eurydyka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 a maluch ma allegro? bo moze tam go ktos wypatrzy? fajnie jest Marysi, a co do samoobslugi to znamy temat czytania ksiazek jak leza za nisko, wiec przed wyjsciem rzucamy okiem co lezy za nisko i przekladamy:) wszystkiego najlepszego urodzinowo :) Quote
Ziutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Luka........rozejrzysz się za tymi obróżkami :mad: :mad: :mad: Dasz mi znać czy są u Was w Socho i po ile :cool3: Quote
luka1 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Jeśli mówisz poważnie to oczywiście dowiem się. Ale jeśli nie ma takich to nie problem zamówić :evil_lol: i będzie ich tyle ile chcesz. Quote
Ziutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 luka1 napisał(a):Jeśli mówisz poważnie to oczywiście dowiem się. Ale jeśli nie ma takich to nie problem zamówić :evil_lol: i będzie ich tyle ile chcesz. No całkiem poważnie mówię... Czekam na cennik w takim razie :diabloti: Quote
luka1 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Jutro, dziś miałam dość wrażeń, jeszcze ta grypa - dobija mnie, chyba będę musiała iść do lekarza. Quote
Ziutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 luka1 napisał(a):Jutro, dziś miałam dość wrażeń, jeszcze ta grypa - dobija mnie, chyba będę musiała iść do lekarza. To na co Ty jeszcze czekasz :mad:.....marsz do lekarza. A może w necie trochę poszperać....może są takie obróżki :roll: Może allegro.....co myślisz?? Widziałaś takie w necie ?? Quote
Ewa555 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Bardzo dziękuję za życzenia. Marysia jest rewelacyjna. Coraz odważniejsza, coraz bardziej samodzielna, zaczepia do zabawy. Dzisiaj walali się po dywanie z moim mężem, podłoga tylko jęczała, były gonitwy, szczekanie, warczenie, gryzienie na niby. Myślę, że będzie jej u nas dobrze. Już się tak nie pilnuje, już nie chodzi tak krok w krok, jedym słowem czuje się coraz pewniejsza. A maluszek dalej w schronisku? Nie ma chętnego na takiego fajnego szczeniaczka po takiej fajnej mamusi? Quote
Ziutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ewa555 napisał(a): A maluszek dalej w schronisku? Nie ma chętnego na takiego fajnego szczeniaczka po takiej fajnej mamusi? No niestety nadal :shake: :-( Quote
luka1 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Następne szczeniak przybyły do schroniska. Miejmy nadzieję że maluch nie zginie w tłumie. Quote
Szyszka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kochany maluszek, pozostawiony sam, kto da mu dom? Quote
luka1 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Bardzo smutno szczeniakowi bez mamy w schronisku. :loveu: Quote
Ziutka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Luka.........dowiadywałaś się o obroże :mad: :mad: :mad: Quote
Szyszka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ciotki trzymajcie kciuki bo dostalam dzis juz dwa maila z zapytaniem o maluszka. Żeby się udało, żeby się udało. Quote
Ziutka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Szyszka napisał(a):Ciotki trzymajcie kciuki bo dostalam dzis juz dwa maila z zapytaniem o maluszka. Żeby się udało, żeby się udało. Ojej........to trzymam z całych sił :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: A skąd te domki potencjalne :cool3: Quote
Szyszka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 A jeszcze nic nie wiem, narazie odpisały dwie osoby, które przeczytały ogłoszenia które dawałam i deklarują chęć adopcji. Wysłalam informację, że sprawa jest aktualna, teraz czekam na odpowiedź :) Quote
Ziutka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Szyszka napisał(a):teraz czekam na odpowiedź :) Ja też czekam z niecierpliwością :loveu: Quote
luka1 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Dziękuję Szyszeczko za wszystko co robisz by pomagać naszym psiakom (i mnie) Quote
Szyszka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Luka no co Ty! Nie ma za co!:loveu: Pani odpowiedziała mi tak: tak mialm na mysli tego wlasnie szczeniaczk...aktualnie jestem w anglii i w polsce bede miedzy 5 a 10 stycznia...i bardzo chcialam kupic szczeniaczka mojej mamie...ale przeczytalam ze jest jeden w schronisku i tak mi go zal ze z przyjemnoscia bym go przygarnela wyglada swietni...w jakim jest wieku i czy moglabym liczyc na informacje czy bede mogla go odebrac w trakcie pobytu w polsce...bede wdzieczna ze informacje...i przepraszam ze zawracam pani glowe o tak poznej porze halina I co Wy na to? Co odpisac tej Pani? Ta druga się narazie nie odezwała. Quote
luka1 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Oczywiście jesli pies będzie jeszcze w schronisku nie bedzie przeszkód. Nie ma mowy jedynie o rezerwacji. Quote
Szyszka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 OK. To tak napiszę :) A w jakim wieku jest maluch w tej chwili? Quote
luka1 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 urcze, maleństwo dopiero od cyca odstawine - 2 m-ce? Quote
Ewa555 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Z tego co pamiętam, co mówili nam w schronisku Marysia została podrzucona 27. września i zaraz na początku października urodziła. 29. października była szczepiona na wściekliźnę, bo mamy takie zaświadczenie dla naszego weta. My Marysię wzięliśmy 1. grudnia. Więc maluch ma równe 2 miesiące. Oby ten domek dla malucha się znalazł, bo taki fajny był dreptak. Samodzielnie maszerował po trawce przed budynkiem schroniska, a tam tyle zapachów. Quote
Szyszka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Mam nadzieje, ze szybko znajdziemy mu domek. Quote
Ziutka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Luka co z obrożami :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
luka1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 A ile tych obróżek ma byc. http://www.allegro.pl/my_allegro.php?page=auctions&type=watch myślę, ze tu bedzie mozna znależć coś tańszego , bo normalnie to koszt ok 25-28 zależy od rozmiaru. Quote
Recommended Posts