Junka Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 a dziękujemy :cool3: Taki rożowy :evil_lol: Quote
Junka Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Hej wszystkim dawno tu nie zaglądalam :) Juna dostała cieczki i jest okropna :angryy: Quote
olifka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Cześć :buzi: Haha Balbina tez ma kubraczki na zime. Jedno to kamizelka a drugie to takie coś w stylu bluzy z kapturem:lol::lol: Quote
Bzikowa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ahh to dlatego nie biegacie :mad: :lol: Pozrawiamy zacieczkowaną Junkę... Quote
Junka Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 No nie biegamy :angryy: Juna w domu wariacji dostaje a jak z nia wyjde na dwor to juz wogole biega jak szalona :cool3: Witamy :lol: Quote
Junka Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Oj pelna pelna :) czasami aż za bardzo :evil_lol: Quote
Junka Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 foteczki beda ale mysle że dopiero po swiętach :) Quote
zuzolandia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial Black]WESOLYCH SWIAT ZYCZYMY!!!!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
Junka Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Hej hej wszystkim :) Dziękujemy za życzenia :lol: U nas przygotowania świąteczne idą pelną parą. Juna caly czas kręci się w kuchni i czatuje aż coś skapnie na podlogę :) Dzisiaj byla ze mna na trzepaniu dywnow strasznie jej się to spodobało :cool3: jak tylko zobaczyla dywan juz byla przy wyjściu. Na spróbowanie dalam jej kawalek kiszonej kapusty myślalm, że wypluje i tego nie zje, a ta wariatka zaczela piszczeć żebym jej dala więcej :evil_lol: strasznie jej posmakowalo. Dzisiaj musi się wykąpać bo pościel zmieniona i napewno takiego brudasa nie wpuszczę do łózka szczególnie dzisiaj jak się wytarzała w blotku :diabloti: strasznie jej się spodobała ta zabawa. Wogole ja nagralo bo mi wszystkie scierki zabierala i chciala się przeciągać!! Kochane to moje stworzenie :loveu: A teraz lezy u mnie na kolankach i patrzy tymi swoimi ślicznymi oczkami w komputer z wyrazem " Ej Asia ale ja wcale nie jestem wariatka tylko czuję świąteczna atmosfere" :) Uwielbiam to małe stworzonko. Już myślalam, że coś jej jest bo taka osowiała chodziła przez ta cieczke, ale pozory mylą i dobrze bo niechcialabym ją ciagnąć do weta przed świętami :/ Dziękujemy wszystkim i życzymy Wesołych Świąt. Relacje ze świat i przygotrowan do nich będe zdawala na bierząco :evil_lol::razz: Quote
Junka Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Dziękujemy z Junką za sliczną karteczkę z życzeniami :loveu: Quote
Junka Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Hej wszystkim :) Dzisaj wreszcie zakonczyliśmy porządki świąteczne. Ciasta już prawie wszystkie zrobione :) No i teraz tylko czekamy do świąt :lol: Junka jak zwykle patrzyla na mamę tymi swoimi ciemnymi oczętami i czekała, aż jej ktoś coś rzuci :evil_lol: a teraz najedzona bo jak by to bylo, żeby nikt się nie zlitowal i jej czegoś nie wsadzil do pyska, śpi w swoim łóźeczku :loveu: Mam nadzieje, ze pod wieczór jej nie odbije i nie będzie chciala się bawić bo szczerze mowiąc jestem padnięta:placz: Jutro może wybierzemy się na coś w rodzaju spaceru i porobimy parę fot :cool3: Jeszcze zostało nam ubrac tylko choinkę i mamy ŚWIĘTA :loveu: Quote
natija Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 no to czekam na foteczki jutrro:) Wesolych i spokojnych swiat oraz duzo ciepla rodzinnego zyczymy... Quote
Junka Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Dziękujemy wszystkim za życzonka :) a teraz jak obiecalam troszkę fot :) Quote
Junka Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 No i może troszkę opisiku :) Święta minely nam w milej atmosferze Junka dostała chyba po kawałku z kazdego dania wigilijnego :) Nawet opłatek zjadła i ten jej najbardziej posmakował :evil_lol: Niestety nie wiem czy mi gadala o połnocy bo byliśmy rodzinką na pasterce :) Ogolnie zachcialo nam się puszczać fajerwerki Juna tylko patrzyła jak się slicznie rozbryzguja światelka :lol: Wogóle się nie bała nawet nie szczekala tylko merdala tym swoim przypominajacym ogon kikutem :) Quote
Recommended Posts