Tweety Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 BeataSabra napisał(a): Nie cierpię być DT. Dlaczego ja się do tych sierściuchów okropnych przywiązuje?? Dlaczego ja się tak przejmuje?? Kurcze czemu to nie może być takie łatwe i przyjemne. ja też nie cierpię być DT:angryy: Quote
noemik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Tweety napisał(a):ja też nie cierpię być DT:angryy: kochane, ja tez... Quote
BIANKA1 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 noemik napisał(a):kochane, ja tez...Jeszcze jak tymczas jest krótki , to ok. Ale po kilku miesiącach , to zawsze jest dramat :cool1: Quote
BeataSabra Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 BIANKA1 napisał(a):Jeszcze jak tymczas jest krótki , to ok. Ale po kilku miesiącach , to zawsze jest dramat :cool1: TIAAAA KRÓTKI Od listopada Quote
BIANKA1 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A ja coś mam :cool1: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9668897#post9668897 Quote
BeataSabra Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='BIANKA1']A ja coś mam :cool1: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9668897#post9668897 Wiem widziałam Quote
pucka69 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 co do tymczasow - u mnie wlasnie tymcazs swinkowy zamienil sie ds :) Quote
fona Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 wikta?? ;) a bedzie mozna odwiedzic Mafie w weekend? Quote
BeataSabra Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 fona napisał(a):wikta?? ;) a bedzie mozna odwiedzic Mafie w weekend? Jaką Mafię ?? Quote
fona Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 No... Mafię... z Krakowa... przyjeżdżam z Makumbem... Quote
pucka69 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 tak, fonko- wikta zostaje! a po co do krakowa z makumbą? Quote
BeataSabra Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 BIANKA1 napisał(a):śpicie ? Fajnie macie :lol: Od 0:00 do piątej Kociarnia szaleje Zaraz dostaną pierwsze śniadanie...... Quote
BeataSabra Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 BIANKA1 napisał(a):O której jutro przyjedziesz ? To zależy od tego kiedy odstawie Mafie na przechowanie. Jak dzisiaj to pociąg mam jutro o 8:53 Jak jutro to nie wiem o której .... Mam nadzieję że dzisiaj już kociaki trafia do tymczasowego tymczasu. Mleko jest bez soi to je wezme. Coś jeszcze potrzebne ?? Zatem do jutra. Quote
BeataSabra Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 fona napisał(a):wikta?? ;) a bedzie mozna odwiedzic Mafie w weekend? Nie wiem czy zasłużyły na odwiedziny.... Cioteczko kiedy nas nawiedzisz ?? Szczerze mówiąc bardziej mi pasuje niedziela... Quote
BIANKA1 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 BeataSabra napisał(a):To zależy od tego kiedy odstawie Mafie na przechowanie. Jak dzisiaj to pociąg mam jutro o 8:53 Jak jutro to nie wiem o której .... Mam nadzieję że dzisiaj już kociaki trafia do tymczasowego tymczasu. Mleko jest bez soi to je wezme. Coś jeszcze potrzebne ?? Zatem do jutra. Artystka :evil_lol: To może jeszcze napisz gdzie mam Cię odebrać i o której:diabloti: Mój telefon 0604 116 056 trzeba dzwonić do oporu , bo ja troszku głucha :lol: Quote
noemik Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 BeataSabra napisał(a):To zależy od tego kiedy odstawie Mafie na przechowanie. Jak dzisiaj to pociąg mam jutro o 8:53 Jak jutro to nie wiem o której .... Mam nadzieję że dzisiaj już kociaki trafia do tymczasowego tymczasu. Mleko jest bez soi to je wezme. Coś jeszcze potrzebne ?? Zatem do jutra. Beatko, a gdzie odstawiasz maluchy? Quote
Tweety Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 noemik napisał(a):Beatko, a gdzie odstawiasz maluchy? a co, chcesz się nimi zaopiekować? bo jak nie to musimy odstawić je do hoteliku tam gdzie jest połamany Mruczuś Quote
noemik Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 a to czemu sie nie pytacie w ogole?? na jak dlugo? Tweety, chcę to nie jest dobre określenie. ;) Quote
BeataSabra Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 noemik napisał(a):a to czemu sie nie pytacie w ogole?? na jak dlugo? Tweety, chcę to nie jest dobre określenie. ;) Cioteczko a jesteś w stanie podać leki Mufasie ?? On tego nie lubi i nie współpracuje........... jeżeli nie to niestety tylko i wyłącznie hotelik.............. Po za tym masz juz stado własnych tymczasów Mufek nie jest towarzyski ..........No i szaleć mu nie wolno. ja się o niego boje ........ Quote
BeataSabra Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 BIANKA1 napisał(a):Artystka :evil_lol: To może jeszcze napisz gdzie mam Cię odebrać i o której:diabloti: Mój telefon 0604 116 056 trzeba dzwonić do oporu , bo ja troszku głucha :lol: Sorki jestem zakręcona jak baranie rogi........ Dworzec Główny Będę dzwonić Quote
noemik Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 BeataSabra napisał(a):Cioteczko a jesteś w stanie podać leki Mufasie ?? On tego nie lubi i nie współpracuje........... jeżeli nie to niestety tylko i wyłącznie hotelik.............. Po za tym masz juz stado własnych tymczasów Mufek nie jest towarzyski ..........No i szaleć mu nie wolno. ja się o niego boje ........ Beatko, jakie leki, jak się je podaje?Tweety mówiła, że dwa razy dziennie. napisz mi cus bardzije szczegolowo. klatkę mam wielką swiniakową, myślę, że na 1 dobowy pobyt powinna wystarczyć.I na pewno Mufek nie miałby jak w niej szalec. oczywiście, ze mam innych tymczasowiczów, sztuk dwie, a jak. Ale korona ani mi ani im z głowy nie spadnie, jak jedną noc spędzą w całym mieszkaniu, a swój pokój odstąpią twoim maluchom. co myslisz? nie upieram sie, jesli bedziesz spokojniejsza, jak beda w hotyeliku, to tak zrobcie. Quote
Recommended Posts