Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej wszystkim :) Dziękujemy za życzenia :lol: U nas przygotowania świąteczne idą pelną parą. Juna caly czas kręci się w kuchni i czatuje aż coś skapnie na podlogę :) Dzisiaj byla ze mna na trzepaniu dywnow strasznie jej się to spodobało :cool3: jak tylko zobaczyla dywan juz byla przy wyjściu.

Na spróbowanie dalam jej kawalek kiszonej kapusty myślalm, że wypluje i tego nie zje, a ta wariatka zaczela piszczeć żebym jej dala więcej :evil_lol: strasznie jej posmakowalo.

Dzisiaj musi się wykąpać bo pościel zmieniona i napewno takiego brudasa nie wpuszczę do łózka szczególnie dzisiaj jak się wytarzała w blotku :diabloti:
strasznie jej się spodobała ta zabawa. Wogole ja nagralo bo mi wszystkie scierki zabierala i chciala się przeciągać!! Kochane to moje stworzenie :loveu: A teraz lezy u mnie na kolankach i patrzy tymi swoimi ślicznymi oczkami w komputer z wyrazem " Ej Asia ale ja wcale nie jestem wariatka tylko czuję świąteczna atmosfere" :)

Uwielbiam to małe stworzonko. Już myślalam, że coś jej jest bo taka osowiała chodziła przez ta cieczke, ale pozory mylą i dobrze bo niechcialabym ją ciagnąć do weta przed świętami :/

Dziękujemy wszystkim i życzymy Wesołych Świąt. Relacje ze świat i przygotrowan do nich będe zdawala na bierząco :evil_lol::razz:

Posted

Hej wszystkim :) Dzisaj wreszcie zakonczyliśmy porządki świąteczne. Ciasta już prawie wszystkie zrobione :) No i teraz tylko czekamy do świąt :lol: Junka jak zwykle patrzyla na mamę tymi swoimi ciemnymi oczętami i czekała, aż jej ktoś coś rzuci :evil_lol: a teraz najedzona bo jak by to bylo, żeby nikt się nie zlitowal i jej czegoś nie wsadzil do pyska, śpi w swoim łóźeczku :loveu: Mam nadzieje, ze pod wieczór jej nie odbije i nie będzie chciala się bawić bo szczerze mowiąc jestem padnięta:placz:

Jutro może wybierzemy się na coś w rodzaju spaceru i porobimy parę fot :cool3:
Jeszcze zostało nam ubrac tylko choinkę i mamy ŚWIĘTA :loveu:

Posted

No i może troszkę opisiku :) Święta minely nam w milej atmosferze Junka dostała chyba po kawałku z kazdego dania wigilijnego :) Nawet opłatek zjadła i ten jej najbardziej posmakował :evil_lol: Niestety nie wiem czy mi gadala o połnocy bo byliśmy rodzinką na pasterce :) Ogolnie zachcialo nam się puszczać fajerwerki Juna tylko patrzyła jak się slicznie rozbryzguja światelka :lol: Wogóle się nie bała nawet nie szczekala tylko merdala tym swoim przypominajacym ogon kikutem :)