Marta i Wika Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='supergoga']Jazda - propagujemy Fige w necie. [/quote] Supergoga, co się tak uwzięłaś na psa Pauliny :lol: Może jeszcze Abisię i Lalkę wyadoptujesz:roflt: A tak w ogóle to HURRA!! :sweetCyb: Quote
supergoga Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Nie uwzięłam się, po prostu uważam że Paulina ma dosyć zwierzaków, wzięła na siebie bardzo duzo, opiekując się ta zagłodzona bandą, więc myślę, że dobry domek dla Figaszka byłby mile widziany. Sorry - niestety w bieżącym roku straciłam poczucie humoru. Quote
Marta i Wika Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 A ja mam wieści od Limy! :multi: Waży już 10 kg :crazyeye: Coraz lepiej dogaduje się ze swoją kocią towarzyszką - Szumbą. I w ogóle jest kochana. Z problemów - zjada na spacerach wszystko co przed nią nie ucieka i czego czujne oko właścicieli nie zauważy, co skutkuje biegnunkami i nieprzespanymi nocami :roll: W domu też poluje, ostatnio upolowała parę czekoladek - znów biegunka :roll: I taka z niej mała cholera. Niedługo będę miała zdjęcia! :multi: Quote
PaulinaT Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Coca-cola wraca.... [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104762[/url] Quote
polciuaa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 No szlag mnie chce trafic jak czytam takie wiesci.!:angryy: Oby szybko zanlazla porzadny domek.!:roll: Quote
Recommended Posts