Ulaa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Przepraszam za offa, ale jeśli ktoś ma ochotę jeszcze pomóc naszym psiakom i przy okazji nabyć piękny i niepowtarzalny kalendarz biurkowy z limitowanej serii to zapraszam na aukcję allegro http://www.allegro.pl/item283066360_...brutusowi.html Kalendarz z Bernusiami z Forum Szwajcarów www.szwajcary.com Dziękuję za uwagę i przepraszam za offa :lilangel: :offtopic: Quote
Ulaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dzisiaj sterylka Zorki. 3majcie kciuki :) Quote
Jade_Natalia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Tak Zorka już za godzinę jedzie na sterylkę. Trzymajcie kciuki:eviltong: napisze jak już będzie po. Quote
Jade_Natalia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Zorka już u weta. Byłam przy jej usypianiu:-(, waży 27 kg:cool3: Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jade wiem ze zaraz napiszesz, jak sie czuje Zorka po sterylce, interesuje mnie tylko czy pani Lucynka nie zapomniala zoperowac oczka a moze nawet dwoch. Wczesniej mowila ze zrobi to przy sterylce. Quote
Jade_Natalia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Zorka już po:multi: właśnie ją przywieźli. Mój brat ją musiał po schodach znosić bo sama zejść nie mogła:-( a co do oczek to chyba nic nie miała z nimi robione:roll: Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jade czy otrzymalas tabletki przeciwbolowe dla Zorki i czy dasz rade jej podac? Quote
Jade_Natalia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Tak mamy tabletki, ale je podać trzeba dopiero rano. Także brat się tym zajmie;) Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jade ty i twoj brat jestescie kochani dziekujemy wam bardzo za zaopiekowanie sie Zorka a rodzicom podziekuj jeszcze raz bardzo goraco za wyrazenie zgody na DT. :loveu::loveu: Quote
Jade_Natalia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Hehe pamiętam jak ich prosiłam o to byśmy ją zatrzymali. Mówiłam wtedy to tylko na kilka dni:diabloti: a z tych kilku dni zrobił się ponad miesiąc:lol:. Ale już nie mają nic przeciwko Zorce. I dzisiaj jak ją przywieźli po sterylce to było tylko "biedna Zorka" Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Zorce trafil sie naprawde wspanialy i kochany DT, i zdajemy sobie sprawe ze nie myslalysmy rowniez o tym ze Zorka na tak dlugo sie u was zatrzyma ale wiadomo tez bylo jak ja zobaczylysmy ze nie mozna jej bylo od razu domku szukac, byla zbyt zaniedbanai wycienczona, w piatek podjedziemy podac Zorce antybiotyk, napisz o ktorej bedziesz w domu i czy Zorce mamy karme dowiezc ale mysle ze chyba tak. Quote
Jade_Natalia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Karmę jeszcze ma, ale już ostatek. W domu będę o 13:30:cool3:. Także Zorka zaprasza:evil_lol: Quote
Ulaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 To jest niesamowite, jakimi Wy jesteście wspaniałymi ludźmi. Taka rodzina to skarb :loveu::multi: Quote
Jade_Natalia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Zorka karmę otrzymuje od fundacji Proanimals:loveu: jadła już happy doga, a teraz je merra dog:lol: Quote
Jade_Natalia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Dzisiaj z Zorką już lepiej. Dostała tą połówkę tabletki, była na polku. A później siedziała z moim bratem w jego pokoju, a jak on wyszedł to weszła do mnie na łóżko:mad: Quote
Ulaa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Jade_Natalia napisał(a):Dzisiaj z Zorką już lepiej. Dostała tą połówkę tabletki, była na polku. A później siedziała z moim bratem w jego pokoju, a jak on wyszedł to weszła do mnie na łóżko:mad: :loveu::loveu::loveu::loveu: Chorej potrzeba komfortu :eviltong: Quote
Jade_Natalia Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Taa ona wie co dobre:diabloti: Quote
Ada-jeje Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kazdy jeden pies ktory jest na DT szybko sie do komfortow przyzwyczaja a twoja Zorka nie jest przeciez wyjatkiem, a do tego jeszcze ma tak wspaniala opikunke jak ty Natalio.:lol: Quote
Jade_Natalia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 I jak się Wam dzisiaj Zorka podobała:lol:?? Quote
Ada-jeje Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Sama zauwazylas ze bylysmy z twojej opieki nad Zorka bardzo zadowolone i dlatego tak trudno jest nam ja teraz oddac twojemu kuzynowi do kojca, pokazalas jej co to reka czlowieka, co to kontakt z czlowiekiem, Zorka juz raz zostala przez czlowieka skrzywdzona jak wiesz i teraz oddajac ja do kojca wyrzadzilybysmy jej tez wielka krzywde. Ulka bedzie jeszcze dzis lub jutro kontaktowac sie z osoba z Warszawy gdzie wstepnie czekal na nia domek ale po swietach. Quote
Jade_Natalia Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Ja jej tam nie chce oddać do rodziny. Tylko jak się rodzice uparli to:mad:. Ja chcę żeby ona miała wszystko to co najlepsze:loveu:, żeby ktoś jej wynagrodził te lata które straciła. Zatrzymała bym ją gdyby się z moimi psami dogadywała:-(. Quote
Recommended Posts