Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jade wiem ze zaraz napiszesz, jak sie czuje Zorka po sterylce, interesuje mnie tylko czy pani Lucynka nie zapomniala zoperowac oczka a moze nawet dwoch. Wczesniej mowila ze zrobi to przy sterylce.

Posted

Hehe pamiętam jak ich prosiłam o to byśmy ją zatrzymali. Mówiłam wtedy to tylko na kilka dni:diabloti: a z tych kilku dni zrobił się ponad miesiąc:lol:. Ale już nie mają nic przeciwko Zorce. I dzisiaj jak ją przywieźli po sterylce to było tylko "biedna Zorka"

Posted

Zorce trafil sie naprawde wspanialy i kochany DT, i zdajemy sobie sprawe ze nie myslalysmy rowniez o tym ze Zorka na tak dlugo sie u was zatrzyma ale wiadomo tez bylo jak ja zobaczylysmy ze nie mozna jej bylo od razu domku szukac, byla zbyt zaniedbanai wycienczona, w piatek podjedziemy podac Zorce antybiotyk, napisz o ktorej bedziesz w domu i czy Zorce mamy karme dowiezc ale mysle ze chyba tak.

Posted

Jade_Natalia napisał(a):
Dzisiaj z Zorką już lepiej. Dostała tą połówkę tabletki, była na polku. A później siedziała z moim bratem w jego pokoju, a jak on wyszedł to weszła do mnie na łóżko:mad:

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Chorej potrzeba komfortu :eviltong:

Posted

Kazdy jeden pies ktory jest na DT szybko sie do komfortow przyzwyczaja a twoja Zorka nie jest przeciez wyjatkiem, a do tego jeszcze ma tak wspaniala opikunke jak ty Natalio.:lol:

Posted

Sama zauwazylas ze bylysmy z twojej opieki nad Zorka bardzo zadowolone i dlatego tak trudno jest nam ja teraz oddac twojemu kuzynowi do kojca, pokazalas jej co to reka czlowieka, co to kontakt z czlowiekiem, Zorka juz raz zostala przez czlowieka skrzywdzona jak wiesz i teraz oddajac ja do kojca wyrzadzilybysmy jej tez wielka krzywde. Ulka bedzie jeszcze dzis lub jutro kontaktowac sie z osoba z Warszawy gdzie wstepnie czekal na nia domek ale po swietach.

Posted

Ja jej tam nie chce oddać do rodziny. Tylko jak się rodzice uparli to:mad:. Ja chcę żeby ona miała wszystko to co najlepsze:loveu:, żeby ktoś jej wynagrodził te lata które straciła. Zatrzymała bym ją gdyby się z moimi psami dogadywała:-(.