Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vesna30 napisał(a):
A co tam u Megi słychać??

ano nic-siedzi.Bylam z nia wczoraj na spacerze-nosila smycz w pysku,ładnie zalatwila sie na dworzu.Gdyby jej pani,nie potraktowala jej jak zabawki dla trojki swoich dzieci,suczka mialaby teraz inna rodzine,bawila sie na trawie,aportowala,cieszyla sie do swoich ludzi.Zamiast tego-ma mały,betonowy boks,zimne kafelki na podlodze,schroniskowe legowisko.I jak wariatka cieszy sie do kazdego,kto chociaz spojrzy w jej strone.Młoda,glupiutka suczka.
wiecie,co mnie najbardziej smieszy?
Gdy ktos przychodzi oddac swojego psa,ktorego mial rok,4 lata,16 lat...i opowiada o tym,ze szukal mu domu i znalzl dom,ale tamci ludzie oddali im psa z powrotem po 2 tygodniach.Z OBURZENIEM O TYM MOWIA. No bo jak mozna byc tak niedobrym dla ich kochanego pieseczka,prawda?

Posted

Brzydkie słowa cisną mi się na usta........:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Ale to porządne forum:p. Pobawić się i wyrzucić :angryy: ciekawe ile jeszcze takich "zabawek" sobie wezmą, skrzywdzą i porzucą !!Jak tacy ludzie w ogóle nie powinni posiadać ani dzieci , ani zwierząt, piękny przykład dla dzieci..... możesz wziąć psa a jak się znudzi oddać i "nikomu nie stanie się krzywda,"(A z drugiej strony ciekawe kiedy się dzieci pozbędzie, najpierw pies potem...) To nie są ludzie :angryy::angryy:.Nie nauczyli niczego pieska zmarnowali mu życie, a teraz pewnie się szczycą że nie przywiązali w lesie tylko "humanitarnie" oddali do schronu:angryy::angryy::angryy::angryy:. Za ludzką bezmyślność skazana na schronisko. To się k***a pobawili kosztem psa!!!!!
:angryy::angryy::angryy::angryy:
A czy umowy adopcyjne są tak skonstruowane że można zwierzaka oddać z powrotem????

Posted

tak,w umowie jest napisane i zawsze kazdemu powtarzamy,ze pies ma dokad wrocic-tylko w ten sposob mozna ich los w minimalnym zakresie zabezpieczyc.Do wyboru byloby schronisko na Kokoszkach,moloch na kilkaset psow.

Posted

To z dwojga złego lepiej że do was trafiła, ma szanse na dom. :(
Wiem jak jest na Kokoszkach (byłam , widziałam) 380 psów wtedy było koszmar :( odniosłam wrażenie ze im nie zależy na adopcjach. Pochodź sobie sama i zobacz jak się coś spodoba wróć do biura. :( :( :(

Posted

Karilka napisał(a):
Nie ma to jak szorstkowłosa dalmatynka w kominiarce z siodłem:diabloti:.
Ślicznościowa jest!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::megagrin::megagrin::megagrin: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: