oktawia6 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 no to piękniaście................. Quote
malagos Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Co u starowinki? Moze wychodzić na spcery? Jak ona sobie radzi? Quote
oktawia6 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 nie ma zdjęc:roll::shake:.................... Quote
ulvhedinn Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Oktawia nie krzycz... wczorajszą noc spędziłam u weta usiłując ratować kotka... nie udało sie... :-( I troche dziś zdechłam, nie wydoliłam jechać i porobić fotek :shake: Quote
oktawia6 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 ulvhedinn napisał(a): Oktawia nie krzycz... wczorajszą noc spędziłam u weta usiłując ratować kotka... nie udało sie... :-( I troche dziś zdechłam, nie wydoliłam jechać i porobić fotek :shake: to może jutro lub pojutrze?:roll: Ulv-ona siedzi na zewnątrz czy wewnątrz? Quote
ulvhedinn Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Na bank jutro! Ona siedzi wewnątrz na szczęście... Idę spać, bo mi się coś dziwnego robi :shake: Quote
oktawia6 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 ulvhedinn napisał(a): Na bank jutro! Ona siedzi wewnątrz na szczęście... Idę spać, bo mi się coś dziwnego robi :shake: Ulv wynocha spac bo kulka się świeci na zielono:mad:jeszcze Ci kopniaka na rozpęd dam byś szybko na łózko trafiła:mad: P.S. tyko proszę nie pisz "przygadał kociołk garnkowi":evil_lol: Quote
malagos Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 a co Wy tak noc zarywacie, młode damy? :mad:Jak tam do Wrocławia pojadę, jak dam paskem na goły..., to zobaczycie :mad: :evil_lol: A do starowinki proszę zajrzec.... Moze Bella będzie miała chwilkę czasu na zrobienie zdjecia? :oops: Quote
ulvhedinn Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Pojechałam do schronu zrobic fotki... i przeraziłam się :placz: Mała mimo, że była w budynku, zaziębiła się potwornie, ma gorączkę, kaszle, charczy... Nie wstała, żeby się przywitać, widać, że jest obolała i chora :placz: Co z tego, że dostała leki skoro miałaby nadal siedziec w zimnym miejscu? Umarłaby w kilka dni, albo została uśpiona :-( No i wzięłam ją do siebie... ale u mnie mioże byc kilka dni, nie więcej. Podleczy sie i co- przeciez jej nie odniose do schroniska? Błagam o tymczas, bez Waszej pomocy- maleńka umrze :-( Quote
Bella11 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Właśnie dzisiaj ją szukałyśmy z Negri bo pomyliłam się i zrobiliśmy zdjęcia rudej malutkiej staruszce która jest w szczeniakarni , a potem okazało się że to nie ta sierotka że ona została przeniesiona do izolatki bo chorutka , ulv aż się boję myśleć co będzie jak nie znajdzie się dla niej tymczas Quote
ulvhedinn Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Bella popilotujesz tą rudą, proszę....? :oops:- też jest śliczna, malutka i kochana...Załóż jej watek, co? A ja na razie nie mogę, musze troszkę zadbać o siebie :oops: Quote
Bella11 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Wątek ma założyć jej Negri bo jak już ma fotki zrobione to szkoda tego zaprzepaścić , Magdusiu dbaj o siebie trzymam mocno kciuki ,musi być dobrze !!!!!!!!!!!i Quote
malagos Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 dobrze, dziewczyny, ze tam jestecie :cool1: :shake: Quote
Kanzaj Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ulv - jesteś wielka... , trzymam kciuki za małą! Jak da radę zrobić zdjęcia, to może Jej allegro wystawić. Quote
