dariaopole Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 doddy napisał(a):Ja sie :loveu::loveu::loveu: Daria oglaszac ja z Twoim czy moim nr tel? śliczna co ??? kochana ogłaszaj z twoim, bo wiesz jak u mnie z zasięgiem :shake: mój oczywiście tez możesz podać ;) i trzeba pomyśleć o ogłoszeniach ( takich papierkowych;)) , a ja spróbuję uderzyć do jakiejś gazety !! Quote
andzia69 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 śliczna niuśka:loveu::loveu::loveu: Daria - to niech się twoj tz przeprowadzi do kojca - będzie jej raźniej, a tobie nie będzie smutno, że suka samiuśka siedzi;) albo wiesz co....zostaw sobie ją:eviltong: Quote
dariaopole Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 andzia69 napisał(a):śliczna niuśka:loveu::loveu::loveu: Daria - to niech się twoj tz przeprowadzi do kojca - będzie jej raźniej, a tobie nie będzie smutno, że suka samiuśka siedzi;) albo wiesz co....zostaw sobie ją:eviltong: hahaha pierwsze co powiedział jarek jak ją zobaczył to czy ona rzeczywiście jest cięta na psy i czy może by jej nie zostawić :evil_lol: z tą agresją zobaczymy a domku niunia szuka i to takiego najwspanialszego !!!! Quote
doddy Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Oglosilam Stefke na portalach opolskich. Stefka lepiej jakos do niej pasuje :loveu::loveu::loveu: Daria jak dasz rade to zaszczep ja na wscieklosc by juz byla cacy do adopcji. Quote
dariaopole Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ok, zaszczepię ją w przyszłym tygodniu :) Stefcia to pies idealny, w boksie nic nie narobiła, a na ogrodzie przynosiła mi patyki do rzucania. Jak jej się rzuci to przybiega i przynosi patyka z powrotem do ręki lub kładzie pod nogi nie jak moje dzikusy co uciekają z badylem w pysku lub czekają aż im go wyrwiesz :evil_lol: doddy właśnie zaglądałam do jej książeczki i tam ona nie ma też wbitych szczepień na choroby zakaźne, jedyne co ma wpisane to sterylizację. Quote
dariaopole Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 jeżeli uda mi się wrócić dziś do domu " za jasności " to porobię Stefci jakieś zdjęcia na ogrodzie. Quote
ruda76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 To wesoło macie teraz :evil_lol: a kiedy pituś dojedzie? Quote
dariaopole Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ruda76 napisał(a):To wesoło macie teraz :evil_lol: a kiedy pituś dojedzie? pewnie jakoś niedługo :p Quote
Tengusia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Daria alez to suczydlo jest przepiekne :loveu: :loveu: :loveu: Doddy wystawisz dla niej allegro ??? bo jesli nie to ja moge cosik stworzyc :p A jak tam twoje trio reaguje na goscia w domciu ??? Oby Ivanek szybciutko znalazl transport bo zal chlopaka a u ciebie ... to pewnie kazdy psiak chcialby zamieszkac :loveu: Quote
dariaopole Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Tengusia - ale niunia jest w kojcu :shake: trikolorki na razie tylko ją słyszały ale na dniach kupie drugi kaganiec to zobaczymy jak Stefcia reaguje na inne psy. Na ogrodzie to non stop bawiła by się patykami, świetnie aportuje. Jak wracamy do kojca to zabiera ze sobą jakiegoś badylaka ;) w kojcu jest grzeczna, trochę piszczy jak ją sie zostawia ale po chwili jest cisza. w kojcu sie nie załatwia. Dziś wróciłam do domu jak było ciemno więc z sesji nici ale jutro mam wolne to porobię jej ładne fotki na ogrodzie:) Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Mysle ze na poczatek to najlepiej z Chili ja poznac, ona wkoncu mloda i nie agresywna. Nawet Boleslaw jest wyrozumialy dla mlodziezy :eviltong: choc nie zawsze :evil_lol: Co do aportowania to niestety ja moge tylko pomarzyc o tym ze psiaki wroca do mnie z patykiem czy pilka :-( to tak podobnie jak twoje trio, tym bardziej ze Bolus zeby uniknac Fazy i jej prob kradziezy zdobyczy chowa sie gdzies po krzaczkach :eviltong: Sunia jest naprawda the best i to aportowanie :loveu: marzenie w psiej postaci :loveu: Quote
