basiaap Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Do góry, Bilbo, do góry! Ech...:roll: Quote
dzida12 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 poznałam bilboo....piekny pies ,cudo....ja tez pomoge Quote
Iza i Avanti Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ................................................ Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 pokaż się piękny .................................... Quote
basiaap Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Bilbo, słodziaku... muszę cię w koncu odwiedzić i choć na spacer zabrać... Quote
GoniaP Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='basiaap']Bilbo, słodziaku... muszę cię w koncu odwiedzić i choć na spacer zabrać...[/quote] Może ucieszą Was spacerowe fotki Bilbusia ? :razz: Cudowny, energiczny pies...:loveu: On dosłownie w łapach ma wiatr.... [IMG]http://img212.imageshack.us/img212/7624/46705888rf9.jpg[/IMG] [IMG]http://img212.imageshack.us/img212/7889/33149485vs3.jpg[/IMG] [IMG]http://img212.imageshack.us/img212/7273/54985003kt0.jpg[/IMG] [IMG]http://img212.imageshack.us/img212/6817/11gj3.jpg[/IMG] [IMG]http://img212.imageshack.us/img212/92/14vg6.jpg[/IMG] Quote
GoniaP Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Ja jeszcze wstrzymam się z ochami i achami, ale Bilbo właśnie pojechał do nowego domu... W przyszłym tygodniu ma mieć kastrację, a po rekonwalescencji go odwiedzę, i dopiero wtedy zacznę się cieszyć. Quote
basiaap Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='GoniaP']Ja jeszcze wstrzymam się z ochami i achami, ale Bilbo właśnie pojechał do nowego domu... W przyszłym tygodniu ma mieć kastrację, a po rekonwalescencji go odwiedzę, i dopiero wtedy zacznę się cieszyć.[/quote] Gonia!!!! Małpiszonie!!!!! Nic mi nie powiedziałaś!!!!!!!!!!!:mad::mad: Quote
GoniaP Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='basiaap']Gonia!!!! Małpiszonie!!!!! Nic mi nie powiedziałaś!!!!!!!!!!!:mad::mad:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bilbo zamieszkał w domu z ogrodem u bardzo miłych ludzi, którzy po stracie poprzedniego przyjaciela, nie mogli sobie znaleźć miejsca bez czworonożnego przyjaciela. Są świadomi jego "narowistości" i siły, ale urzekł ich jego uśmiech ;) Bilbo będzie opływał w dostatek i wygody, będzie spał w domu, ale do dyspozycji będzie mial ogród, oczywiście pod nadzorem. Uwierzę jednak w jego szczęście dopiero jak zobaczę wesołe iskry w jego oczach i w jego własnym domu... Quote
basiaap Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='GoniaP']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bilbo zamieszkał w domu z ogrodem u bardzo miłych ludzi, którzy po stracie poprzedniego przyjaciela, nie mogli sobie znaleźć miejsca bez czworonożnego przyjaciela. Są świadomi jego "narowistości" i siły, ale urzekł ich jego uśmiech ;) Bilbo będzie opływał w dostatek i wygody, będzie spał w domu, ale do dyspozycji będzie mial ogród, oczywiście pod nadzorem. Uwierzę jednak w jego szczęście dopiero jak zobaczę wesołe iskry w jego oczach i w jego własnym domu...[/quote] Domagam się więcej wieści:diabloti: I zadzwoń do mnie, bo sprawę mam! Inną! Teraz! Pilną! Quote
GoniaP Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='basiaap']A ten dom, to gdzie on? Daleko?[/quote] Blisko ;) ;) ;) Quote
Marta i Wika Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Trzymam kciuki bardzo mocno! Ale super - mam nadzieję, że to będzie TEN domek na zawsze! Quote
basiaap Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Gonia, ale Bilbo jajek pozbędzie się? Na pewno, co? Quote
GoniaP Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='basiaap']Gonia, ale Bilbo jajek pozbędzie się? Na pewno, co?[/quote] Tak, w przyszłym tygodniu ;) Quote
Tomo 2 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Straci jajka ale za to będzie miał dom . Super . Gratulacje . Quote
GoniaP Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Najnowsze wieści... Bilbo nie chce jeść :roll: Bilbo śpi na kanapie i w łóżku :roll: Quote
basiaap Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='GoniaP']Najnowsze wieści... Bilbo nie chce jeść :roll: Bilbo śpi na kanapie i w łóżku :roll:[/quote] Bardzo niedobrze. Że nie je, niedobrze. Ale to leżenie na łóżku to zapowiedź większych kłopotów. Jego się powinno ustawić, a nie z mety pozwalać na leżenie na łóżku..... Quote
Marta i Wika Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ee, może nie będzie tak źle. Tylko niech go porządnie nauczą schodzenia na komendę. Bez szarpania się i siłowania, bo wtedy faktycznie mogą być kłopoty, z każdym psem. Co do jedzenia - w końcu chyba zacznie, co? ;) Quote
GoniaP Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Marta i Wika']Ee, może nie będzie tak źle. Tylko niech go porządnie nauczą schodzenia na komendę. Bez szarpania się i siłowania, bo wtedy faktycznie mogą być kłopoty, z każdym psem. Co do jedzenia - w końcu chyba zacznie, co? ;)[/quote] Muszę koniecznie ich odwiedzić i zrobić wyklad ;) Ja też mam nadzieję, że nie będzie tak źle, ale Bilbo, to taki dominant trochę (żeby nie powiedzieć uroczy penerek:evil_lol:)i powsinoga... On potrzebuje stanowczego traktowania i odpowiedniego prowadzenia, by jego wulkan przypadkiem któregoś dnia nie wybuchł... Ech...i szkolenia, szkolenia, szkolenia... Quote
basiaap Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='GoniaP']Muszę koniecznie ich odwiedzić i zrobić wyklad ;) Ja też mam nadzieję, że nie będzie tak źle, ale Bilbo, to taki dominant trochę (żeby nie powiedzieć uroczy penerek:evil_lol:)i powsinoga... On potrzebuje stanowczego traktowania i odpowiedniego prowadzenia, by jego wulkan przypadkiem któregoś dnia nie wybuchł... Ech...i szkolenia, szkolenia, szkolenia...[/quote] No właśnie, właśnie... Gonia, pogadaj z nimi poważnie, zrób im ten wykład, jeśli możesz, jak najprędzej:roll: Żeby nie było, że innych do roboty gonię, jak chcesz, mogę z Tobą pojechać, jeśli tylko damy radę czasowo się zgrać. Naprawdę lubię Bilbo i naprawdę się martwię - on jest dominantem bez dwóch zdań, jest duży, naprawdę powinno się go od poczatku ustawiać i pokazać, gdzie jego miejsce, bo moga być potem problemy.... Quote
Recommended Posts