Rafal84 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Czytam wlasnie najnowsza Angore i w dodatku dla dzieci pt.Angorka w kaciku warto wiedziec wiecej jest krotka notatka o naszym forum: [B]Dogomania.pl to wortal przeznaczony dla miłośników psów. Znajdą tu oni wszystko, co powinni wiedzieć na temat czworonożnych szczekających domowników. Na łamach serwisu opublikowano obszerne kompendium wiedzy na temat hodowli zwierząt, a także liczne porady, jak z nimi postępować aby nie sprawiały kłopotu i były szczęśliwe.Można tu także zamieścić ogłoszenie o chęci przygarnięcia bezpańskiego pupila.[/B] Quote
Kori Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ciekawe czy ta wzmianka spowoduje napływm świeżej krwi? ;) Quote
kofaniutka87 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dogomania jest popularna co tu ukrywać. Dzisiaj w kawie czy herbacie też wspomniano o dogomanii. :) Quote
polciuaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Noo,noo...dogo sie rozrasta.!;D Oby tylko był napływ miłosników psów...a nie tych bestii innych... Quote
BlackSheWolf Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 hihi :D DGM staje sie coraz bardziej sławna :D Quote
Bzikowa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Nie czytam Angory więc nie wiedziałam :) Co tu dużo mówić, dogo wymiata i już! :diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Bzikowa']Nie czytam Angory więc nie wiedziałam :) [B]Co tu dużo mówić, dogo wymiata i już![/B] :diabloti:[/quote] no a jak :D zgadzam się :D nawet na fotce są kluby Dogomanii :D teraz jak DGM nie chodziło, to myślałam, że się zanudze w domu :roll: to uzależnia :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Im więcej o dogo mówią i piszą, tym lepiej. :p Oby to pomogło znajdować domy bezdomnym psiakom. :thumbs: Quote
Bewarka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ja nie widziałam tego...ale cieszę się bardzo :) Quote
Karolajnaxx Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No cóż, jesteśmy sławni! :evil_lol: Quote
Martunia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nie widziałam tego artykułu, ale mimo tego cieszę się, że mówili o tej stronie w mediach. :) Dogomania i tak jest popularna, co tu mówić. :roll: Quote
Recommended Posts