yewcia1 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Kochani proszę o pomoc dla ciotki Ulv Ulv ma 4 psy teraz , kota rezydenta i maluchy i konge , ktora ma nuzyce na platnym tymczasie i nie wiem co jeszcze królika , gołębie Ulv ma też ogromny dług u weta, nieopłacony tyczas kongi i leki, rudzię, która się leczy, a Aksa to pies dla milionera bo zeżre wszystko. Kochani bardzo proszę o symboliczne wpłaty, bazarki pomoc przy ogłoszeniach Pomóżmy jej aby ona mogła pomagać Quote
oktawia6 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='ulvhedinn'] Pojechałam do schronu zrobic fotki... i przeraziłam się :placz: Mała mimo, że była w budynku, zaziębiła się potwornie, ma gorączkę, kaszle, charczy... Nie wstała, żeby się przywitać, widać, że jest obolała i chora :placz: Co z tego, że dostała leki skoro miałaby nadal siedziec w zimnym miejscu? Umarłaby w kilka dni, albo została uśpiona :-( No i wzięłam ją do siebie... ale u mnie mioże byc kilka dni, nie więcej. Podleczy sie i co- przeciez jej nie odniose do schroniska? Błagam o tymczas, bez Waszej pomocy- maleńka umrze :-( o matko niedobrze:shake: czyli jest teraz u Cieie Ulv w trakcie intensywnego leczenia babcia potrzebuje domu na stałe!!! to kilkunastoletnia starowinka ...... Quote
oktawia6 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Ulv a będą jutro zdjęcia babci?:oops::nerwy::scared: Quote
ulvhedinn Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Oktawia, wymysl jakis chwytliwy tytuł, plissssss.... Starowinka naprawde nie może u mnie zostać długo- nie dam rady... :oops: Powrót do schroniska to śmierć... W schronie... ...i u mnie. Quote
oktawia6 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 bardzo biedna:placz::placz::shake::placz:zmieniłam tytuł wątku czy weterynarz mierzył jej tempreraturę przy oględzinach? badał serce i tętno? Uszy otoskopem obejrzane? Quote
ulvhedinn Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Uszy są nawet spoko, choć babcia niedosłyszy. Zęby- remont generalny absolutnie niezbędny :-(. Temperatura podwyższona. Serducho- szmery, do zbadania dokładniej... Jutro/pojutrze zrobimy krew. Oczki metne, widzi bardzo słabo :-( Śpi w koszyczku, chyba odsypia schroniska. Przynajmniej się nie trzęsie i ma ciepełko i spokój. Wypiła mnóstwo wody :roll: zaraz ją wyniosę na trawnik... Masz jakiś pomysł na śliczne imię? Quote
oktawia6 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 ulvhedinn napisał(a): Uszy są nawet spoko, choć babcia niedosłyszy. Zęby- remont generalny absolutnie niezbędny :-(. Temperatura podwyższona. Serducho- szmery, do zbadania dokładniej... Jutro/pojutrze zrobimy krew. Oczki metne, widzi bardzo słabo :-( Śpi w koszyczku, chyba odsypia schroniska. Przynajmniej się nie trzęsie i ma ciepełko i spokój. Wypiła mnóstwo wody :roll: zaraz ją wyniosę na trawnik... czyli chore serce-Dyzio też ma szmery i będzie EKG serca, jedyne co wyłowiłam, że uszka są o.k.:roll: ona potrzebuje dużo snu i ciszy, dostała leki i antybiotyk na przeziębienie? Quote
ulvhedinn Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dostała oczywiście :p a śpi spokojnie, ma posłanko w kuchni, zeby jej sfora nie przeszkadzała. Quote
oktawia6 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 ulvhedinn napisał(a): Dostała oczywiście :p a śpi spokojnie, ma posłanko w kuchni, zeby jej sfora nie przeszkadzała. to super:lol:może jeszcze jakiś mały kocyczek jej wyłóż by sobie głowinkę miękko oparła:loveu: Quote
ulvhedinn Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ona sie zwija w kłębuszek:p Bazarek na moje stado: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8665431#post8665431 Quote
Recommended Posts