Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']łał .. Harley super chłopak :loveu:

Aniu trzymam kciuki za egzamin ;)[/quote]

Też myśle że chłopak cudny:loveu:
Beata dzięki...okaże się w piatek co mnie dalej czeka...poprawka czy obrona:oops:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się, że Wam też się podoba :) Trochę się namęczyłam nim go wybrałam :eviltong: Teraz pozostaje nam czekać czy będę dzieciaczki.

Ani już o tym mówiłam, ale jeszcze napisze tutaj - szukając reproduktora odwiedziłam pewną hodowlę i mi ręce opadły. Warunki fatalne :angryy: Przerażające jest to, że pewnie wiele hodowli (tych zarejestrowanych w Związku Kynologicznym!) tak wygląda... Zero pasji, tylko zarobek, a psy nie są przyjaciółmi, towarzyszami tylko produktami :mad:

Posted

[quote name='Kaladan']Cieszę się, że Wam też się podoba :) Trochę się namęczyłam nim go wybrałam :eviltong: Teraz pozostaje nam czekać czy będę dzieciaczki.

Ani już o tym mówiłam, ale jeszcze napisze tutaj - szukając reproduktora odwiedziłam pewną hodowlę i mi ręce opadły. Warunki fatalne :angryy: Przerażające jest to, że pewnie wiele hodowli (tych zarejestrowanych w Związku Kynologicznym!) tak wygląda... Zero pasji, tylko zarobek, a psy nie są przyjaciółmi, towarzyszami tylko produktami :mad:[/quote]

[SIZE=3][FONT=Calibri]Jak widać hodowca bywają różni…. :angryy:[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Aniu przeczucie mi mówi że maluszki u was będą:loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/FONT]

Guest Agata_B
Posted

Harley ten od Numenków? Znakomity wybór, on jest cudnyyy :loveu:
Maluchy będą boskie :lol:

Aniu, jak sie czuje Fasti?;)

Posted

[quote name='Agata_B']Harley ten od Numenków? Znakomity wybór, on jest cudnyyy :loveu:
Maluchy będą boskie :lol:

Aniu, jak sie czuje Fasti?;)[/quote]

Ania wybrała ślicznego reproduktora :)

[quote name='Aurunia']Aniu tak się nieśmiało spytam:oops:
Na jaką literę planujesz miot Fastusi??

Jak czuje się przyszła mama??:loveu::loveu:[/quote]

Długo sie zastanawiałam ale zdecydowałam że na "A" :)
Mam kilka fajnych pomysłów a kilka podrzucili mi tez przyszli właściciele :)
np.ANATHEMA OF LOVE -klątwa miłości i AMICO MOI - przyjaciel mój

A Fastusia:loveu:...ciężko już dziewczynie...Ja oczywiście zwarta i gotowa :)

Guest Agata_B
Posted

No to jeszcze z 2-3dni.. ale ten czas leci :loveu:

Posted

[quote name='Agata_B']No to jeszcze z 2-3dni.. ale ten czas leci :loveu:[/quote]

Może być nawet jutro...Fasti troche inaczej sie zachowuje.
Mleko oczywiście jest....Czekamy:loveu:

Guest Agata_B
Posted

[quote name='AmiX']Może być nawet jutro...Fasti troche inaczej sie zachowuje.
Mleko oczywiście jest....Czekamy:loveu:[/quote]
Stawiam na poniedziałek ;)

Posted

[quote name='AmiX'][FONT=Calibri][SIZE=3]Dobre miałam przeczucie poród zaczął się 5.30 teraz mamy 6 maluchów:multi: ale to nie koniec;)[/SIZE][/FONT][/quote]
Szybko wam poszło :crazyeye::crazyeye: Matko Aniu .. super :multi: :loveu: Rób zdjęcia :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Przyszli właściciele ? Super, że już pieski porezerwowane :multi: Ile klusek masz zaklepanych ?[/quote]

mam 3 rezerwacje....

Posted

[quote name='AmiX']Dzięki dziewczyny :)właśnie urodził sie 7 maluch:loveu:[/quote]

Gratulacje [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSfortunairlanda.gif[/IMG]

Posted

[quote name='tigrunia']:sweetCyb:
Słyszałam, że same dziołchy :loveu: Czy ten siódmy to już rodzynek ? :loveu:[/quote]

same damy:loveu: