Ulka18 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dziekujemy za wiesci :Rose: Super wyglada sunieczka :multi: I jakie ma super brewki :cool3: To sie Reno ucieszy, gdy zobaczy zdjecia :p Quote
Reno2001 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Reno sie cieszy ... NIESAMOWICIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Figulcu kochany. Zasługujesz na taki super domek. Niech cie rozpieszczają, bo na to przecież czekałaś te 2 lata w schronisku! Quote
Murka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Figa i jej Pańcia przesłała nam życzenia świąteczne, ale zapomniałam ich tu umieścić. Dopiero teraz sobie przypomniałam jak przyszły życzenia Noworoczne :ices_bla: Myślę, że Kinga się nie obrazi :eviltong: [B][COLOR=Blue]"Dobrego, lepszego, najlepszego roku! Życzy Kinga i szczekająca od SYLWESTRA Figa :) na strzały Figut dalej reaguje wrzaskiem. Jest zdrowa, kochana i gada non stop :) ściskamy mocno, wszystkiego dobrego!"[/COLOR][/B] Quote
Ulka18 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Dziekujemy za zyczenia :Rose: Dobrze, ze na strzaly reaguje Figa szczekaniem, a nie taka panika jak moja suczka. Dzielna Figa, musi obszczekac petardy. Quote
Reno2001 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Bardzo, bardzo się cieszę i dziękuję za życzenia. Figulcu, mocne uściski łapek :loveu:. Quote
Recommended Posts