tigrunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 No co Ty .. jeszcze tu nie dotarłaś ?? :crazyeye: Quote
nane Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='tigrunia']No co Ty .. jeszcze tu nie dotarłaś ?? :crazyeye: [FONT=Courier New]daleko ma z tej wystawy :cool3: [/FONT] Quote
olico Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 pięęęęęęęęęęękna jest ta mała :loveu:, pójdę dalej i powiem, że ładniejsza od mamusi :oops: jesuuu, znowu tu wlazłam i się nie mogę napatrzeć na amstaffy :cool3: Quote
nane Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='olico']pięęęęęęęęęęękna jest ta mała :loveu:, pójdę dalej i powiem, że ładniejsza od mamusi :oops: jesuuu, znowu tu wlazłam i się nie mogę napatrzeć na amstaffy :cool3: [FONT=Courier New]Aga nic nie stoi na przeszkodzie żeby stać się posiadaczką amstaffa ;) [/FONT] Quote
dzasta Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Aniu jak Wam poszło? Napisz jak tam po wystawie!!! Quote
olico Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]Aga nic nie stoi na przeszkodzie [/FONT] [FONT=Courier New]żeby stać się posiadaczką amstaffa ;)[/FONT] no niby tak.... ale..... nie upchne 4 psa, a w dodatku amstaffa do łóżka :evil_lol: a tak serio, nie mam własnego M, a rodziców nie będę uszczęśliwiać kolejnym psiakiem, tymbardziej, że na podwórku biegają już 2 kundle, więc 6 pies w domu, to byłoby lekkie przegięcie :lol: ale w przyszłości, jak się ustabilizuję napewno w moim domu zagości amstafiątko :loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='dzasta']Aniu jak Wam poszło? Napisz jak tam po wystawie!!! Hej dziewczyny dopiero odespałam;):lol: No wiec tak :) Fasti była wystawiana tylko na krajowej na której staneła na III lokacie:multi::multi::multi: chociaż nie chciała sie zaprezentować ;) Eti na MWPR Szczecinie była w pierwszej 6 ale niestety zeszła z ringu z oc. doskonała;) na krajowej w pierwszej 5 ale niestety tez bez lokaty oc doskonała :) Mała Engi :loveu::loveu::loveu: Na krajówce zdobyła I lokate OCENA: wybitnie obiecująca !!!:multi::multi: Dostała nominacje na główny RING na NAJLEPSZE BABY wystawy!!!na który zbobyła II lokate:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Na BULIADZIE zdobyła lokate II:multi::multi: Quote
olico Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='AmiX']Hej dziewczyny dopiero odespałam;):lol: No wiec tak :) Fasti była wystawiana tylko na krajowej na której staneła na III lokacie:multi::multi::multi: chociaż nie chciała sie zaprezentować ;) Eti na MWPR Szczecinie była w pierwszej 6 ale niestety zeszła z ringu z oc. doskonała;) na krajowej w pierwszej 5 ale niestety tez bez lokaty oc doskonała :) Mała Engi :loveu::loveu::loveu: Na krajówce zdobyła I lokate OCENA: wybitnie obiecująca !!!:multi::multi: Dostała nominacje na główny RING na NAJLEPSZE BABY wystawy!!!na który zbobyła II lokate:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Na BULIADZIE zdobyła lokate II:multi::multi: graaaaaaaaaaatulacje, widzę, że mała śliczna dama zaczyna ostro :loveu: Quote
iberia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Aniu zdjęcia są na Wystwa Lubieszyn 2009 - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl Quote
Zuza i Noddy Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ode mnie tez ogromne gratulacje :multi::multi::multi: Quote
dzasta Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ojej Gratulacje Aniu bardzo się cieszę z występu wszystkich trzech Dziewczynek !!!! Quote
Ramona Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='amix']hej dziewczyny dopiero odespałam;):lol: No wiec tak :) fasti była wystawiana tylko na krajowej na której staneła na iii lokacie:multi::multi::multi: Chociaż nie chciała sie zaprezentować ;) eti na mwpr szczecinie była w pierwszej 6 ale niestety zeszła z ringu z oc. Doskonała;) na krajowej w pierwszej 5 ale niestety tez bez lokaty oc doskonała :) mała engi :loveu::loveu::loveu: na krajówce zdobyła i lokate ocena: Wybitnie obiecująca !!!:multi::multi: dostała nominacje na główny ring na najlepsze baby wystawy!!!na który zbobyła ii lokate:multi::multi::multi::multi::multi::multi: na buliadzie zdobyła lokate ii:multi::multi: gratulacje aneczko :) Quote
AmiX Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Bardzo dziękuje za gratulacje:) kilka fotek z wystawy krajowej:) ENGI :) była też zabawa:evil_lol: Quote
AmiX Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Kasiu jeszcze raz dzieki za koczek :) ETIENNA Quote
Zuza i Noddy Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ale wszystkie cudnie wyglądają, napatrzeć się nie można, a w Engie to już całkiem się zakochałam :loveu: Mam nadzieję, ze będziecie w Sopocie? Quote
AmiX Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Dziękujemy bardzo :) Zuza i Noddy napisał(a):Ale wszystkie cudnie wyglądają, napatrzeć się nie można, a w Engie to już całkiem się zakochałam :loveu: Mam nadzieję, ze będziecie w Sopocie? Planujemy wybrać sie na tą wystawe :) ale to jeszcze nic pewnego;) Quote
AmiX Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Aga76 napisał(a):Gratulacje :multi: Dziękujemy :) Jesteśmy bardzo zadowoleni z Fasti i małej Engi. :multi: Oby tak dalej :p Quote
Recommended Posts