Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-EFykCe3-LCI/Tt-nOBpTX1I/AAAAAAAAJVQ/z8WmM8Q2Mz0/s640/DSC_0480.JPG[/url] echh widać, że czasem ciężko zapanować nad całą fantastyczną czwórką ;)

[QUOTE]A ja dziś nie lubię Alesków, a głównie to Bajki :angryy: w jakieś pół minuty pogryzła mi rano moją śliczną kochaną komórkę :angryy::mad: bo na tyle mniej więcej spuściłam ja z oczu :roll: Całe szczęście działa ale za to wygląda uroczo oklejona taśmą. Czeka mnie w najlepszym wypadku wymiana obudowy. Doliczę jej pańci do rachunku :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

oj Bajeczka pewnie chciała się zapytać kiedy po nią przyjadą i czy ma się już pakować :evil_lol::evil_lol:

Posted

Filmik fenomenalny , a ta muzyczka jak dobrana :)
Najfajniejszy moment jak trójka się przeciąga szarpaczkiem a Dirki stoi nad nimi i ostentacyjnie ziewa hihihi

Posted

[quote name='eria']Filmik fenomenalny , a ta muzyczka jak dobrana :)
Najfajniejszy moment jak trójka się przeciąga szarpaczkiem a Dirki stoi nad nimi i ostentacyjnie ziewa hihihi[/QUOTE]

Miło że się podoba :)
Dirki szybko się nudzi taki głupotami, nie to co Vesper która całymi dniami mogłaby z nimi świrować :)

[quote name='malawaszka']hahahaha boskie :loveu:[/QUOTE]

No takie są z nich śmiechoty :)

[quote name='ahedok']cztery takie cielątka w mieszkaniu :o chyba bym nie przeżyła, ale zabawne są, fakt :)[/QUOTE]

Oj tam cielątka od razu ;) Pobawią się chwilę, a później śpią pokotem jakby żadnego psa nie było. Zupełnie da się wytrzymać ;) choć nie powiem że ogród jest moim marzeniem... ale cóż kiedyś już prawie był i się życie tak potoczyło że nadal nie ma. A psy są i będą zawsze więc jakoś sobie trzeba radzić.

[quote name='Saththa']Skąd ja znam ta muzykę?? Aaaaa

Ale super heheh a cóż To za szarpaczek?:) Ja właśnie próbuję dorwac gdzies dog chow'a ale nigdzie nie ma :([/QUOTE]

Aaa nie wiem skąd znasz?
Szarpacze własnoręcznie upleciony z polarowego kocyka. Ten to jest taki byle jaki ale mam drugi profesjonalny upleciony przez ciocię Tanię przy drinku jak tu u nas była... oj to już 2 lata temu, w Mikołaja było. Ale ten czas leci!

Posted

ooo urodziny przegapiłam!!!!!! ale - wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!

ale zaraz... to Ty miałaś urodziny? to ile Ty latek skończyłaś?!

weszka napisał(a):

weszka napisał(a):
Wczoraj pod moją nieobecność Aleski i być może także Vesper bo Dirki o to nie śmiem podejrzewać, postanowiły zrobić sobie herbatę :diabloti: W tym celu ściągneły z blatu w kuchni szklaną cukiernicę i pudełko herbaty. Cukiernica się rozbiła, cukier wyżarto, herbatę zjedzone bezresztkowo z opakowaniem. Wodę też próbowały chyba sobie zagotować :-o bo wyszarpały gniazdko ze ściany do którego jest włączony czajnik elektryczny. Wiedziały co jest potrzebne ale użyć prawidłowo nie umiały :evil_lol::mad:.

ale co Ty chcesz? malutkie jeszcze som :megagrin:

:hmmmm: a wydawało mi się, że na początku Twojej galerii piszesz o tym, że idziesz przez życie z dwoma smyczami...
weszka napisał(a):

