magdyska25 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 no przepraszam bardzo ciotka Madzia również zagląda:):) Quote
zonia Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 magdyska25 napisał(a):no przepraszam bardzo ciotka Madzia również zagląda:):) No przepraszam, przepraszam....:lol: Oczywiście że ciotka Madzia też zagląda;):lol: Quote
zonia Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Do wszystkich moich piesów jeżdżę w soboty;) Do Puzonika też oczywiście:lol: Quote
zonia Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Puzon jest jeszcze z 4 innymi psami ale tamte są dzikie więc bierzemy tylko jego. Dzisiaj strasznie padało ale i tak Puzonik wyszedł, dostał pasztetu i parówek(bo kanapek z pasztetem nie je tylko sam pasztet...:eviltong:) Jejku jak mu się spojrzy prosto w oczy to ma takie coś że ma takie śliczne oczęta..:loveu: Czekamy na następną sobotę:lol: Quote
magdyska25 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 To zawsze jest bardzo duże ryzyko.......ale jak psiaki boją się a rąk brakuje trzeba wybrać "mniejsze zło".......czyli przynajmniej Puzonik może wyjść i posmakować spacerków......mam nadzieję że tamci koledzy nie gniewają się na Niego. Trzymaj się maluszku i życzę dużo szczęścia w poszukiwaniu domku!!!!!! Quote
zonia Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Nie...tamte go nie gryzą bo to takie kurdupelki....poza tym one nawet nie wiedzą że on był na spacerze...bo wszystkie śpią w środku....a Puzon w soboty wie że będzie spacerek to czeka na dworze...:lol: Quote
magdyska25 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 a to cwaniak z Niego jest:cool3: domeczku gdzie jesteś??:shake: Quote
magdyska25 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Domek musi się szybciutko znaleźć!!!!!!! wskakuj na pierwszą!!!!!!! gdzie teraz jest Puzonik??(jak nr klatki)?? Quote
zonia Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Hyba w "F"...ale nie wiem czy nie pomyliłam z Blusem... Quote
zonia Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Wesołych Świąt Puzoniku! Może niedługo nadejdzie twój szczęśliwy dzień:cool3: [SIZE=4]Wesołych Świąt do wszystkich cioteczek...!!!!:lol: Quote
zonia Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Puzonik już po wczorajszym spacerku...dostał trochę parówek...ale się cieszył:lol: oczywiście się z nim przebiegłam...:huh: byli państwo na niego chętni ale się rozmyślili:-(:-(:-(:-( i wezmą jakiegoś dużego psa...zaproponuję im jakiegoś z naszej gromady...:cool3: Następny spacerek w sobotę....czekamy:cool3: Quote
magdyska25 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 zonia napisał(a):Puzonik już po wczorajszym spacerku...dostał trochę parówek...ale się cieszył:lol: oczywiście się z nim przebiegłam...:huh: byli państwo na niego chętni ale się rozmyślili:-(:-(:-(:-( i wezmą jakiegoś dużego psa...zaproponuję im jakiegoś z naszej gromady...:cool3: Następny spacerek w sobotę....czekamy:cool3: tak sobie pomyślałam o Neciku?? albo Tajfun??:cool3: zresztą raczej mają w czym wybierać:) kiedy państwo przyjadą?? I dla Puzonika domek się znajdzie!!!!!!!! Quote
zonia Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Chyba w sobotę...;) Jakby chcieli baaaaaaaaaaardzo energicznego to Tajfunka mogę zaproponować...:diabloti: Quote
zonia Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Czy los się w końcu do Puzonika uśmiechnie...?!:razz: Quote
zonia Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Hop wysoko na pierwszą!!!!!!! Może cię w końcu ktoś wypatrzy... Quote
Olena84 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 ciotka zonia wreszcie sie wziela za podnoszenie;) Quote
zonia Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Olena84']ciotka zonia wreszcie sie wziela za podnoszenie;)[/quote] :-o Ja ciągle podnoszę:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
magdyska25 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Puzonik wskakuje na górę i pokazuje śliczną mordeczkę by w końcu ktoś go zaadoptował!!!!!!!! Quote
zonia Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Puzonik był w sobotę na spacerku, zdjęcia mu pstryknęłam, zaraz wstawię, w niedzielę też na chwilę byłyśmy(z tej chwili zrobił się cały dzień....bo to jest strasznie wciągające...)w schronisku więc Puzona też zabrałyśmy na spacerek:cool3: Dostał domowego jedzonka;) Zauważyłam że jak miał swoj domek to był karmiony domowym jedzeniem bo na spacerze nie chce innego jeść... Quote
Recommended Posts