Goldenka 02 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ja tez będę w Opolu (moje miasto:p). Wystawiamy w otwartej. Melka śliczny piesek ;):p Quote
REDA&MELA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Goldenka 02']Ja tez będę w Opolu (moje miasto:p). Wystawiamy w otwartej. Melka śliczny piesek ;):p[/quote] Dzięki:lol:. A niewiedziałam że wystawiacie swojego goldena w ringu rasy, myślałam że tylko w jh. Quote
Gazuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Melka94']Tak, w szczeniętach:lol:. A co?:eviltong:[/quote] A nic :-) Spróbujemy Was wypatrzeć i pofocić. My w championach psach. Quote
Goldenka 02 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Melka94']Dzięki:lol:. A niewiedziałam że wystawiacie swojego goldena w ringu rasy, myślałam że tylko w jh.[/quote] No oczywiście;) Jak piekny psiak to trzeba go pokazywać, prawda?:cool3: Quote
Goldenka 02 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Gazuś']A nic :-) Spróbujemy Was wypatrzeć i pofocić. My w championach psach.[/quote] Zazdroszczę :p Quote
Kaya Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Nie było mnie tylko od niedzieli a temat zyskał chyba 3 strony :) Ja bym strasznie chciała do Opola jechać, ale wątwie, ale daje sobie te 10% szans ;P Quote
Gazuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Goldenka 02']Zazdroszczę :p[/quote] A tam :-) Nam się otwarta podobała. Quote
Goldek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 A mi się wstępnie nie podoba.... No bo więcej konkurentów!!!:lol: Quote
Goldenka 02 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Gazuś']A tam :-) Nam się otwarta podobała.[/quote] Mam wrażenie, że w championach jest mniej psów, bo otwarta:shake:... mieliśmy nawet po 17-18 psów:cool1:. A ja lubie medale i podium:cool3:. Quote
REDA&MELA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Gazuś']A nic :-) Spróbujemy Was wypatrzeć i pofocić. My w championach psach.[/quote] Ja też spróbuje was wypatrzeć:lol:. Zazdroszcze wam championa:evil_lol:. Quote
REDA&MELA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Goldenka 02']No oczywiście;) Jak piekny psiak to trzeba go pokazywać, prawda?:cool3:[/quote] No jasne:lol:. Pochwalicie się osiągnięciami?:cool3: Quote
Kaya Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 A ktoś z was jedzie na tą wystawe w Toruniu organizowaną przez Bydgoszcz? :cool: Quote
Gazuś Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 My raczej. Goldenka 02 - w Championach mniej, jasne. Ale konkurencja myśle większa :-) A otwarta też przeżyliśmy i wiemy po ile było :-) Quote
Goldenka 02 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Melka94']No jasne:lol:. Pochwalicie się osiągnięciami?:cool3:[/quote] Heh... [B]Jeszcze[/B] pierwszego miejsca nie mieliśmy. Ogólnie to: 4 lokata x1 (bdb) - to z Częstochowy (początewk Kwietnia) na zimę psiakowi się trochę Przytyło :lol: 3 lokata x2 (dosk) - z międzynarodówek w konk 17 i 18 :cool3: 2 lokata x4 (dosk) i 4 razy nic - w tym raz "bdb" - raszta doskonałe :p Quote
Goldenka 02 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Gazuś']My raczej. Goldenka 02 - w Championach mniej, jasne. Ale konkurencja myśle większa :-) A otwarta też przeżyliśmy i wiemy po ile było :-)[/quote] Ale jak to fajnie brzmi : "Mam championa":cool3::eviltong: Quote
magia85 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witam wszystkich. W wigilię dołączyłam do grona goldeniarzy gdyż mój kochany mikołaj dał mi wymarzony prezent czyli suczka Magię.:loveu: Mała jest prze kochana, urocza, fantastyczna i w ogóle super. Jak jej się baterię wyczerpią to moge na nią patrzec godzinami, a po ich naładowaniu czysty diabeł, prawdziwa baba z charakterem:diabloti: Witamy jeszcze raz i również gratulujemy "championa" Quote
Goldek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witamy! A zwłaszcza że to nasza imienniczka:loveu: Dołączę do pytań poprzedników - z jakiej hodowli masz Magię? Quote
magia85 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dzięki za miłe powitanie:p Magia jest z hodowli "Z morwowej krainy". Dodam że nie mamy ambicji wystawowych,chociaż kto wie... Quote
Goldenka 02 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Mam pytanie do wszystkich: Dlaczego akurat golden? Czy ktoś wam polecił? Czy moze zakochaliście się od pierwszego wejrzenia? Quote
Kaya Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Stanowczo to drugie :P Nikt nam goldenów nie polecał :cool3: Quote
Recommended Posts