AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='tigrunia']łał .. Harley super chłopak :loveu: Aniu trzymam kciuki za egzamin ;)[/quote] Też myśle że chłopak cudny:loveu: Beata dzięki...okaże się w piatek co mnie dalej czeka...poprawka czy obrona:oops: Quote
Kaladan Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Cieszę się, że Wam też się podoba :) Trochę się namęczyłam nim go wybrałam :eviltong: Teraz pozostaje nam czekać czy będę dzieciaczki. Ani już o tym mówiłam, ale jeszcze napisze tutaj - szukając reproduktora odwiedziłam pewną hodowlę i mi ręce opadły. Warunki fatalne :angryy: Przerażające jest to, że pewnie wiele hodowli (tych zarejestrowanych w Związku Kynologicznym!) tak wygląda... Zero pasji, tylko zarobek, a psy nie są przyjaciółmi, towarzyszami tylko produktami :mad: Quote
AmiX Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Kaladan']Cieszę się, że Wam też się podoba :) Trochę się namęczyłam nim go wybrałam :eviltong: Teraz pozostaje nam czekać czy będę dzieciaczki. Ani już o tym mówiłam, ale jeszcze napisze tutaj - szukając reproduktora odwiedziłam pewną hodowlę i mi ręce opadły. Warunki fatalne :angryy: Przerażające jest to, że pewnie wiele hodowli (tych zarejestrowanych w Związku Kynologicznym!) tak wygląda... Zero pasji, tylko zarobek, a psy nie są przyjaciółmi, towarzyszami tylko produktami :mad:[/quote] [SIZE=3][FONT=Calibri]Jak widać hodowca bywają różni…. :angryy:[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Aniu przeczucie mi mówi że maluszki u was będą:loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/FONT] Quote
Guest Agata_B Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Harley ten od Numenków? Znakomity wybór, on jest cudnyyy :loveu: Maluchy będą boskie :lol: Aniu, jak sie czuje Fasti?;) Quote
Aurunia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Aniu tak się nieśmiało spytam:oops: Na jaką literę planujesz miot Fastusi?? Jak czuje się przyszła mama??:loveu::loveu: Quote
AmiX Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Agata_B']Harley ten od Numenków? Znakomity wybór, on jest cudnyyy :loveu: Maluchy będą boskie :lol: Aniu, jak sie czuje Fasti?;)[/quote] Ania wybrała ślicznego reproduktora :) [quote name='Aurunia']Aniu tak się nieśmiało spytam:oops: Na jaką literę planujesz miot Fastusi?? Jak czuje się przyszła mama??:loveu::loveu:[/quote] Długo sie zastanawiałam ale zdecydowałam że na "A" :) Mam kilka fajnych pomysłów a kilka podrzucili mi tez przyszli właściciele :) np.ANATHEMA OF LOVE -klątwa miłości i AMICO MOI - przyjaciel mój A Fastusia:loveu:...ciężko już dziewczynie...Ja oczywiście zwarta i gotowa :) Quote
Guest Agata_B Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No to jeszcze z 2-3dni.. ale ten czas leci :loveu: Quote
AmiX Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Agata_B']No to jeszcze z 2-3dni.. ale ten czas leci :loveu:[/quote] Może być nawet jutro...Fasti troche inaczej sie zachowuje. Mleko oczywiście jest....Czekamy:loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Już coraz bliżej... Ale ten czas leci... Ciekawe kiedy maluszki będą...:roll: Quote
Guest Agata_B Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='AmiX']Może być nawet jutro...Fasti troche inaczej sie zachowuje. Mleko oczywiście jest....Czekamy:loveu:[/quote] Stawiam na poniedziałek ;) Quote
AmiX Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Agata_B']Stawiam na poniedziałek ;)[/quote] Nie do poniedziałku to ona raczej nie donosi;) Quote
Guest Agata_B Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Tak? No to niech będzie niedziela :D Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Przyszli właściciele ? Super, że już pieski porezerwowane :multi: Ile klusek masz zaklepanych ? Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX'][FONT=Calibri][SIZE=3]Dobre miałam przeczucie poród zaczął się 5.30 teraz mamy 6 maluchów:multi: ale to nie koniec;)[/SIZE][/FONT][/quote] Szybko wam poszło :crazyeye::crazyeye: Matko Aniu .. super :multi: :loveu: Rób zdjęcia :evil_lol: Quote
Aurunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Trzymamy kciuki za Fastusie :kciuki::kciuki::kciuki: i czekamy z niecierpliwością za zdjęcia szczęśliwej mamy i jej gromatki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [FONT=Calibri][SIZE=3]Dobre miałam przeczucie poród zaczął się 5.30 teraz mamy 6 maluchów:multi: ale to nie koniec;)[/SIZE][/FONT] Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='tigrunia']Przyszli właściciele ? Super, że już pieski porezerwowane :multi: Ile klusek masz zaklepanych ?[/quote] mam 3 rezerwacje.... Quote
cardea Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [LEFT]Hej Anusia Fajnie :loveu: Czekamy i trzymamy kciuki ;) [/LEFT] Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Dzięki dziewczyny :)właśnie urodził sie 7 maluch:loveu: Quote
Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']Dzięki dziewczyny :)właśnie urodził sie 7 maluch:loveu:[/quote] Gratulacje [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSfortunairlanda.gif[/IMG] Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']Dzięki dziewczyny :)właśnie urodził sie 7 maluch:loveu:[/quote] :sweetCyb: Słyszałam, że same dziołchy :loveu: Czy ten siódmy to już rodzynek ? :loveu: Quote
Aurunia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Super :sweetCyb::sweetCyb: Dzielna mamusia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='tigrunia']:sweetCyb: Słyszałam, że same dziołchy :loveu: Czy ten siódmy to już rodzynek ? :loveu:[/quote] same damy:loveu: Quote
Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='AmiX']same damy:loveu:[/quote] O rany 8 dam [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSflirt.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts