Aurunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Super że Fastusia jest taką dobrą mamusią:loveu::loveu::loveu: Niech się zdrowo chowają :loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Dzień 2:loveu: [IMG]http://images44.fotosik.pl/59/0b540ad522a6db18med.jpg[/IMG] [IMG]http://images24.fotosik.pl/323/296504a39320795cmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images50.fotosik.pl/58/103ac5fc59368687med.jpg[/IMG] [IMG]http://images29.fotosik.pl/323/072c58b55a85b367med.jpg[/IMG] [IMG]http://images50.fotosik.pl/58/3b1ba78c4dc70c34med.jpg[/IMG] Quote
AmiX Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Rodzynek:loveu::loveu::loveu: pierwszy z prawej ma dużo bieli:loveu: [IMG]http://images44.fotosik.pl/59/75e5bfbacab13424med.jpg[/IMG] Quote
Zuza i Noddy Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Śliczne kluseczki, wszystkie 9/10 dam i jeden rodzyneczek:loveu: Quote
PositiveThought Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ale ja jestem gapiasta, ominęłam takie cudne stadko! Gratulacje zaległe dla Fastusi! :loveu: :loveu: :loveu: Ile dziewczyn... :mdleje: Quote
***Paulina*** Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Śliczne i śliczny:loveu::loveu::loveu: Aż nie możliwe się wydaje że z takich malutkich kluseczek takie psy rosną:loveu: Quote
iberia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 boskie róziowe łapeczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Kaladan Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Wow Aniu wielkie gratulacje! Zaglądam tu do Ciebie a tu taka niespodzianka! :multi: Quote
laurin Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='iberia']boskie róziowe łapeczki:loveu::loveu::loveu:[/quote] łapeczki i pysie :loveu::loveu::loveu: Cudna gromadka, a dopiero będzie wesoło jak zaczną brykać po domku :cool3: Quote
dzasta Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ale różowiutkie pysiulki i łapeczki :loveu: tylko je normalnie schrupać :) Z niecierpliwością oczekuję kolejnych zdjęć :) Quote
AmiX Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Dzięki dziewczyny :) Ja właśnie o 1 przejęłam dyżur do 9;) Fotka całej gromadki:loveu: [IMG]http://images46.fotosik.pl/58/248c44da2014b742med.jpg[/IMG] Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 jeju, jakie one są słodkie z tymi różowymi i tak wyciągniętymi do tyłu łapinami :loveu: :loveu: Quote
tigrunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Podano do stołu :loveu: :evil_lol: [url]http://images46.fotosik.pl/58/248c44da2014b742med.jpg[/url] Jaki rozkoszny widok :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Świetne zdjęcie, przesłodkie maluchy:loveu: Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 a na czym to oni tak leżą Aniu? to Wasze łóżko czy taka "zagroda" specjalna dla nich? :lol: Quote
Guest Agata_B Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jakie słodkie :loveu: Aniu, nie mają wstążeczek/ kolorowych gumek, jak je oznaczyłas? Quote
AmiX Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Dzięki za miłe słowa:) [quote name='Agata_B']Jakie słodkie :loveu: Aniu, nie mają wstążeczek/ kolorowych gumek, jak je oznaczyłas?[/quote] [FONT=Calibri][SIZE=3]Każdego malca przy porodzie opisałam(jego znaki szczególne):)… mam nadzieje że mi się nie pomylą;)[/SIZE][/FONT] [quote name='Kasia']a na czym to oni tak leżą Aniu? to Wasze łóżko czy taka "zagroda" specjalna dla nich? :lol:[/quote] [FONT=Calibri][SIZE=3]Zrobiliśmy specjalnie kojec koło naszego łóżka w sypialnie ale to wstawanie było takie męczące że rozkładam sobie na noc materac w kojcu.:)[/SIZE][/FONT] Quote
Aurunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Aniu powiedz jak odnajduje się w nowej sytuacji Eti?? Jak reaguje na maleństwa?? I jak na nią reaguje Fastusia?? Całusy dla Fstusiowej mamy i maluszków :buzi: Quote
Kaladan Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [QUOTE][FONT=Calibri][SIZE=3]Każdego malca przy porodzie opisałam(jego znaki szczególne):)… mam nadzieje że mi się nie pomylą;)[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Zrobiliśmy specjalnie kojec koło naszego łóżka w sypialnie ale to wstawanie było takie męczące że rozkładam sobie na noc materac w kojcu.:)[/SIZE][/FONT] [/QUOTE] Aniu taki opis powinien wystarczyć, masz to szczęście że masz dzieci ze znaczeniami :) Heh, ja też zawsze na materacu obok dzieci :) Nie martw się, jeszcze kilka nocy a już będziesz robić wszystko automatycznie i nie będziesz taka padnięta. Do wszystkiego można się przyzwyczaić :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Maluchy przegapiłam :placz: :mdleje: Aniu, zazdroszczę gromadki, szczenięta są takie słodkie i rozbrające, a te ich różowe łapinki :mdleje: Sama słodycz :loveu: Quote
nane Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='AmiX'] [FONT=Calibri][SIZE=3]Myślę ze jeszcze do końca tygodnia i chyba wrócę do łóżka co? :lol:Bo jak jeszcze dłużej to na jakiś porządny masarz będę musiała iść;):evil_lol:…. Wydaje mi się że jak skończą tydzień to już silniejsze będą…[/SIZE][/FONT] [/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Aniu nie chcę cię straszyć ale ja spałam przy kojcu na materacu do 7 tygodnia :evil_lol: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
AmiX Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [COLOR=black][FONT=Verdana][quote name='Aurunia']Aniu powiedz jak odnajduje się w nowej sytuacji Eti??[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Jak reaguje na maleństwa??[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]I jak na nią reaguje Fastusia??[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Całusy dla Fstusiowej mamy i maluszków [/quote][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Eti to tylko zagląda z łóżka w sypialni zdziwiona :-oa jak podejdzie bliżej to Fasti patrzy na nią z pod byka….:evil_lol:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Nie chce stresować Fasti więc na razie nie pozwalam Eti podchodzić za blisko.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][quote name='Kaladan']Aniu taki opis powinien wystarczyć, masz to szczęście że masz dzieci ze znaczeniami [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Heh, ja też zawsze na materacu obok dzieci Nie martw się, jeszcze kilka nocy a już będziesz robić wszystko automatycznie i nie będziesz taka padnięta. Do wszystkiego można się przyzwyczaić [/quote][/FONT][/COLOR] [FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Myślę ze jeszcze do końca tygodnia i chyba wrócę do łóżka co? :lol:Bo jak jeszcze dłużej to na jakiś porządny masarz będę musiała iść;):evil_lol:…. Wydaje mi się że jak skończą tydzień to już silniejsze będą…[/SIZE][/FONT] [COLOR=black][FONT=Verdana][quote name='Sara_i_Aris']Maluchy przegapiłam [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Aniu, zazdroszczę gromadki, szczenięta są takie słodkie i rozbrające, a te ich różowe łapinki Sama słodycz [/quote][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Dzięki Sara… naprawdę są słodkie.:loveu:[/FONT][/COLOR] Quote
Aurunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No to teraz trzymam kciuki za zdanie poprawki ;) Quote
AmiX Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Aurunia']no to dobrze. Ania a jak egzamin ??[/quote] Niestety oblany:placz::oops: a myślałam że dobrze mi poszło...no ale cóż poprawka 10 marca wiec mam sporo czasu;) Ale takim sposobem obrone mam dopiero w czerwcu:shake: [quote name='nane'] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]Aniu nie chcę cię straszyć [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]ale ja spałam przy kojcu na materacu do 7 tygodnia :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Oooo rany:evil_lol: potrzebuje masażyste:evil_lol: Quote
Recommended Posts