Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdyska25 napisał(a):
no przepraszam bardzo ciotka Madzia również zagląda:):)

No przepraszam, przepraszam....:lol: Oczywiście że ciotka Madzia też zagląda;):lol:

Posted

Puzon jest jeszcze z 4 innymi psami ale tamte są dzikie więc bierzemy tylko jego. Dzisiaj strasznie padało ale i tak Puzonik wyszedł, dostał pasztetu i parówek(bo kanapek z pasztetem nie je tylko sam pasztet...:eviltong:) Jejku jak mu się spojrzy prosto w oczy to ma takie coś że ma takie śliczne oczęta..:loveu:
Czekamy na następną sobotę:lol:

Posted

To zawsze jest bardzo duże ryzyko.......ale jak psiaki boją się a rąk brakuje trzeba wybrać "mniejsze zło".......czyli przynajmniej Puzonik może wyjść i posmakować spacerków......mam nadzieję że tamci koledzy nie gniewają się na Niego. Trzymaj się maluszku i życzę dużo szczęścia w poszukiwaniu domku!!!!!!

Posted

Nie...tamte go nie gryzą bo to takie kurdupelki....poza tym one nawet nie wiedzą że on był na spacerze...bo wszystkie śpią w środku....a Puzon w soboty wie że będzie spacerek to czeka na dworze...:lol:

Posted

Wesołych Świąt Puzoniku! Może niedługo nadejdzie twój szczęśliwy dzień:cool3:

[SIZE=4]Wesołych Świąt do wszystkich cioteczek...!!!!:lol:

Posted

Puzonik już po wczorajszym spacerku...dostał trochę parówek...ale się cieszył:lol: oczywiście się z nim przebiegłam...:huh: byli państwo na niego chętni ale się rozmyślili:-(:-(:-(:-( i wezmą jakiegoś dużego psa...zaproponuję im jakiegoś z naszej gromady...:cool3:
Następny spacerek w sobotę....czekamy:cool3:

Posted

zonia napisał(a):
Puzonik już po wczorajszym spacerku...dostał trochę parówek...ale się cieszył:lol: oczywiście się z nim przebiegłam...:huh: byli państwo na niego chętni ale się rozmyślili:-(:-(:-(:-( i wezmą jakiegoś dużego psa...zaproponuję im jakiegoś z naszej gromady...:cool3:
Następny spacerek w sobotę....czekamy:cool3:

tak sobie pomyślałam o Neciku?? albo Tajfun??:cool3: zresztą raczej mają w czym wybierać:)
kiedy państwo przyjadą??

I dla Puzonika domek się znajdzie!!!!!!!!

Posted

Puzonik był w sobotę na spacerku, zdjęcia mu pstryknęłam, zaraz wstawię, w niedzielę też na chwilę byłyśmy(z tej chwili zrobił się cały dzień....bo to jest strasznie wciągające...)w schronisku więc Puzona też zabrałyśmy na spacerek:cool3: Dostał domowego jedzonka;) Zauważyłam że jak miał swoj domek to był karmiony domowym jedzeniem bo na spacerze nie chce innego jeść...