zonia Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Później na PW mogę Ci napisać dlaczego nie ja...:razz: Puzonik pokazuje się z rana też Quote
Psiutka380 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Czy Puzonik był w miesięczniku "Mój Pies"? Quote
zonia Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Psiutka380 napisał(a):Czy Puzonik był w miesięczniku "Mój Pies"? Nie nie był.. Quote
Psiutka380 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 To warto go ogłosić. Jak jest sie wolontariuszem to się chyba nie płaci za ogłoszenie. W górę! Quote
Olena84 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Zdejme chyba Puzonika z mojego podpisu, bo jest zupelnie olewany:( Quote
zonia Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Olena84']Zdejme chyba Puzonika z mojego podpisu, bo jest zupelnie olewany:( ekchem....:mad: :evil_lol:nie no dobra...ty decydujesz;) Puzonik wczoraj był na spacerku, trochę padało(ale tylko na początku)ale było bardzo ciepło. Puzon nie chciał kanapek, ale makaron z mięchem wcinał;) wszystko fajnie:lol: tylko nadal domku brak...:-( Ja na razie zrobiłam mu ogłoszenia nahttp://animalia.pl/ogloszenia.php Puzonik w gore! Zonia mozesz mi napisac A co napisać...?:razz: Quote
zonia Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Olena84']Zdejme chyba Puzonika z mojego podpisu, bo jest zupelnie olewany:( ekchem....:mad: :evil_lol:nie no dobra...ty decydujesz;) Puzonik wczoraj był na spacerku, trochę padało(ale tylko na początku)ale było bardzo ciepło. Puzon nie chciał kanapek, ale makaron z mięchem wcinał;) wszystko fajnie:lol: tylko nadal domku brak...:-( Ja na razie zrobiłam mu ogłoszenia nahttp://animalia.pl/ogloszenia.php Puzonik w gore! Zonia mozesz mi napisac A co napisać...?:razz: Quote
Olena84 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 No ja nie wiem, Ty chcialas mi cos na pw napisac... moze na randke umowic;) Quote
zonia Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Puzonik podskakuje na pierwszą i jeszcze dalej!!!! Quote
magdyska25 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Puzonik wreszcie musi znaleźć swój domek!!!!!! Quote
zonia Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Musi....musi....:-(:shake: Jutro będzie spacerek:lol: Quote
zonia Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Oto nowy banerek dla Puzonika;) ZACHĘCAM DO WSTAWIANIA GO;) Quote
Olena84 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 a moge dostac kod? bo takie mam ulepszenia teraz ze takie banerki mi nie wchodza bez kodu:( Quote
Olena84 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 no bo kiedys klikalam na banerek i wstawialam w podpis a teraz klikam na banerek i nie pojawia mi sie z podpisie, czasem pod banerkami sa informacje jaki jest kod do skopiowania banerka. niestety tak mi ulopszono kompa ze mam jakies zle ustawienia co do wstawiania banerkow.. Quote
zonia Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Olena84']no bo kiedys klikalam na banerek i wstawialam w podpis a teraz klikam na banerek i nie pojawia mi sie z podpisie, czasem pod banerkami sa informacje jaki jest kod do skopiowania banerka. niestety tak mi ulopszono kompa ze mam jakies zle ustawienia co do wstawiania banerkow.. Jeśli chodzi Ci o adres to http://i28.tinypic.com/2ntd66r.jpg Po prostu klikasz prawym klawiszem na obrazek i tam masz "właściwości" i masz napisane "Adres (URL)" i po prosu go kopiujesz;) a jeśli chcesz instrukcję jak wstawić banerek do podpisu żeby był podlinkowany to mogę Ci napisać;) Quote
magdyska25 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Puzonik kiedy wreszcie uśmiechnie się do Niego szczęście?? Quote
Psiutka380 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Kiedyś w końcu musi. Ttle jest tych piesków dzisiaj biednych. A nie wiem czy jest az tyle domków. Na pierwszą! Quote
Recommended Posts