BeataSabra Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 noemik napisał(a):Beatko, jakie leki, jak się je podaje?Tweety mówiła, że dwa razy dziennie. napisz mi cus bardzije szczegolowo. klatkę mam wielką swiniakową, myślę, że na 1 dobowy pobyt powinna wystarczyć.I na pewno Mufek nie miałby jak w niej szalec. oczywiście, ze mam innych tymczasowiczów, sztuk dwie, a jak. Ale korona ani mi ani im z głowy nie spadnie, jak jedną noc spędzą w całym mieszkaniu, a swój pokój odstąpią twoim maluchom. co myslisz? nie upieram sie, jesli bedziesz spokojniejsza, jak beda w hotyeliku, to tak zrobcie. Widzimy się o 16 Będe z kociuchami rozpiską i kuwetką Mam im wziąść piaseczek i papu ?? Quote
noemik Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 piaseczek mam, benka. papu jedza ktore? bo chyba wszystko zanioslam do ciebie, co mialam dla malych kociambrow. Quote
fona Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 BeataSabra napisał(a):Nie wiem czy zasłużyły na odwiedziny.... Cioteczko kiedy nas nawiedzisz ?? Szczerze mówiąc bardziej mi pasuje niedziela... Nie chce robic kłopotu, zreszta widze, ze sama wyjezdzasz... Quote
Tweety Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 fona napisał(a):Nie chce robic kłopotu, zreszta widze, ze sama wyjezdzasz... od razu powiedz, że nie chcesz robić pustych przebiegów i wracasz z Mafią do stolycy:evil_lol: Quote
fona Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 hm, przewiezc moge, ale do domu nic nie znosze, o nie!! Quote
noemik Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 fona napisał(a):hm, przewiezc moge, ale do domu nic nie znosze, o nie!! fonaaa, to moze mnie odwiedz? u mnie i mafia bedzie i moje tymczski jak nie bedziesz patrzec, zapakuje ci do torrby.:) Quote
Tweety Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 noemik napisał(a):fonaaa, to moze mnie odwiedz? u mnie i mafia bedzie i moje tymczski jak nie bedziesz patrzec, zapakuje ci do torrby.:) ale Mafia będzie u Ciebie teraz a Fona przyjeżdża w weekend Fona, sprawdzałaś gg? masz tam noclegi blisko domu Makumby, w jednym przypadku możesz iść w kapciach, podomce i wałkach na głowie;) Quote
noemik Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Tweety napisał(a):ale Mafia będzie u Ciebie teraz a Fona przyjeżdża w weekend Fona, sprawdzałaś gg? masz tam noclegi blisko domu Makumby, w jednym przypadku możesz iść w kapciach, podomce i wałkach na głowie;) kurka, a tak blisko bylo. no trudno. ale w weekedn moje tymczasiki beda w domu. to moze jednak?;) Quote
fona Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 próbowalam kogos wyciagnac, ale pewnie przyjade sama, wiec... z przyjemnością :-0 musze tylko kupic bilet i nocleg jakis zaklepac, wtedy zaczne planowac weekend w Krakowie ;) Quote
Tweety Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='fona']próbowalam kogos wyciagnac, ale pewnie przyjade sama, wiec... z przyjemnością :-0 musze tylko kupic bilet i nocleg jakis zaklepac, wtedy zaczne planowac weekend w Krakowie ;) http://www.urlopwpolsce.pl/miejsce.php?plid=3590&cat_id= a ten, to 3 kroki od domu Makumby http://www.urlopwpolsce.pl/miejsce.php?plid=673&cat_id= Quote
fona Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 o dzieki, informatyk byl i powiedzial, ze mi nie pomoze, wiec gg miec nie bede... Quote
fona Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Beatko, a Ty znowu w smutna historie sie wpakowalas. Przyjezdzam z Makumba w niedziele, trzymajcie kciuki, zeby sie młodej spodobalo w nowym domku :) Quote
pucka69 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 może cos głupiego napisalas bianko;)? beatko - przelałam "koty-mafia-beataSabra" Quote
BeataSabra Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 pucka69 napisał(a):może cos głupiego napisalas bianko;)? beatko - przelałam "koty-mafia-beataSabra" Na AFN ?? Serdecznie Mafijka dziekuje. Quote
BIANKA1 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 pucka69 napisał(a):może cos głupiego napisalas bianko;)? beatko - przelałam "koty-mafia-beataSabra" Napisałam , że Beatka właśnie pojechała , i ze jest bardzo fajna :loveu: Quote
BeataSabra Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 BIANKA1 napisał(a):Napisałam , że Beatka właśnie pojechała , i ze jest bardzo fajna :loveu: :oops::oops: Było bardzo miło. Zwierzyniec kochany. Ciocia Bianka jest Superrrrr. Wypłoszek mnie zrobił w kunia. Patrzę na wielkiego czarnego kota i mowie nie ma Wypłosza gdzie jest Wypłosz ?? A co się okazało ?? Że ten wielki czarny kot to właśnie Wypłosz. Quote
BIANKA1 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 BeataSabra napisał(a)::oops::oops: Było bardzo miło. Zwierzyniec kochany. Ciocia Bianka jest Superrrrr. Wypłoszek mnie zrobił w kunia. Patrzę na wielkiego czarnego kota i mowie nie ma Wypłosza gdzie jest Wypłosz ?? A co się okazało ?? Że ten wielki czarny kot to właśnie Wypłosz. Dziękuję :loveu: Mnie też było baaaaaaaardzo miło . Właśnie wspominałam sobie rano na spacerze , jak wczoraj szłyśmy razem :lol: Wypłoszkowi lepiej . Poluje na zeberki i unosi już ogonek :lol: Quote
Tweety Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 no to super, że było super! Nam, ludziom, też czasem od życia coś się należy a nie tylko niańczenie ogonów i niańczenie ogonów;) Quote
fona Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Naprawdę? Jakos nie zauwazylam ;) a kiedy lapanie kotow, na ktore przyjezdzam specjalnie z Warszawy? :evil_lol: Quote
BeataSabra Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 fona napisał(a):Naprawdę? Jakos nie zauwazylam ;) a kiedy lapanie kotow, na ktore przyjezdzam specjalnie z Warszawy? :evil_lol: Już po łapaniu. Udało się upolować jednego kota. Reszta nie chciała współpracować - nie smakował im Whiskas w sosiku. Kot upolowany jest w szpitaliku. Będzie potrzebował wsparcia finansowego ma połamaną przednią łapę. Quote
BeataSabra Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Mafijka się przypomina. Mafijka aktualnie bryka. Mufasa mnie nastraszył rano bardzo - niuniek zwymiotował dwa razy ja już z duszą na ramieniu że coś strasznego sie dzieje. Uffffffff na szczęście to tylko kłaczki. Mafijka bardzo prosi a ja z nią o ogłaszanie - MAFIJKA SZUKA DS One muszą znaleźć dom stały. Ja jestem tylko tymczasem i naprawdę nie mogę zostać domem stałym dla nich. Quote
BeataSabra Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Tweety napisał(a):a przyszedł już ten inhalator? tak właśnie odebrałam z poczty. Quote
Recommended Posts