magdyska25 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Nie rozumiem tak młody pies a nie ma powodzenia??!!!!!!!! Ludzie to powinni się o Niego zabijać!!!! Wskakuj piękny na 1 !!!!!! Quote
zonia Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 magdyska25 napisał(a):Nie rozumiem tak młody pies a nie ma powodzenia??!!!!!!!! Ludzie to powinni się o Niego zabijać!!!! No właśnie.....:mad::mad::mad: Byłyśmy dzisiaj z Puzonem. Oczywiście za nim fruwałam...:painting::painting: Ale jak chciałyśmy mu mięsko dać to nie chciał...:-o Zrobiłam mu parę zdjęć jeśli będę mogła to postaram się je dzisiaj wstawić;) Quote
magdyska25 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Czekam na zdjęcia a Puzonik myka na 1 !!!!!!! Quote
zonia Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Ups.....z powodu choroby długo tu nie pisałam ale już nadrabiam. Oto zdjęcia przystojniaka: Quote
magdyska25 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 http://i30.tinypic.com/5vn49g.jpg co za przystojniak!!!:loveu: ehh zakochać to się w Nim można na zabój !!! :oops: Quote
zonia Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Przystojniaczek na pierwszą!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zonia Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz:HHHLLLIIIIPPPP!!!!!!!:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Ani w niedzielę ani w sobotę nasz Puzonik nie wyszedł:placz::placz: Znowu przenieśli go do innej klatki i teraz z niej nie dało się go wyciągnąć bo inne psy by uciekły...ale obiecuję że w sobotę Puzonik wyjdzie jako pierwszy:cool3: razem z innymi piesami z klatki bo one są małe to jak by się je promowało to pewnie szybko by poszły;) Quote
magdyska25 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ehhh........nie za ciekawie ale przynajmniej ma osobę która myśli o Puzoniku i już za tydzień będzie kolejny spacerek!!!! Quote
zonia Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Puzonik wskakuje na pierwszą!!!!!!!!!!!!!! Quote
zonia Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Puzon wskakuje na pierwszą!!!!!!!!!!!!!!! Quote
magdyska25 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 i jeszcze raz ciotka podnosi pięknego Puzona!!!!!!! Quote
zonia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 No właśnie:cool3: Teraz z ciotką Zośką po pierwszej wędrujemy!!!!!!!!:lol: Quote
zonia Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Hop na pierwszą!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zonia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Ach...Puzonik...Puzonik...:shake: Ty mnie psina martwisz...:shake: Tyle lat w schronisku a nadal domku szukasz...:placz::placz: Quote
zonia Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 magdyska25 napisał(a):i jak Puzon był wczoraj na spacerku?? Oczywiście że był:lol: Niestety fotek nie pstryknęłam... Wyprowadziłyśmy tylko jego bo tamte psiaki z klatki strasznie się bały...ale może jak go będziemy wyprowadzać to się przekonają... Puzonik jest taki kochany:loveu::loveu: na spacerku był taki wdzięczny.... CZEMU ON NADAL JEST W SCHRONISKU...?!:placz::placz::placz::placz: Quote
magdyska25 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 zonia napisał(a):Oczywiście że był:lol: Niestety fotek nie pstryknęłam... Wyprowadziłyśmy tylko jego bo tamte psiaki z klatki strasznie się bały...ale może jak go będziemy wyprowadzać to się przekonają... Puzonik jest taki kochany:loveu::loveu: na spacerku był taki wdzięczny.... CZEMU ON NADAL JEST W SCHRONISKU...?!:placz::placz::placz::placz: Nie martw się Zonia...troszkę optymizmu!!!!! Piesek znajdzie swój wymarzony dom!!!!!! Quote
zonia Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Postaram się w najbliższym czasie zrobić Puzonikowi plakaty;) (Jednak widzę że tylko Ja i Magdyska odwiedzamy wątek....:-() Quote
zonia Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Hop Puzoiku na pierwszą, po wczorajszym spacerku uradowana psia mordka nadal szuka domu!!!!!!!!!! Quote
zonia Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Olena84 napisał(a):Ah Zonia wciągasz mnie sposobem na swoje wątku:).. Podnosze i Puzonika! A jakim sposobem....? Ale bardzo się cieszę że ktoś go odwiedza...:lol::cool3: Dzięki że chociaż ty się nim zainteresowałaś;) Quote
Recommended Posts