Posted

Troszkę mnie nie było. W sumie to tylko jedna istotna wiadomość do przekazania - Marzyciel doczekał się swojego domu :multi::multi::multi: Cudownego, mądrego, wystawowo-szkoleniowego i co najważniejsze w Katowicach. W zeszłą sobotę mieliśmy odwiedziny, które przeszły bardzo pozytywnie (w dwie strony czyli ja lustrowałam ludzi, a oni psa ;)) no i zaraz po Nowym Roku synuś zmieni adres. A ja będę ryczeć. Ledwo się pozbieram to 6.1 wydaję Bajkę. Ciężkie będą te rozstania.... ale... tak być musi, najważniejsze żeby miały dobrze.
I oczywiście zgodnie z regułą, teraz jak już szczeniaków brak to chętnych i to fajnych mam już kilku. Ciekawe gdzie byli ostatnie kilka miesięcy ;)

Dostałam też filmik z fragmentem Kroniki krakowskiej, gdzie występuje Cień :loveu: tzn. tfu tfu Olo ;)
[video=youtube;4pnS2XXZ-qU]http://www.youtube.com/watch?v=4pnS2XXZ-qU[/video]

Posted

Piękny Olo!

To niezłe jaja macie w Krakowie :crazyeye: żeby nigdzie nie można puścić psa :shake: Rozumiem w centrum miasta, przy ruchliwych ulicach itp, ale gdzieś w parkach i w polach?

Super, że Marzyciel doczekał się domku, takiego jaki sobie wymarzyłaś weszko :multi:

Posted

Idiotyzm i tyle. Całe szczęście, że ja mieszkam na obrzeżach i na łąki się debile ze straży miejskiej nie zapędzają bo bym miała przechlapane.

Mam jeszcze kilka zaległych zdjęć.

Bajkowa mina mało intelygentna ;)

czyżby jeden pies o wielu łapach ;) ? A może jest ich więcej ;) ?

;)

Posted

fantastyczne wieści o Marzycielu, super ze w końcu się znaleźli jego ludzie :p:p

a zdjęcia fantastyczne, ale jak pomyslę co one mają na łapach po tych polnych szaleństwach to mi az słabo hi hi hi:roll:

Posted

Cien w TV hyhy jako nieprzepisowe puszcanie psów hehe a to czarne tam to CTR był?:)

Kurzce na tych zdjęciach w 4 piesy to ja ich nie rozrózniam juz praktycznie... tj młodych od dorosłych;)

Posted

[quote name='malawaszka']ooo super, ze Marzyciel w końcu trafił na swoich ludzi :loveu:

Wszystko ma swój czas. Na taki dom warto było czekać :)

[quote name='Fides79']fantastyczne wieści o Marzycielu, super ze w końcu się znaleźli jego ludzie :p:p

a zdjęcia fantastyczne, ale jak pomyslę co one mają na łapach po tych polnych szaleństwach to mi az słabo hi hi hi:roll:

Ojtam ojtam ;) glinę mają troszkę. Umycie szesnastu łap to bułka z masłem ;)

[quote name='zerduszko']Ile one będą miały jak je będziesz oddawała? Pewnie serducho pękać będzie?

Boska mina :D https://lh4.googleusercontent.com/-QNi7rkDQbSU/Tt-nr7LNj4I/AAAAAAAAJWo/DNfFwa3YnRU/s640/DSC_0539.JPG

Już mam zwałę na myśl o oddawaniu :( Będą miały 6,5 mies. No Bajka prawie 7 mies. bez 5 dni.

[quote name='eria']ja to się podwójnie cieszę z domku Marzyciela :loveu: :lol:

Aż ci zazdroszczę ;) Żeby tylko był grzecznym klientem hihi

[quote name='Saththa']Cien w TV hyhy jako nieprzepisowe puszcanie psów hehe a to czarne tam to CTR był?:)

Kurzce na tych zdjęciach w 4 piesy to ja ich nie rozrózniam juz praktycznie... tj młodych od dorosłych;)

No właśnie zapytałam pańcię czy nie dostali mandatu ;) Tak, jakiś CTR się załapał.
Sandra, nic się nie martw już mało kto je odróżnia. Wczoraj sąsiadka nawet była zdziwiona że ja wiem który jest który ;)