Reno2001 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Prawie 800 wejść. Obserwatorzy w tej samej liczbie co ostatnio. Quote
Murka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 U mnie na razie cisza (nikt nie dzwoni, nikt nie pisze), ale niemożliwością jest, aby ta cudowna psia maskotka nie znalazła w końcu domu. Nauczyła się już aportować ;) Co prawda na razie ćwiczymy w pokoju z zabawką, ale pięknie ją przynosi (głównie po to, żeby się z nią "potargać") i łatwo oddaje. Wie, że jak przybiegnie i odda, to zabawa będzie trwać dalej ;) Czasami sama wpycha mi zabawkę do rąk, żeby się z nią pobawić ;) Słodka jest po prostu :loveu: Rozdziamała się nam trochę, ale głownie dlatego, że słyszy jak nasze psy szczekają i ona też musi przecież :lol: Jednakże nie ma wielkich trudności, aby ją przywołać do porządku. Quote
Ulka18 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [QUOTE] U mnie na razie cisza (nikt nie dzwoni, nikt nie pisze), ale niemożliwością jest, aby ta cudowna psia maskotka nie znalazła w końcu domu. [/QUOTE] Kurcze, ludzie pewnie mysla o prezentach mikolajkowych na jutro, a nie o adopcjach :shake: Tak mysle, czy by nie poprosic Beatke o pokazanie zdjecia Julci w programie Kundel :???: Moze akurat komus by sie spodobala. Quote
Reno2001 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='Ulka18']Tak mysle, czy by nie poprosic Beatke o pokazanie zdjecia Julci w programie Kundel :???: Moze akurat komus by sie spodobala.[/quote] Byłoby super :multi:. Ja też cały czas myslę, gdzie jeszcze można ją reklamować? Że też nikt ze znajomych nie chce psa...:-( Nie mam babci ani dziadka, nawet cioci na emaryturze. Rodzice pracują i właściwie Masza jest ich psem :cool3: tylko mieszka u nas...:evil_lol:. A znajomi psiarze zapsieni po pachy. Zostaje szukać "na zewnatrz". Quote
Ulka18 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Wyslalam do Beatki streszczenie informacji o Julci i 2 najladniejsze zdjecia. Oby Pani Magda znalazla chwilke na pokazanie zdjecia. Quote
Murka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Ulka18']Kurcze, ludzie pewnie mysla o prezentach mikolajkowych na jutro, a nie o adopcjach :shake: [/quote] Też tak myślę... Teraz Mikołajki i Święta... Kiepski czas na adopcje. Wczoraj miałam tel. w sprawie Fanty. W sumie było trzy pytania: "Ile ona ma?", "Czy ona może przebywać na dworze?" i "Czy można ją odebrać na Święta?". Pewnie chodziło o gwiazdkowy prezent dla dzieci :angryy: Quote
Ulka18 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jestem pewna, ze znajdziemy domki dla wszystkich 3 dziewczynek :thumbs: Jesli nie jutro to w przyszly czwartek ukaże sie zdjecie Julki w Kundlu na TVP3. Quote
Murka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ja też nie mam wątpliwości, że babiątka znajdą domki ;) Zdaję sobie jednak sprawę, że może to trochę potrwać, bo w czas przedświąteczny mało kto ma głowę do przygarniania zwierzaków... Jeśli chodzi o mnie, to żaden problem, tylko dla dziewczynek im szybciej trafią do prawdziwych domków tym lepiej ;) Super, że Julcia będzie w Kundlu :thumbs: Quote
Ulka18 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [B][COLOR=blue]Dzwonila Beatka, ze zdjecie Julci bedzie w dzisiejszym Kundlu.[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Trzymajcie cioteczki i wujkowie mocne kciuki za telefony po Julke[/COLOR][/B] :kciuki: Quote
Murka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dziś Julcia znów została sama w domu (z kotem) i wszystko ok ;) Za telefony po programie również trzymam kciuki :cool3: To tak uroczy psiak, musi się w niej ktoś zakochać :loveu: Quote
Ulka18 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dzisiaj o 18.40 bedzie zdjecie Julci w Kundlu. Bedzie podany Twoj telefon Ciociu Murko. Trzymamy kciuki :kciuki: Quote
terra Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Oby się znalazł jak najlepszy domek dla Julki.:kciuki: Quote
Murka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Ulka18']Dzisiaj o 18.40 bedzie zdjecie Julci w Kundlu. Bedzie podany Twoj telefon Ciociu Murko. Trzymamy kciuki :kciuki:[/quote] Tak się spodziewam że kontakt do mnie, wiec komórkę już wygrzebałam z torebki i nie tracę jej z oczu ;) Quote
terra Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Ulka18']Terra na TVP3 Krakow o 18.40.[/quote] Tutaj, gdzie obecnie jestem nie mam TV( z własnego wyboru;)) Quote
Ulka18 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No wlasnie Terra, widze w Twoim awatarku OMC? Jestes po drugiej stronie granicy? Murka, byl choc jeden telefon, nie liczac pani od kotow? Quote
Reno2001 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Trzymam kciuki za odzew po programie. Niestety ja go jeszcze nie widziałam... Dziś wyjeżdżam na trzy dni,więc odwiedzę Julcię na wątku dopiero w poniedziałek :-(. Quote
Murka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Niestety nie było żadnych telefonów :shake: Tylko pani co pytała o koty i jeszcze jakis jeden dziwny telefon-dowcipniś. Ale może ktoś jeszcze zadzwoni, zapisał telefon, uzgodni z rodziną... :roll: A my z Julcią uczymy się aportowania piłeczki poza domem ;) Wreszcie znalazłam sposób, aby zwrócić jej uwagę na siebie, bo czasami w ogrodzie staje się "głucha". Wystarczy podrzucić piłeczkę i Julcia już wzroku nie odrywa od człowieka :lol: Quote
Ulka18 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Wielka szkoda, ze nie bylo telefonow :shake: Tak sie pieknie Julcia prezentowala i nic :roll: Quote
Murka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Julcia się na codzień też pięknie prezentuje ;) Mój TZ ma miękksze serce do zwierzaków niż ja :lol: I oto skutki: [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/4305/julciadb9.jpg[/IMG] Quote
Ulka18 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Murcia, Bardzo fajnego masz TZ'a. I jaki troskliwy, buzke odkryl Julci, zeby jej sie lepiej spalo :wink: A Julcia jakby sie w łózku wychowala i nic nie robila, tylko cale zycie spala pod kocykiem :evil_lol: Quote
Murka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Julcia dzisiaj rozstała się ze swoją wielką miłością - kociakiem... Bawiły się razem i szalały ;) Nam też będzie brakować tego kociego rozrabiaki, ale najważniejsze, że teraz będzie mieć prawdziwy dom, a nie łazienkę i kilka godzin dziennie brykania w kuchni korzystając z nieobecności Shermana... Quote
ewatr Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Murka']Julcia się na codzień też pięknie prezentuje ;) Mój TZ ma miękksze serce do zwierzaków niż ja :lol: I oto skutki: [url]http://img156.imageshack.us/img156/4305/julciadb9.jpg[/url][/quote] Rozbrajajace zdjecie :loveu: Jak ona szybko zawładneła człowiekiem :eviltong: Kurcze i dalej nic ??? Tyle ogłoszeń i cisza :placz: Quote
Ulka18 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Tez tego nie rozumiem :no-no-no: Taka cudna suczynka, nie ma zadnych wad, a domku nie widac. Moze jednak ten wlasciwy domek nie dostrzegl Julci, moze trzeba wiecej czasu...wierze, ze dobry dom sie znajdzie. Tak jak niewidomy Borysek wczoraj poszedl do adopcji, a tyle psisko czekalo. [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67281&page=33[/url] Quote
Recommended Posts