Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oooooo czyli chłopaki są razem no proszę proszę co za towarzystwo...:cool3:
Zonia napisz w jakiej klatce się one znajdują bo dużo ludzi się mnie pyta o średniego psiaka ale młodego a ja mam same w starszym wieku....tak sobie pomyślałam że mogłabym doradzać Puzonika bo jest naprawdę śliczny:loveu:

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdyska25 napisał(a):
oooooo czyli chłopaki są razem no proszę proszę co za towarzystwo...:cool3:
Zonia napisz w jakiej klatce się one znajdują bo dużo ludzi się mnie pyta o średniego psiaka ale młodego a ja mam same w starszym wieku....tak sobie pomyślałam że mogłabym doradzać Puzonika bo jest naprawdę śliczny:loveu:

Są w pawilonie 6 klatka "A";) Jest tam jeszcze trzeci jakiś jamnikowaty piesek ale nie wychodzi:-( my nie mamy rąk bo jesteśmy dwie...ale coś wymyślimy...;)

Posted

zonia napisał(a):
Są w pawilonie 6 klatka "A";) Jest tam jeszcze trzeci jakiś jamnikowaty piesek ale nie wychodzi:-( my nie mamy rąk bo jesteśmy dwie...ale coś wymyślimy...;)

hmmm a Puzon i BLusik ciągną mocno??
Może któraś z Was wzięłaby dwa na raz?? Na dłuższej smyczy.
Fakt że ciężej ale się udaje (już to sprawdzałam);). Za to wszystkie psiaki będą szczęśliwe:multi:

Może spróbujecie tak jutro bo Blusik będzie miał domek także jamnikowaty wyjdzie:p

Posted

magdyska25 napisał(a):
hmmm a Puzon i BLusik ciągną mocno??
Może któraś z Was wzięłaby dwa na raz?? Na dłuższej smyczy.
Fakt że ciężej ale się udaje (już to sprawdzałam);). Za to wszystkie psiaki będą szczęśliwe:multi:

Może spróbujecie tak jutro bo Blusik będzie miał domek także jamnikowaty wyjdzie:p

Hmmm..no właśnie z ciągnięciem...:roll: i do tego wszystkiego jak wczoraj chciałyśmy z nimi wyjść to się okazało że je rozdzielili....Puzon jest w starej klatce z pięcioma psami, a Blusik 3 klatki dalej z czterema psami...ale i tak je wzięłyśmy;)

Posted

zonia napisał(a):
Hmmm..no właśnie z ciągnięciem...:roll: i do tego wszystkiego jak wczoraj chciałyśmy z nimi wyjść to się okazało że je rozdzielili....Puzon jest w starej klatce z pięcioma psami, a Blusik 3 klatki dalej z czterema psami...ale i tak je wzięłyśmy;)

to gratuluję determinacji:cool3:
Wyszłyście tylko z Blusikiem czy z resztą nowych kolegów także??

Posted

magdyska25 napisał(a):
to gratuluję determinacji:cool3:
Wyszłyście tylko z Blusikiem czy z resztą nowych kolegów także??

Wyszłyśmy naraz z Blusem i Puzonikiem ponieważ mamy pod opieką 16(czasem 19)psów i się czasem nie wyrabiamy więc czasem na nowe psiaki nam nie starcza czasu...:-(

Posted

zonia napisał(a):
Wyszłyśmy naraz z Blusem i Puzonikiem ponieważ mamy pod opieką 16(czasem 19)psów i się czasem nie wyrabiamy więc czasem na nowe psiaki nam nie starcza czasu...:-(

...oj wiem jak to jest...tyle bid...szkoda że nie mamy 5 rąk...:roll:

Puzon wskakuj na górę!!!

Posted

Byłyśmy z Puzonikiem na spacerku, niestety wyszedł na sam koniec(ponieważ najpierw jak chciałyśmy go złapać to te psy z klatki się rzucały i nie dały mu wyjść...) więc spacerek nie był najdłuższy, ale ważne że był;) To naprawdę kochany i miły psiak, niech ludzie żałują że się nim nie interesują

Posted

magdyska25 napisał(a):
Puzonik potrzebuje wreszcie miłości!!! i domku na całe swoje życie. Co tak młody pies robi w schronisku??!!!!

No....właśnie....:mad::mad::mad: