brazowa1 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 to taka pilna adopcja,a nikt jej nie chce:shake: Quote
brazowa1 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Akuszko,zmienimy tekst? Niech tam nie bedzie o niewychowaniu....ona biedna,niewybiegana,a to takie miłe psisko.moze ktos sie nawet nie zorientuje,ze ona wariatka ;) ? Teraz jest taka smutna,zgaszona,za na nia patrzec,juz nie fika koziołkow,juz nie jest tak radosna.Nawet na smyczy tak nie ciagnie. Quote
akucha Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Jaka ona śliczna!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Dobrze, zmienię tekst. Wiolu, daj te fotki na pierwszą stronę. Quote
brazowa1 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 suczka ledwo co lazi- miala nadwyrezone sciegno miesiac temu,teraz kuleje tak mocno,na przednia łapke....Niech ktos jej da przytulny,ciepły kąt. Quote
brazowa1 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Nie chce mi sie wierzyc,ze ona ciagle tam. Quote
vesna30 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 :( :( :( :( :( Megusia hopamy po domeczek :( Quote
brazowa1 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Jest taka smutna,schudła.Wyciagnieta z boksu przytula sie do czlowieka.Kazdego przyjaznie wita,jest lagodna i miala kontakt z dziecmi..Dlaczego jeszcze nie w domu? Bardzo prosze o allegro dla Megi. Quote
akucha Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=300789770 Quote
akucha Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jak ona mnie denerwuje.. To mój wyrzut sumienia jest! Zabierac ją!!! Quote
brazowa1 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Niech ktos ja wezmie.Ona nawet dzieci lubi. Quote
akucha Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ktoś ją dzisiaj kupił na Allegro. Przeżyłam chwile grozy, ale Gabi mnie już oświeciła :lol: Quote
akucha Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [SIZE="3"]CIOTKI!!!!!!!!!!!!! NIESPODZIANKA!!!!!!!!! Witam serdecznie, proszę o zakończenie aukcji. Dziś odebrałam Megi - jest u nas i wygląda na bardzo szczęśliwą :-))) Jest nas trochę (ja, mąż i trójka naszych dzieci), ale mamy bardzo duże mieszkanie i WSZYSCY kochamy zwierzęta - i okazujemy to psince na każdym kroku. Chodzi za nami krok w kok - pewnie trochę czasu minie zanim uwierzy, że jej nie znikniemy... Ma kilka spacerków dziennie. Jest już wykąpana (zniosła to bardzo dzielnie ;) Je baardzo dużo - mamy więc nadzieję, że wystające kosteczki niedługo znikną.. I ja i mąż mieliśmy kiedyś psy - i wiemy co to odpowiedzialność. Żaden nasz pies NIGDY nie trafił do schroniska. Proszę więc wierzyć, że Megi będzie szczęśliwa i nikt jej już nie opuści. Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę innym biednym pieskom również odrobiny szczęścia... :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :BIG::BIG::BIG: Zaprosiłam nowy domek na dogo!!!!!! Ale cudnie co??? Quote
Celina12 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :multi::multi::multi:...pięknie, cudnie.....:loveu::loveu:...oby takich wieści było coraz więcej.... Quote
Recommended Posts