wanda szostek Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='doddy']Extra domek się lali trafił![/QUOTE] Anuka1 nie oddałaby Tinki gdyby nie była przekonana, że to właśnie ten dom. Pamiętacie jaką listę wypisała jaki to ma być dom? Quote
doddy Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Kupę pracy i wysiłku włożyła aby ten dom znaleźć. Quote
enia Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='Anuka1']Wygląda na to, że suczyna niby to z Panem na ryby jeździ a zamiast tego leniuchuje. Oj jaka ja jestem szczęśliwa, że jej się tak trafiło.[/QUOTE] a ja mam prośbe do Anuki- prosze zajrzyj..... [url]http://www.dogomania.pl/threads/198557-Czy-mozemy-pom%C3%B3c-Nasza-dogomaniczka-i-9-ps%C3%B3w[/url].... i Wesołych Świąt!!! Quote
wanda szostek Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Dowiedziałam się, że Tina jest bardzo chora. Quote
Alicja Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='wanda szostek']Dowiedziałam się, że Tina jest bardzo chora.[/QUOTE] co z Tinką :( ?? Quote
wanda szostek Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Tinka ma chłoniaka (?). Podobno bardzo cierpi. Weterynarz sugeruje uśpienia, Miała robioną biopsję i po niej maiła być podjęta decyzja. Tyle wiem od Anetki. Dom bardzo to przeżywa. Quote
andzia69 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='wanda szostek']Tinka ma chłoniaka (?). Podobno bardzo cierpi. Weterynarz sugeruje uśpienia, Miała robioną biopsję i po niej maiła być podjęta decyzja. Tyle wiem od Anetki. Dom bardzo to przeżywa.[/QUOTE] strasznie mi przykro :( :( biedna Tinucha :( Quote
Alicja Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='wanda szostek']Tinka ma chłoniaka (?). Podobno bardzo cierpi. Weterynarz sugeruje uśpienia, Miała robioną biopsję i po niej maiła być podjęta decyzja. Tyle wiem od Anetki. Dom bardzo to przeżywa.[/QUOTE] .Bidulka Tinka , to takie niesprawiedliwe ....to straszna wiadomość :( ... współczuję domkowi , bo muszą podjąć decyzję :( Quote
Recommended Posts