Basia i Barni Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 własnie niebyło nas troche bo Sasza wariował z Bonem i niestety obydwoje kuleją najgorsze było to ze jutro jedziemy do rybnika na wystawe a kulenie u Saszy to dyskwalifikacja a za tydzień Zabrze i kasa by przepadła byłam wczoraj u weta i dał mu zastrzyk i tabletki bierze i widze juz poprawe teraz go ograniczam by nie skakał do jutra i odpoczywał - ale wezcie mu to wytłumaczcie :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 zabawa z kumpelą Luną uśmiechniety pysk Barnusia :loveu::loveu: Quote
Basia i Barni Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 wszyscy sie bawimy - w 3 kolory :loveu: beżowy brązowyi czarny Quote
Tepes Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Dobry:) Jak dawno mnie z Wami na polach nie było omg:evil_lol: Ale psióry mają zabawę każdy ma piłkę:D pozdrawiamy i trzymamy kciuki za wystawę!:) Quote
Basia i Barni Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 dawaj to moje !!!! Barni tezchce byc na zdjeciu Quote
Basia i Barni Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 ciekawe kto sie pierwszy wystraszy Luna porwała piłke Barnusia :mad: Quote
Basia i Barni Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 teraz Szaszłyk ma piłke Barnusia :mad: Całujemy się i całujemy odwiedzających buziaki:loveu: Quote
Kinia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 http://img77.imageshack.us/img77/6855/92520002mt3.jpg Kto wygrał? Quote
Basia i Barni Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 [quote name='Kinia']http://img77.imageshack.us/img77/6855/92520002mt3.jpg Kto wygrał? ROZERWALI PIŁKE NA STRZEMPY ZOSTała tylko szmatka Quote
Kinia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 ojej... no przynajmniej każdy był zadowolony;) Quote
Klaudysiaczek Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 >>klik<< Barni jaki zawiedziony i speszony tą wiadomością... Quote
infers Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 skąd ja znam rozerwane piłeczki:mad::evil_lol: Quote
cuciola Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Witamy!!! sliczne zdjecia z pileczka! i trzymamy kciuki za kolejna wystawe! Quote
Basia i Barni Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 wystawa w Rybniku skończyła siena ocenie doskonałej Sasza startował 3 dni wmłodzieży był najmłodszy ale najgorszebyło to ze kolor czarny i brazowy niemiał szans gdyz pani sedzina wybiera juz od kilku wystaw wszystkie biszkopty i to czy są łądne czy nienierobi dla niej roznicy troche szkoda ale zobaczymy w Zabrzu pozdrawiamy Quote
Klaudysiaczek Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Basia i Barni napisał(a):wystawa w Rybniku skończyła siena ocenie doskonałej Sasza startował 3 dni wmłodzieży był najmłodszy ale najgorszebyło to ze kolor czarny i brazowy niemiał szans gdyz pani sedzina wybiera juz od kilku wystaw wszystkie biszkopty i to czy są łądne czy nienierobi dla niej roznicy troche szkoda ale zobaczymy w Zabrzu pozdrawiamy To trzymam nadal kciuki. Quote
Basia i Barni Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):To trzymam nadal kciuki. niestety Sasza znów za mały do oceny:angryy: były same dorosłe psy w grupie pojedziemy do katowic w 2009 i bedzie starszy o 5miesiecy :diabloti: Quote
martitaa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Basia i Barni']Mój kochany biszkopcik urodził się 09.12.2003- niezłe z niego ciacho :cool1: Jego ulubione hobby to jedzenie, podjadanie, żebranie przy stole,podgryzanie między posiłkami,oraz szukanie po kieszeniach nagródek:p a ogólnie to wielki pieścioch,zazdrośnik jeżeli chodzi o swoją pańcie i całuśny chłopak z niego :loveu: jestem bardzo malutki ale zejm bucika i będe DUŻY;) Jestem mały jeszcze ale coś zjem i szybko urosnę :p ha ha ha zaraz będe jadł mniammm:multi: ale pyszna ta śmierdząca kostka :lol: ale się obżarłem ....ufff :shake: zima kocham zimowe szaleństwa :lol: przekochany jest:))))a 2 zdjecie od gory mnie rozwalilo na szczatki:))))cudne!!!! Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Cześc BAsiu Co u was słychac? Daj jakieś photo Quote
Iss Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Witam, dawno nas tu nie było ale zaraz nadrobimy zaległości. Przesyłamy pozdrowienia od czekoladowej panienki :) Quote
Basia i Barni Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 własnie wróciliśmy ze wsi mam super fotki aledzis juz nie wstawie bo przychodza znajomi i patrzymy na "mam talent" z piwkiem w dłoni :diabloti: pozdrawiamy i cieszymy sie ze tu zaglądacie :p Quote
Basia i Barni Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 TAK SOBIE BIEGAMY :razz: PRZEPIĘKNY UŚMIECH BARNUSIA :loveu: Quote
Basia i Barni Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 ALE UŚMIECHY HAHA sASZOREK WIELKI JĘZOREK :evil_lol: CHŁOPAKI WYGLĄDAJĄ NA ZADOWOLONYCH ??:multi: Quote
Basia i Barni Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 śLICZNOŚCI CHWYTAMY JESIENNE LIŚCIE WRRRR Quote
Iss Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 jesienne zdjęcia mnie strasznie wzruszają, są wyjątkowe, a psiaki przy tym wyglądają fantastycznie :) Quote
Recommended Posts