zonia Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Pokazujemy się na górze!!!!!!!! Oczywiście Puzon w tą sobotę był na spacerze;) Było fajnie tylko później trzeba było wrócić do klatki....:shake::-( Czemu nikt nie chce takiego fajnego psiaka...?:razz: Quote
zonia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Mnie nie było a okazuje się że nikt nie podnosił Puzonika...[wrrrrrrr.....] cioteczki już mi się tu pokazywać! nowe też!nalegam!:diabloti: Quote
zonia Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Cioteczki czemu nikt nie zagląda....;( Jakby tu zachęcić żeby więcej osób zaglądało....? Puzonik na górę!!!!!!!!!! Quote
zonia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Ja też o psinie nie zapomniałam!!!!!!!! Quote
ewatonieja Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ja równiez podnosze Puzonika i cichaczem Zonię prosze o sprawdzenie wymiarów podpisu wygląda na za duży :( Quote
zonia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='ewatonieja']ja równiez podnosze Puzonika i cichaczem Zonię prosze o sprawdzenie wymiarów podpisu wygląda na za duży :( Już zrobione;) Quote
zonia Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Oto zdjęcia z sobotniego spacerku z Puzonem:lol: mam niestety tylko takie....:razz: Quote
zonia Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Śliczniutki.......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts