Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3]13 czerwca 2009roku Puzon znalazł dom:D Po 5latach doczekał się....:)
Puzon

Puzon to bardzo miły i radosny piesek. Jest nie duży(sięga do kolana). Jest łagodny, grzeczny, ma ok.4lat. Bardzo lubi przebywać w pobliżu człowieka. Lubi biegać, bawić się, przytulać. Nie jest absorbujący. Nie jest agresywny. Czeka na kogoś kto go zaadoptuje i pokocha na całe życie, a Puzon na pewno odwdzięczy się wiernością na całe życie.
Kontakt:[email protected] tel.606 210 658

[SIZE=2][SIZE=3]Potrzebna jest pomoc w ogłaszaniu Puzona! Proszę! Pomóżmy mu!
To banerki Puzona, bardzo proszę i zachęcam do wstawiania ich do swojego podpisu może zwiększy to oglądalność wątku i szansę na adopcję.

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zonia napisał(a):
Halo, co tu tak pusto, sama sobie piszę...:razz::evil_lol:

No jak widać chyba tak...:razz:ale muszę podnosić jakoś mojego psiaka.

• 2 weeks later...
Posted

Czemu nikt nie odwiedza Puzona...!!!:mad: No ja tego nie mogę pojąć, inne psiaki mają duże powodzenie a mój kochany brzydalek:evil_lol: taką pustynię na wątku...:shake: Halo, kto się nim wkońcu zainteresuje...!!!

Posted

HALO!!!!!!! NO JA JUŻ NIE WIEM CO MAM ZROBIĆ ŻEBY KTOŚ TU ZAGLĄDAŁ I PISAŁ??????????:ekmm::nonono2::stormy-sad::comp26::x HALO MOŻE KTOŚ SIĘ ODEZWIE...?!:scream7:

Posted

Bardzo proszę i zachęcam do wstawiania banerka Puzona do swojego podpisu, może zwiększy to odwiedziny na wątku(nareszcie...) i zwiększy szanse psiaka na adopcje...;) Oto mini banerek: