Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na prośbę Ulv zakładam ten wątek.

Sprawa tyczy malutkiej staruszki, która jest we wrocławskim schronisku, prawie ślepa, ma chore uszka, do tej pory żyła razem z 18 letnią Shih-Tsu-która już nie żyje-pomoc nie nadeszła odpowiednio szybko.
dla wspomnienia Malwinka:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94571

Na razie jedno zdjęcie-więcej jutro:

trzeba prędko jej znaleźc dobry i kochający dom-ma niewiele czasu.......

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Oktawia, dzieki :loveu: Ja chwilowo zastanawiam się nad szybkim sklonowaniem, bo na nic mi czasu nie starcza...

oj takie prośby to do laboratoriów doświadczalnych!!!:evil_lol:
nie marudź tylko foty dawaj-bodajże Tosia je dostała:cool1:

Posted

ulvhedinn napisał(a):

A podobno do Ciebie wysłane? :cool3:

what:crazyeye:? to teraz wchodzę i sprawdzam!
na pocztę bo na dogo włążę z ulubionych jakbym wiedziałą to bym otwierała pocztę 3 razy dzienie nie co 2 dzień:mad:

Posted

przejrzałam całą-nie ma:shake:dostałam tylko 3 zdjęcia Tosi-tej staruszki Shih-Tsu, która jest u Belli bodajże-wspominała o niej na wątku staruszki śp. Malwinki-tylko ja znam te foty i nie wiem czemu mi je przesłała zamiast tej staruszki?:mad:

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Pewnikiem jej się pomerdało z przejęcia... :shake: A ja nie mam na razie fot, miałm kolejny wesoły dzionek...

Ulv-nie pewnikiem ale na pewno! jest tak zakochana w tej swojej Tosi, że myślała o tej staruszce a posłała swoją:evil_lol:-ot co!
spoko ja mam 5 na głowie-nie można się poddawac Ulv!

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Ja tez, ale jak zostawić małe dzieciaczki, które na bank zaraz coś złapią i poumierają? :placz: I teraz musze je porozdawać...

kosztowna impreza-poszczepic 9 odrobaczyc 9 w optymistycznej wersji jak wszystkie zdrowe:roll:a potem pilnowac by nowe domy je wykastrowały:roll:

Posted

oktawia6 napisał(a):
kosztowna impreza-poszczepic 9 odrobaczyc 9 w optymistycznej wersji jak wszystkie zdrowe:roll:a potem pilnowac by nowe domy je wykastrowały:roll:

Żaden nie był/jest zdrowy... Tzn. 5 juz wyleczonych, 4 się leczą...;)

Posted

oktawia6 napisał(a):
Ulv-nie pewnikiem ale na pewno! jest tak zakochana w tej swojej Tosi, że myślała o tej staruszce a posłała swoją:evil_lol:-ot co!
spoko ja mam 5 na głowie-nie można się poddawac Ulv!

Nie cioteczki nic mi się nie pomerdało shih tzu Tosia którą mam u siebie też niestety szuka domu :-( uratowałam ją od uśpienia robię co mogę żeby ją trochę podleczyć ale niestety nie może zostać u mnie , :-( mam nadzieję że pomożecie mi szukać dla niej domu , zaraz spróbuję założyć jej wątek

Posted

[quote name='Bella11']
Wątek Tosi
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96486

to jednak nie pomyliło się-staruszka nie może zostac u Ciebie?szkoda bo w tym wieku zmiany to stres dla maleństw: dopisz w tytule "staruszka Shih-Tsu Wrocła" a nie tylko "Shih-Tsu Wrocław"- bo przecież nie chcesz jej oddac pierwszej lepszej osobie, która zapragnie maskotki?
ja swego kilkunastoletniego Dyzia nie mogłabym oddac-wycieńczony dochodzący do siebie staruszek-dożyje godnie do końca u mnie:roll: