Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

Helou:loveu:

[quote name='AmiX']Najlepiej było by powtórzyć ale ze względu na to że Adam ma prace:angryy: i niestety nie możemy jechać drugi raz ani zostać na noc to robimy badania hormonalne które wskażą nam najlepszy dzień(teoretycznie;))....
Cieczka nas zaskoczyła....:oops:[/quote]
Ja tam sie nie znam na tym, ale tylko raz to chyba troche mało?

Posted

[quote name='Kasia']cze Aniu :loveu:

co u Was?
spotkanko Fasti z przystojnym psim panem już sie odbyło?[/quote]

Hej :)
Spotkanie odbyło sie wczoraj ;) teraz czekamy na efekty...miejmy nadzieje że trafiliśmy w dobry dzień;)

Posted

[quote name='AmiX']
Spotkanie odbyło sie wczoraj ;) teraz czekamy na efekty...miejmy nadzieje że trafiliśmy w dobry dzień;)[/quote]

Oby było owocne :loveu:
Kiedy najszybciej będzie można się upewnić co do owoców? :wink:

Posted

[quote name='Aga76']Oby było owocne :loveu:
Kiedy najszybciej będzie można się upewnić co do owoców? :wink:[/quote]

Ciąża u suki trwa ok. 63 dni (9 tygodni) myśle że koło 4-5 tyg zrobimy może badanie USG....

Posted

Żaden pech, nawet tak nie myślcie!!! ;)
Zresztą dla mnie np. 13 dzień był zawsze dniem normalnym, czasem nawet wydarzyło sie cos radosnego wtedy...nigdy żaden pech!

No no, zdjecia cudne :loveu:
Kto będzie wybierał obiekty i miejsca gdzie będziecie fotografowani? Wy czy fotograf? I gdzie to będzie? W Szklarskiej?
U nas fotograf wybrał miejsce...

Posted

[quote name='Kasia']wieczór dobry :loveu:

co tu taka cisza? co u Was?[/quote]

Hej Kasia:)

U nas nic nowego...sprzątam i sprzątam....jeszcze pare dni i zaczne wielkie świąteczne gotowanie:p

Nie wiem czy mówiłam że fotografa wybrałam...musiałam zmienić date ślubu na 12.09 :roll: mam nadzieje że nie bedzie pecha....tak sądzi Adam bo wesele z 12 na 13:evil_lol:

Fotograf
[URL="http://www.fotografiaslubna1.selia.pl/"]fotoduet.com - fotografia ślubna wrocław[/URL]

Posted

[quote name='Aurunia']Aniu czy już coś wiadomo o Fastusi??:loveu:[/quote]

Jeszcze nic nie wiemy.....Fasti dużo śpi więc może coś z tego będzie;)

Posted

[quote name='Kasia']Żaden pech, nawet tak nie myślcie!!! ;)
Zresztą dla mnie np. 13 dzień był zawsze dniem normalnym, czasem nawet wydarzyło sie cos radosnego wtedy...nigdy żaden pech!

No no, zdjecia cudne :loveu:
Kto będzie wybierał obiekty i miejsca gdzie będziecie fotografowani? Wy czy fotograf? I gdzie to będzie? W Szklarskiej?
U nas fotograf wybrał miejsce...[/quote]

[quote name='Kasia']A jak dziewczyny sie sprawują?[/quote]

No myśle że raczej my bo fotograf jest z Wrocławia....ja mam swoje ulubione miejsca w Szklarskiej ale jeszcze musze pomyśleć....napewno fotki będą wysoko w górach żeby były piękne widoki i jeszcze chciałabm gdzieś w polu :) i nad wodą...może wodospad:)

Co do dziewczyn to są grzeczne:loveu: teraz śpią...Fasti na sofie a Eti w sypialni :)

Posted

[quote name='dzasta']A to dobry znak jak dużo śpi :) Ale wszystko okaże się na USG :)
Wygłaskaj dziewczynki ode mnie :)[/quote]

Hej dzasta :)
No mam że dobry znak;) chciałabym takie dzieciaczki:loveu:mam przeczucie ze będą:p
USG zobacze może zrobie.....

Dziewczyny z sobote ide oglądać suknie ślubne :multi: będą fotki;)

Posted

[quote name='tigrunia']Dzieciaczki na pewno będą Aniu :loveu:

Suknie slubne koniecznie obfoć i zaprezentuj .. wybierzemy, która najlepiej Ci leży :loveu:[/quote]

No tak właśnie pomyślałam bo troche przywierzania będzie bo kupuje przecież 2szt:loveu: w salonie powiedzieli że mam koniecznie być z aparatem bo będzie dużo przymierzania....i w domu na spokojnie sie zastanowie:loveu:

Posted

Cześć :)

Dzisiaj byłam wybierać suknie...mam już swój typ ale jeszcze w poniedziałek sie wybieram :)
Wybierałam jeszcze suknie na poprawiny ale nic ciekawego nie było...no może 1szt ;)
1.
[IMG]http://images48.fotosik.pl/42/92feb411e1e01982med.jpg[/IMG]

2. :)

[IMG]http://images24.fotosik.pl/307/3acbb4f53eb9dfcdmed.jpg[/IMG]

3.
[IMG]http://images38.fotosik.pl/42/66f7d0c3b8c4748amed.jpg[/IMG]

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Według mnie najładniej wyglądasz w numerze 1 ;)
bo to chyba nie chodzi o to która suknia jest najładniejsza
ale o to żeby dobrze w niej wyglądać :cool1:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]Według mnie najładniej wyglądasz w numerze 1 ;)[/COLOR][/FONT]

[FONT=Courier New][COLOR=magenta]bo to chyba nie chodzi o to która suknia jest najładniejsza [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=magenta]ale o to żeby dobrze w niej wyglądać :cool1:[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Też właśnie o to mi chodziło :p W nr 1 wg mnie najgorzej :shake: 2 i 3 super :loveu: