Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdyska25 napisał(a):
Nie rozumiem tak młody pies a nie ma powodzenia??!!!!!!!!
Ludzie to powinni się o Niego zabijać!!!!

No właśnie.....:mad::mad::mad: Byłyśmy dzisiaj z Puzonem. Oczywiście za nim fruwałam...:painting::painting: Ale jak chciałyśmy mu mięsko dać to nie chciał...:-o
Zrobiłam mu parę zdjęć jeśli będę mogła to postaram się je dzisiaj wstawić;)

Posted

:placz::placz::placz::placz::placz:HHHLLLIIIIPPPP!!!!!!!:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Ani w niedzielę ani w sobotę nasz Puzonik nie wyszedł:placz::placz: Znowu przenieśli go do innej klatki i teraz z niej nie dało się go wyciągnąć bo inne psy by uciekły...ale obiecuję że w sobotę Puzonik wyjdzie jako pierwszy:cool3: razem z innymi piesami z klatki bo one są małe to jak by się je promowało to pewnie szybko by poszły;)

Posted

magdyska25 napisał(a):
i jak Puzon był wczoraj na spacerku??

Oczywiście że był:lol: Niestety fotek nie pstryknęłam... Wyprowadziłyśmy tylko jego bo tamte psiaki z klatki strasznie się bały...ale może jak go będziemy wyprowadzać to się przekonają... Puzonik jest taki kochany:loveu::loveu: na spacerku był taki wdzięczny.... CZEMU ON NADAL JEST W SCHRONISKU...?!:placz::placz::placz::placz:

Posted

zonia napisał(a):
Oczywiście że był:lol: Niestety fotek nie pstryknęłam... Wyprowadziłyśmy tylko jego bo tamte psiaki z klatki strasznie się bały...ale może jak go będziemy wyprowadzać to się przekonają... Puzonik jest taki kochany:loveu::loveu: na spacerku był taki wdzięczny.... CZEMU ON NADAL JEST W SCHRONISKU...?!:placz::placz::placz::placz:

Nie martw się Zonia...troszkę optymizmu!!!!!
Piesek znajdzie swój wymarzony dom!!!!!!

Posted

Olena84 napisał(a):
Ah Zonia wciągasz mnie sposobem na swoje wątku:)..
Podnosze i Puzonika!

A jakim sposobem....? Ale bardzo się cieszę że ktoś go odwiedza...:lol::cool3: Dzięki że chociaż ty się nim zainteresowałaś;)