Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Goldenka 02']Ja tez będę w Opolu (moje miasto:p). Wystawiamy w otwartej.

Melka śliczny piesek ;):p[/quote]

Dzięki:lol:.
A niewiedziałam że wystawiacie swojego goldena w ringu rasy, myślałam że tylko w jh.

Posted

[quote name='Melka94']Dzięki:lol:.
A niewiedziałam że wystawiacie swojego goldena w ringu rasy, myślałam że tylko w jh.[/quote]

No oczywiście;) Jak piekny psiak to trzeba go pokazywać, prawda?:cool3:

Posted

Nie było mnie tylko od niedzieli a temat zyskał chyba 3 strony :) Ja bym strasznie chciała do Opola jechać, ale wątwie, ale daje sobie te 10% szans ;P

Posted

[quote name='Gazuś']A tam :-) Nam się otwarta podobała.[/quote]

Mam wrażenie, że w championach jest mniej psów, bo otwarta:shake:... mieliśmy nawet po 17-18 psów:cool1:. A ja lubie medale i podium:cool3:.

Posted

[quote name='Melka94']No jasne:lol:. Pochwalicie się osiągnięciami?:cool3:[/quote]

Heh... [B]Jeszcze[/B] pierwszego miejsca nie mieliśmy. Ogólnie to:
4 lokata x1 (bdb) - to z Częstochowy (początewk Kwietnia) na zimę psiakowi się trochę Przytyło :lol:
3 lokata x2 (dosk) - z międzynarodówek w konk 17 i 18 :cool3:
2 lokata x4 (dosk)
i 4 razy nic - w tym raz "bdb" - raszta doskonałe :p

Posted

[quote name='Gazuś']My raczej.

Goldenka 02 - w Championach mniej, jasne. Ale konkurencja myśle większa :-) A otwarta też przeżyliśmy i wiemy po ile było :-)[/quote]

Ale jak to fajnie brzmi : "Mam championa":cool3::eviltong:

Posted

Witam wszystkich.
W wigilię dołączyłam do grona goldeniarzy gdyż mój kochany mikołaj dał mi wymarzony prezent czyli suczka Magię.:loveu:
Mała jest prze kochana, urocza, fantastyczna i w ogóle super. Jak jej się baterię wyczerpią to moge na nią patrzec godzinami, a po ich naładowaniu czysty diabeł, prawdziwa baba z charakterem:diabloti:

Witamy jeszcze raz i również gratulujemy "championa"