dariaopole Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 z kolejnych ciekawostek : jak niunia je można ją pogłaskać i pogrzebać jej w misce. Jak sie przychodzi do niej zabrać ją na spacer to cieszy się głupia i skacze ale po chwili sie uspokaja, na dworze nie zaczepia jakoś nachalnie i nie skacze jak mój ping pong Chilli tylko grzecznie czeka aż jej się rzuci patyczka :loveu: Quote
dariaopole Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Stefka miała dzis ponad godzinną sesję połączoną z aportowaniem, na szybko wkleję choć kilka zdjęć : Quote
dariaopole Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Próbowalismy zapoznać Stefke z naszymi bąblami. Z johnym było średnio gdyż nie dawał jej sie zdominować więc miała powód do ataku. Z Chili było lepiej, gdyz ruda dd razu jej sie poddała i walnęła na grzbiet a Stefka chodziła po niej jak po worku ziemniaków i powarkiwała. Oczywiście Stefi była w kagańcu. Z happy nie próbowaliśmy jej zapoznać gdyż na pewno było by ostrzej. Z pewnością Stefka ma charakter dominantki aczkolwiek odrobina socjalizacji mogłaby przynieść pozytywne efekty. Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Piekna psina, poprostu piekna :loveu: :loveu: a foty genialne (jak zawsze ciotka ;) ) czekam z niecierpliwoscia na wiecej :D Quote
doddy Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Bardzo ladna z niej dziewczyna! Blu ma allegro. Jednak pozniej zrobie nowe, z nowymi fotkami i opisem. Quote
dariaopole Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 tatuażu niunia nie ma, zdjęc jeszcze troche mam ale nie mam czasu sie teraz tym zająć. Reszta pod wieczór :) Quote
Tengusia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Daria ty tam oderwij sie od miziania swoich czworonoznych istotek i choc tu fotki dawaj slicznotki :mad: Quote
dariaopole Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 ohhh Tengusia chciałabym mieć tyle wolnego czasu by non stop psiaki miziać :evil_lol: oto Stefka : niunia bardzo sie pilnuje i jak tylko wyjdę z ogrodu to podbiega pod płot : patyki chce aportowac czy dzień czy noc , strasznego ma na tym punkcie świra : Quote
dariaopole Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 wracając do kojca zawsze zabiera ze sobą jakiegoś badyla : Quote
Tengusia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Moj TZ jak zobaczyl fotki Stefci stwierdzil: "juz widze jak ja oddaja :diabloti:" Dziewczyna naprawde piekna ach :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dariaopole Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Stefka znajdzie dom i to taki wspaniały i bez innych piesków. Nie ma innej opcji !! Dzis Stefcia była ze mną na wycieczce, najpierw pojechałyśmy spotkać się z ciocią KasiaK z błękitnego forum, która przywiozła nam karmę i legowiska - bardzo dziękujemy :loveu:Potem niunia była ze mną na chwilkę w pracy , ten kto się jej nie bał to był nią zachwycony. Potem pojeździłyśmy trochę po mieście. Stefka grzecznie zostaje sama w samochodzie, nie piszczy, nic nie niszczy, siada tylko na fotelu kierowcy i grzecznie czeka :loveu: Quote
andzia69 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 no po prostu super psica!!!! a ciocię KasięK nie zeżarła????:evil_lol: Quote
Recommended Posts