Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halloo tu Barilla , wiecie że mój pańciu zwariował ???? Ostatnio czyta jakież
opowieści i się chichra przy tym :loveu::loveu: A ja biedny czekam na spacer :lol:
A dziś na jakiś nie pewny teren mnie wyprowadził :shake:

Ślisko jak cholera było :diabloti: Ale ludzie sie ślizgali super:diabloti:

Posted

Wygląda na to, że następnym prezentem dla Bartka będzie kapelusz a'la Sherlock Holmes :). Tylko kto ze stadka BBBBB jest w takim razie doktorem Watsonem?

Posted

Kazoo napisał(a):
Wygląda na to, że następnym prezentem dla Bartka będzie kapelusz a'la Sherlock Holmes :). Tylko kto ze stadka BBBBB jest w takim razie doktorem Watsonem?

Jak to kto?Też Bartek!To psi doktor całą gębą,wszystkie psiaki leczy:evil_lol:

Byle tylko nie zechciał jeszcze być w trzeciej osobie,bo całkiem mu odbije...:shake::eviltong:

Posted

Ze spaceru to już wróciliśmy dawno..I nawet byliśmy na jeszcze jednym,aż się w końcu zmęczyłem,bo to nie na moje lata te spaceryTo,ze ta cała hołota młoda i lata jakby pieprzu nasypali na ogon,to nie znaczy,zę nade mną sie znęcać trzeba..Stałem i mówiłem to Edytce na spacerku,a ona zamiast mnie wysłuchać i pożałować chociaż ,to powiedziała,zebym choć na sekundę przestał ryja drzeć..
Na dodatek jak wróciliśmy,to do obiadu dostałem jedną rapkę mniej niż reszta.Wiem,bo stałem w kuchni i liczyłem..A potem jeszcze nie dała mi wołowinki,bo zasnałem i nie słyszałem jak Edytka dzieliła..A taka jest dwulicowa,że powiedziała od razu,że spałem i mnie nie chciała budzić..Jaka troskliwa się nagle zrobiła..W końcu jakby taka była dobra,to mogła mi zostawić kawałek,Nie?Przecież wiedziała,zę w końcu się obudzę..

I z tego wszystkiego to nie mam siły pisać,ale sobie przypomniałem,ze przecież moja Edytka pisała rózne ciekawe sprzeczy o nas w topikach,które Wam podam..Ja też chyba pisałęm,a najwięcej to Bill,mój najlepszy kumpel..Jak macie chęc to możecie poczytać.Ja juz nie pamiętam dokładnie,ale mam nadzieję,ze mnie tam za bardzo nie oczerniła..

http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=5740&KW=Bill&PN=1

http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=5644&KW=Wsp%F3lne+%B3%F3%BFko&PN=1

http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=5660&KW=&PN=1

No to łapa,łapa ,łapa(ostatnia nie,bo coś mnie pobolewa)I do juterka..

Posted

Edytko, Włodku ...
Nadchodzacy Nowy Rok to nie tylko okres radosci, ale rowniez zadumy nad tym, co minelo i nad tym, co nas czeka. Tak wiec duzo optymizmu i wiary w pogodne jutro , zdrówka waszego i zwierzaczkow, siły do pokonywania trudności, sprawdzonych przyjaciól i nieustannej dobroci wokół .

A dla stadka B przede wszystkim ZDRÓWKA , dobrego humoru, nieustającego apetytu i niegasnącej ochoty do psot ;)

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou::iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Moja znajoma, składając życzenia, powiada: Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy! A co tam, bez nich - niestety - nie da się żyć. A zatem jednego i drugiego w ilościach przekraczających normę, NIEWYSTRZAŁOWEGO SYLWESTRA i samych dobrych rzeczy w nadchodzącym roku!
Dołączamy całuski (ja) i merdki (Łatka, gdyby ktoś się nie domyślał).

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

PS. Widzieliście? Bell WSTAŁ!!! :-( :multi:

Posted

Brajluniu nie choruj nam i biegaj ile ci sił wystarczy , Edytko wszystkiego dobrego w następnym roku życzę :multi::multi::multi::multi::multi: I Włodek jest cudowny , trzymam kciuki za was i waszą sforę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kochani Szczęśliwego Nowego Roku! Zdrowia przede wszystkim i samych radosnych chwil przez cały następny rok :)

p.s. mam nadzieję że Bartek opisze jak psiaki spędzały sylwestra :)

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku!!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Zdrówka, forsy, radości dla Edytki i Włodka z calym stadkiem BBBBB, Oraz dla wszystkich dogomaniaków i ich grzecznych i niegrzecznych piesków (kotków)!!!!:painting::painting::painting:[/FONT]
:wolfie::Dog_run::Dog_run::bigcool::B-fly::bluepaw::bluepaw::dog::dog::gent::handy::kociak:
:tort::BIG::BIG::drink1::facelick::facelick::popcorn::sabber:

I tak na marginesie - żądam więcej filmików i fotorelacji. Brajl wygląda tak slicznie (Bardzo podoba
mi się ta jedo czarna mordka) po prostu piękny onek ;), a i super szelki :)

Guest Elżbieta481
Posted

I od nas życzenia dla Brajla dużo zdrowia psino!
A dla jego opiekunów wszystkiego co najlepsze w tym nadchodzącym roku!
Ela i Waldek

Posted

Życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku 2oo8, obfitującego w wiele udanych adopcji, mniej zwierzęcych nieszczęść oraz jeszcze więcej siły i wytrwałości w tym, co robicie dla zwierzaków.