vesna30 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 :modla::modla::modla: Megi prosi o domek :-( Quote
brazowa1 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 vesna30 napisał(a):A co tam u Megi słychać?? ano nic-siedzi.Bylam z nia wczoraj na spacerze-nosila smycz w pysku,ładnie zalatwila sie na dworzu.Gdyby jej pani,nie potraktowala jej jak zabawki dla trojki swoich dzieci,suczka mialaby teraz inna rodzine,bawila sie na trawie,aportowala,cieszyla sie do swoich ludzi.Zamiast tego-ma mały,betonowy boks,zimne kafelki na podlodze,schroniskowe legowisko.I jak wariatka cieszy sie do kazdego,kto chociaz spojrzy w jej strone.Młoda,glupiutka suczka. wiecie,co mnie najbardziej smieszy? Gdy ktos przychodzi oddac swojego psa,ktorego mial rok,4 lata,16 lat...i opowiada o tym,ze szukal mu domu i znalzl dom,ale tamci ludzie oddali im psa z powrotem po 2 tygodniach.Z OBURZENIEM O TYM MOWIA. No bo jak mozna byc tak niedobrym dla ich kochanego pieseczka,prawda? Quote
vesna30 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Brzydkie słowa cisną mi się na usta........:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Ale to porządne forum:p. Pobawić się i wyrzucić :angryy: ciekawe ile jeszcze takich "zabawek" sobie wezmą, skrzywdzą i porzucą !!Jak tacy ludzie w ogóle nie powinni posiadać ani dzieci , ani zwierząt, piękny przykład dla dzieci..... możesz wziąć psa a jak się znudzi oddać i "nikomu nie stanie się krzywda,"(A z drugiej strony ciekawe kiedy się dzieci pozbędzie, najpierw pies potem...) To nie są ludzie :angryy::angryy:.Nie nauczyli niczego pieska zmarnowali mu życie, a teraz pewnie się szczycą że nie przywiązali w lesie tylko "humanitarnie" oddali do schronu:angryy::angryy::angryy::angryy:. Za ludzką bezmyślność skazana na schronisko. To się k***a pobawili kosztem psa!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy: A czy umowy adopcyjne są tak skonstruowane że można zwierzaka oddać z powrotem???? Quote
brazowa1 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 tak,w umowie jest napisane i zawsze kazdemu powtarzamy,ze pies ma dokad wrocic-tylko w ten sposob mozna ich los w minimalnym zakresie zabezpieczyc.Do wyboru byloby schronisko na Kokoszkach,moloch na kilkaset psow. Quote
vesna30 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 To z dwojga złego lepiej że do was trafiła, ma szanse na dom. :( Wiem jak jest na Kokoszkach (byłam , widziałam) 380 psów wtedy było koszmar :( odniosłam wrażenie ze im nie zależy na adopcjach. Pochodź sobie sama i zobacz jak się coś spodoba wróć do biura. :( :( :( Quote
brazowa1 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 jak jest taka ilosc psow,to sie juz zadnego nie zna :shake: Quote
brazowa1 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 wesoly,smieszny pies,bardzo chetnie sie bawi-cos fajnego ma w sobie. Quote
vesna30 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Megi co się ociągasz ???? Na pierwszą po domek:) Quote
vesna30 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Jakie smutne oczka :( :( :( ona chcę do domku!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Fajniutka Megi, chciałaby do domu... Ten szczeniaczek w golfiku podobny do niej. Quote
Karilka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Nie ma to jak szorstkowłosa dalmatynka w kominiarce z siodłem:diabloti:. Ślicznościowa jest! Quote
vesna30 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Karilka napisał(a):Nie ma to jak szorstkowłosa dalmatynka w kominiarce z siodłem:diabloti:. Ślicznościowa jest! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::megagrin::megagrin::megagrin: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
akucha Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Megi wygląda jak siostra naszego szczeniaka w golfiku :razz: Może tam jakąś pseudohodowle mają? Komu wesołą Megi? Quote
Recommended Posts