magdyska25 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 oooooo czyli chłopaki są razem no proszę proszę co za towarzystwo...:cool3: Zonia napisz w jakiej klatce się one znajdują bo dużo ludzi się mnie pyta o średniego psiaka ale młodego a ja mam same w starszym wieku....tak sobie pomyślałam że mogłabym doradzać Puzonika bo jest naprawdę śliczny:loveu: Quote
zonia Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 magdyska25 napisał(a):oooooo czyli chłopaki są razem no proszę proszę co za towarzystwo...:cool3: Zonia napisz w jakiej klatce się one znajdują bo dużo ludzi się mnie pyta o średniego psiaka ale młodego a ja mam same w starszym wieku....tak sobie pomyślałam że mogłabym doradzać Puzonika bo jest naprawdę śliczny:loveu: Są w pawilonie 6 klatka "A";) Jest tam jeszcze trzeci jakiś jamnikowaty piesek ale nie wychodzi:-( my nie mamy rąk bo jesteśmy dwie...ale coś wymyślimy...;) Quote
zonia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Puzonik pokazuje się na pierwszej!!!!!!!!!!!!!!! Quote
magdyska25 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 zonia napisał(a):Są w pawilonie 6 klatka "A";) Jest tam jeszcze trzeci jakiś jamnikowaty piesek ale nie wychodzi:-( my nie mamy rąk bo jesteśmy dwie...ale coś wymyślimy...;) hmmm a Puzon i BLusik ciągną mocno?? Może któraś z Was wzięłaby dwa na raz?? Na dłuższej smyczy. Fakt że ciężej ale się udaje (już to sprawdzałam);). Za to wszystkie psiaki będą szczęśliwe:multi: Może spróbujecie tak jutro bo Blusik będzie miał domek także jamnikowaty wyjdzie:p Quote
zonia Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 magdyska25 napisał(a):hmmm a Puzon i BLusik ciągną mocno?? Może któraś z Was wzięłaby dwa na raz?? Na dłuższej smyczy. Fakt że ciężej ale się udaje (już to sprawdzałam);). Za to wszystkie psiaki będą szczęśliwe:multi: Może spróbujecie tak jutro bo Blusik będzie miał domek także jamnikowaty wyjdzie:p Hmmm..no właśnie z ciągnięciem...:roll: i do tego wszystkiego jak wczoraj chciałyśmy z nimi wyjść to się okazało że je rozdzielili....Puzon jest w starej klatce z pięcioma psami, a Blusik 3 klatki dalej z czterema psami...ale i tak je wzięłyśmy;) Quote
magdyska25 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 zonia napisał(a):Hmmm..no właśnie z ciągnięciem...:roll: i do tego wszystkiego jak wczoraj chciałyśmy z nimi wyjść to się okazało że je rozdzielili....Puzon jest w starej klatce z pięcioma psami, a Blusik 3 klatki dalej z czterema psami...ale i tak je wzięłyśmy;) to gratuluję determinacji:cool3: Wyszłyście tylko z Blusikiem czy z resztą nowych kolegów także?? Quote
zonia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 magdyska25 napisał(a):to gratuluję determinacji:cool3: Wyszłyście tylko z Blusikiem czy z resztą nowych kolegów także?? Wyszłyśmy naraz z Blusem i Puzonikiem ponieważ mamy pod opieką 16(czasem 19)psów i się czasem nie wyrabiamy więc czasem na nowe psiaki nam nie starcza czasu...:-( Quote
magdyska25 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 zonia napisał(a):Wyszłyśmy naraz z Blusem i Puzonikiem ponieważ mamy pod opieką 16(czasem 19)psów i się czasem nie wyrabiamy więc czasem na nowe psiaki nam nie starcza czasu...:-( ...oj wiem jak to jest...tyle bid...szkoda że nie mamy 5 rąk...:roll: Puzon wskakuj na górę!!! Quote
zonia Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Puzon nadal szuka domku!!!!!!!!!!!!!:cool3: Quote
zonia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Kto w końcu pokocha Puzonika....????!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad: Quote
magdyska25 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Puzonek młody psiak czeka na swój domek!!! Quote
zonia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Byłyśmy z Puzonikiem na spacerku, niestety wyszedł na sam koniec(ponieważ najpierw jak chciałyśmy go złapać to te psy z klatki się rzucały i nie dały mu wyjść...) więc spacerek nie był najdłuższy, ale ważne że był;) To naprawdę kochany i miły psiak, niech ludzie żałują że się nim nie interesują Quote
zonia Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Puzonik szuka swojego kochanego domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
magdyska25 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Puzonik potrzebuje wreszcie miłości!!! i domku na całe swoje życie. Co tak młody pies robi w schronisku??!!!! Quote
zonia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 magdyska25 napisał(a):Puzonik potrzebuje wreszcie miłości!!! i domku na całe swoje życie. Co tak młody pies robi w schronisku??!!!! No....właśnie....:mad::mad::mad: Quote
zonia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Puzon idzie na pierwszą!!!!!!!!!!!! Quote
zonia Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Przystojniaczek pokazuje słodkiego pycholka na pierwszej!!!!!!!!!!!! Quote
magdyska25 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Oj Puzonik kiedy i Ty znajdziesz swój domek?? Quote
zonia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Ach Puzonikowi się dzisiaj poszczęściło, byłyśmy w schronie to wyszłyśmy z nim przy okazji(bo pojechałyśmy do takiej jednej suczki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9449903#post9449903) Quote
magdyska25 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Puzonik wskakuj na 1 !!!!!! Ty szczęściarzu miałeś jeszcze spacerek!!! Quote
zonia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Śliczny ryjek poszukuje swojego domku!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts