy nie- to Lorena wybierze sobie chłopaka i tu bedziemy oceniać :mad:

A WIĘC KINIA WYSTAW NAJŁADNIEJSZĄ FOTKĘ MARLEY-A a my wystawimy najładniejszą SASZY i wyzywam cie na pojedynek o serce |Lorenki :loveu:

niech nas ocenią odwiedzający ;)

Posted

[quote name='Basia i Barni']ciebie sie nikt nie pyta czy Lorenka chce czy nie- to Lorena wybierze sobie chłopaka i tu bedziemy oceniać :mad:

A WIĘC KINIA WYSTAW NAJŁADNIEJSZĄ FOTKĘ MARLEY-A a my wystawimy najładniejszą SASZY i wyzywam cie na pojedynek o serce |Lorenki :loveu:

niech nas ocenią odwiedzający ;)[/quote]

noo podoba mi się :) :cool3:czekam na rozwój wypadków:cool3:
Miło byłoby takie wybory na żywo przeprowadzić:)